Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: jak poliżesz to ja sprzedam  (Przeczytany 3897 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
Re: jak poliżesz to ja sprzedam
« Odpowiedź #45 dnia: 05 Marca 2019, 14:16 »
KB777, serio?  Próbujesz rozmawiać racjonalnie z czymś takim?

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #46 dnia: 05 Marca 2019, 14:29 »
pierdolety jacy to oni swiatowi

w zeszłym roku odwiedziłem siedem krajów i jedno party w katowicach.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #47 dnia: 05 Marca 2019, 16:50 »
KB777, serio?  Próbujesz rozmawiać racjonalnie z czymś takim?

A wiesz, że niektórzy podejrzewali Cię o bycie Kisielem ? :P
-profil nieaktywny-

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #48 dnia: 05 Marca 2019, 19:14 »
pierdolety jacy to oni swiatowi

w zeszłym roku odwiedziłem siedem krajów i jedno party w katowicach.

Kwity albo niebyło.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #49 dnia: 05 Marca 2019, 19:18 »
KB777.
Nie dziwi mnie to.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #50 dnia: 05 Marca 2019, 20:18 »
jedno party w katowicach nie wyklucza 3ch total... https://csdb.dk/scener/?id=401

Riverwash 2018
Decrunch 2048
Revision 2018

za 7 gorami i 0 lasami szalal komancz z wudownikami?

Kisiel, to Ty w koncu jestes na tej scenie czy nie... jestes organizatorem party czy nie... jestes sponsorem czy nie... gubie sie w wersjach ;) ale w metnej wodzie sie dobrze rybki wyciaga tak zeby inni nie widzieli.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #51 dnia: 05 Marca 2019, 20:50 »
Jestem piniądź sceną, przestałem robić cokolwiek bezkasowo po SP8. Polecam, zarobki większe niż w NBP.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #52 dnia: 05 Marca 2019, 21:56 »
Zasadniczo przed SP8 wolontariatu czy bezinteresownej pomocy to tak za bardzo nie dostrzegalem, wystarczy ekstrakt z postow na forum zrobic, zeby kazdy sobie mogl ocenic (kurła, ale mi sie ten slogan spodobal) ;)

Zawsze sie ustawiasz tak, zeby patrzec jak inni robia, nawet w przypadku gdy raf kradl xu1541, to zrobiles PCB a cala czarna robote odpiermandolil JAD... jak jechalismy moim autem do gdanska i opone rozjaniepawlilo to sie nawet fizycznie nie schyliles, zaiwanialem sam, cale szczescie, ze chociaz probowales ratowac sytuacje dzwoniac gdziekolwiek (niepewna sytucja z opona, wykraczajaca poza ramy tej historii), bo auta tez nie chciales prowadzic, tylko sie wyspac.... ;) inaczej bylo z silesia? xD Kisiel rzuca hajs, niech robaki zapierdalaja... a jak frajer podpisal umowe to hyc, zmieniamy reguly gry :D master jestes :D napisz mi teraz jeszcze, ze zyje przeszloscia a nie ze wyciagam wnioski albo ze debil/tepy chuj/kretyn ze mnie, bo na tyle to cie na pewno stac :D

no ale moze do czegos tam dojdziesz jeszcze w zyciu, stefan prace podobno tez byl takim milym gosciem a jaki "jezus" z symbolem jabluszka z niego wyrosl? poszedl w piach a wyznawcy dalej tkwia w kulcie. think different xd

Jeszcze mozna by polemizowac jak sie akcje robione przez Noise z jego gleboka wiara w przodujace zabobony w polandii maja? Trzeba wszak miec na uwadze, ze u wielu osob, ktore zna(le)m, ktore lecialy w czlona a deklarowaly sie jako zarliwi katole, glebokosc wiary jest mierzalna asymiliacja z otoczeniem a nie etyka, moralnoscia czy dekalogiem. Ale nie mnie to oceniac... tylko buk albo kazdy we wlasnym zakresie ocenic sobie moze.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #53 dnia: 05 Marca 2019, 22:08 »
Rafcio jesteś pojebany jak myślisz że obchodzi mnie zdanie jakiegos zjeba który na mnie pluje obojętnie czy to jest "pod scena" KB777 czy Twoje. Naucz się w końcu, miłość jest najważniejsza. KOCHAM CIĘ za resztę trzeba płacić banknotami NBP.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #54 dnia: 05 Marca 2019, 22:17 »
Kwity albo niebyło.

ponoć w nowym partyquestion słychac jak bekam.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #55 dnia: 05 Marca 2019, 22:22 »
Merytorycznie, jak zawsze :) Byle bys mnie tylko nie kochal tak mocno, jak gryzonie kochasz. Whateva.

Zabawne jest wszak, jak zmieniasz forme wypowiedzi bedac pod gradobiciem konkretnych pytan, pytania o lizanie genitaliow jakos latwiej przychodza, niz merytoryczna dyskusja na poziomie, dziekuje, zapamietam :)