Oto bełkot rafa który już nie wie jak się bronić - płytki pokazałem bodaj w maju zeszłego roku nie chce mi się szukać, więc NAGLE TERAZ się nie pokazały.
Dlaczego nie było zdjęć jak chciał raf - to chyba proste że dlatego bo zdjęcia nie były żadnym wymogiem formalnym do wystartowania projektu tylko fanaberią zawistnego, czeladzkiego producenta zasilaczy, co to sobie wymyślił jak osłodzić ludziom życie - więc dlatego zapewne NIE MOGŁY, bo jakby się pokazały to włatca raf stwierdziłby że są fotografowane ze złego kąta, albo wymyśliłby coś innego...
Twoja teoria to połączenie sprzedaży golden cartów, chociaż nie ma to nic do rzeczy. No tak bo przecież przyłapałeś RSa że sprzedał goldencarta za 1888 złotych co miałoby być czynem zabronionym (?)
To jest właśnie raf - teria spiskowa z niczego i trzyma się jej do końca.
Nie musisz domniemywać czemu płytka jest pusta - w maju pisałem ci że zajęliśmy się MGC, projekt był nieocenzurowany przez rafa, a klon został wstawiony (dzięki rafowi oczywiście) na boczny tor ... wyszukiwarka działa...
Pisałem ci to w maju, że od kwietnia jest skończony MGC gdzie twój smętny goldencart jeszcze wisiał może z wirtualnym obrazkiem, nie jestem pewien i nie chce mi się sprawdzać - czyli jak się chciało to do kwietnia dało się zrobić MGC - większy stopień skomplikowania i widać, że te twoje goldencarty to tylko zasłona dymna dla twojej rafowej zawiści - POTWIERDZIŁO SIĘ.
KB do czego zmierzasz - skoro RS odłożył płytki i zgasił temat, to ma to puszczać na allegro
1. Jako dowód dobrej woli ?
2. Jako dowód że zrobił płytki ?
3. To jakiś może kolejny warunek od rafa czy od ciebie - czy o co ci chodzi ?
Pytasz o trolling sebaloza - dałem mu wtedy odpowiedź, niedawno to prostowałem w raf vs c64power powtórzę po raz trzeci:
Ta para psychopatów kisiel-raf bazująca na braku moderacji na forum, eksponująca swoje chamskie zagrywki zawsze mnie irytowała i nie miałem wielkiej ochoty tu zaglądać. Jedną z niewielu rzeczy jaki mnie tu zaciekawiły i przyciągnęły był projekt klona 1581. Przejęcie administracji przez rafa dalej nic nie zmieniło, mało tego kisiel był pod jego specjalną kuratelą, gdy pluł tutaj na ludzi, niebywale to ubawiało rafa i nie reagował jako admin forum. Po skasowaniu klona 1581 miarka się przebrała - proste ?
Zobacz sobie wątek chociaż sdbox ciekawy cart - prosiłem jak ludzi "chłopaki skończcie pierdolić już o olo" - jak bym do bydląt nie do ludzi mówił - nie docierało... Zobacz ile to lat temu było.
Ja mówię o tym jasno, większość ludzi pozwoliła umrzeć rafowi z tym forum śmiercią naturalną olewając je po prostu i się nie odzywając.
Wiosłuj sobie samotnie raf przez gnojowisko jakie stworzyłeś. Zakładaj 90% postów i udawaj że jest tu fajnie.