Watek byl o party a jacys nadludzie zaczeli robic balagan, wiec czas rozszczepic watki
Pare cycatow warto jednak zachowac dla potomnych, bo nitro moze jednak zrobi "trwale" porzadki i nie bedzie mozna potem dociec w czym problem a fajni ludzie bedza wskazywac, ze problem lezy w moich odpowiedziach na tanie prowokacje komancza ku uciesze kilku madralinskich.
Bedziesz pierwsza osoba ktora wyjdzie dobrze na wspolpracy z Rafem
Sa jakies osoby poszkodowane na wspolpracy z Rafem? kto? kiedy?
Te osoby, ktore chcialy mnie wykorzystac i oszukac a ja temu zapobieglem... no na pewno sa poszkodowane
czytam to jako próbę legitymizacji sceny B.
(seba, pamiętaj żeby wszystko nagrywać :> )
W czym jest problem z nagrodami od czlowieka, ktory tu i owdzie zrobil cos dla spolecznosci i wielu ludzi versus czlowiek, ktory cale zycie jezdzi po imprezach chalc i cpac z kolegami, ktory daje piniadze na impreze nagle
(
https://csdb.dk/scener/?id=7452), jedynym jego osiagnieciem jest przeprowadzka z polski na slowacje a potem do holandii ale nie wiem co to ma ze scena wspolnego? odpowiedzia moga byc te teksty w hot style, jeszcze ich nie czytalem, ale w/g sebaloza jest to epwnie wazniejsza dzialanosc scenowa niz moj caly "dorobek"
Seba natoamist juz to i owo ponagrywal na riverwashach, bylo publikowane przeciez, chcialaem byc lepszy od niego i chyba mi sie to udalo, skoro mnie tak nienawidzi?
Raf nie ma nic wspolnego ze scena, jest to handlarz prowadzacy forum/sklep z produktami watpliwej jakosci. Na X handel mu nie wyszedl wiec probuje wykorzystac MD do promowania swojego biznesu. Yugorin go jeszcze nie zna zbyt dobrze wiec widzi tylko zalety bo beda nagrody. Nie przyjalbym niczego od tego goscia i zabronilbym mu wystawiania stoiska handlowego na naszym party.
To jest mniej wiecej jakosc tekstu, ktora mozemy zobaczyc tez w tym pakszkwilu feia na c64scene. Czy publikacja tego tekstu byla oplacona abys ty to napisal, czy tylko pomagales redagowac w wolnych chwilach, stad takie opoznienie w publikacji?
Dla niewtajemniczonych: wydarzenia, ktore sie wydarzyly, sa opisane w calkowicie przeinaczony sposob
co do watpliwej jakosci zasilaczy - tego sie nie da wypic, wiec seba nie oceni, czy dobrze kopie
Przeredagowalbym ten tekst:
Raf ma wiele wspolnego ze scena, wstapil do Samaru w 2002 roku, regulanie wydaje rozne produkcje na scenie a takze jako jedyny wspolorganizowal kazde Silesia Party (az 9 razy pomagal w organizacji imprez podtrzymujacych ducha demosceny w PL!). Jego rozsadnej jakosci produkty znajduja uznanie tam, gdzie ludzie rozumieja skad sie bierze ich cena. Wsparl party X dajac zasilacze na nagrody oraz sprzedal nieco swojego inwentarza, teraz wspiera MD i tworczych ludzie, sponsorujac kilka nagrod o rynkowej wartosci ok 500zl, moze zacheci tym kogos do wystawienia pracy w konkursie? Yugorin nie zna go jeszcze zbyt dobrze ale czemu mialby go podejrzewac o zla wole?
To gowno podpisane feiem nalezalo by przepisac cale w podobny sposob, ale dla kogo i po co ?
Niby to samo a paczy sie jak TVP vs TVN vs Max Kolonko....
Mam nadzieje, ze Yugorin jest niezaleznym, samodzilenie myslacym czlowikiem i wyciagnie jakies wywazone wnioski z zaistnialej sytuacji triggerem do mojego wpisu było zaszerowanie przez niego linku moonshine na fb.
znajduję to wielce zabawnym po zamkniętych drzwiach koniem zwanym.
doceniam oczywiście nagrody, widocznie ma popyt jakiego życzył innym.
w sumie jest jak za starych dobrych czasów (wtedy ktoś inny bywał bułką) więc... let the scene.b drama continue
Nie wiem co to za brednie, mozesz napisac jeszcze raz zacytowany tekst jak faza zejdzie? i co ma popyt do docenania nagrod?
Koszulki musza byc. Logo juz masz. Wystarczy zlecic produkcje. Kilka osob ma tu doswiadczenie z zamawianiem wiekszej ilosci koszulek np Odyn. Przedplaty ludzie juz moga robic na konto Stowarzyszenia, w tytule przelewu ksywa i rozmiar koszulki. Za wejsciowki tez tak mozna wplacac.
Seba przyjezdza na impreze tylko przechylac szklo, gdyby chcial cos innego wniesc, niz flaszke, to by powiedzial, ze on zalatwi koszulki, a on Ci mowi co Ty masz robic xD Yugorin, pomysl
A ja proponuje outsourcing zrobic, po co masz dla niewdziecznych ludzi sie produkowc, sa wytworcy typu cupsell, co sie bedziesz przejmowac i pracy sobie dokladac? Kto bedzuie chcial koszulke, to sobie ja zamowi indywidualnie, z perspektywy czasu zaluje poswiecania zasobow, glownie Odyna, na produkcje koszulek, ich magazynowanie, zarzadzanie wplatami, przeciez mozesz w tym czasie odpoczac
to teraz cos z zieleniaka:
- etyka mimo wszystko obowiązuje (to apropo co pisałeś, że każdy ma swoją filozofię życia. Kochajmy więc rasistów i pedofili, tak szybko potrafią zmienić skórę)...
- o 'marce' c64power : na początku tego kramu był PLAGIAT (Fafałek nie lubi poprawności politycznej, więc dla niego inne słowo - KRADZIEŻ). Uwłaszczenie się na cudzej własności po prostu. O szczegóły pytaj starszych stażem scenowiczów.
Yugorin, Tak naprawde nie wiadomo do czego ten przodownik sceny uderza a Ty sie w to wkrecasz zamiast zapytac o co mu chodzi, ja podejrzewam ale nie wiem... nie wiem czemu nie zapytasz o co chodzi wprost, najpierw
Kolejne wpisy sebaloza sudiego i komancza.. piaskownica, szkoda czasu sie odnosic bo nie ma do czego, natomiast kolejny interesujacy wpis to atarowska koneksja, nie wiem co sie maskuje tym nickiem, ale
Tak w skrócie: Nie chodzi o to że koledzy nie lubią tego kolegi. W ogóle nie o to. Chodzi o to, że oni lubią ciebie i bardzo im zależy na powodzeniu party.
mam nadzieje, ze jest to bardzo trafny sarkazm w kierunku ujadajacych przodownikow sceny
To chyba tyle, tylko jednolinjkowy szczur nie zostal tu jeszcze zbanowany ale moze koledzy mu cos szepna na ucho i cos przyniesie?