Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Moonshine Dragons  (Przeczytany 5909 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Re: Moonshine Dragons
« Odpowiedź #60 dnia: 26 Lutego 2019, 20:21 »
no ale czekaj synuś, najpierw tu piszesz że mnie chcesz zabijać po cichu w pojedynkę.
a teraz że z kolegami bo rozumiem że sam se rady nie dasz? weź, nie schlebiaj mi tak.

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #61 dnia: 26 Lutego 2019, 20:32 »
Komancz możemy dzisiaj publicznie rozpocząć walkę. Moi snajperzy będą rozstawieni w lesie, walka będzie psychologiczna, uruchom swój umysł jak chcesz dołączyć do konkursu i nawet oddać swoje życie. Ja oczywiście będę wśród moich ludzi, schowany gdzieś, ale i tak ciebie znajdę osobiście !!!

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #62 dnia: 26 Lutego 2019, 20:34 »
chyba psychotorpowa

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #63 dnia: 26 Lutego 2019, 20:53 »
Komancz na prawdę chcesz się ze mną spotkać, jak i z setką tysięcy ludzi na MoonshineDragonsParty? ... WOW

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #64 dnia: 26 Lutego 2019, 21:01 »
Setką tysięcy...

A tam, bez kozery, myljon nawet. Cztery pierdyliardy.
-profil nieaktywny-

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #65 dnia: 26 Lutego 2019, 21:42 »
'Skanujacy grafik'

raf, 2019 a ty nadal popłacz się emo o nieswoją pracę.
każdy orze jak może synek, ja z cyfrowego mimezis zrobiłem biznes na życie (zgadnij).

skoro już tak podejmujesz rękawicę redempcji to nie jest ci przykro jak wrzucasz swój graficzny crap na csdb, czy może robisz to z marzeniem o piekącym anusie groepaza?

https://www.youtube.com/watch?v=D13C3SsshEs

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #66 dnia: 26 Lutego 2019, 22:05 »
PEACE !!!

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #67 dnia: 26 Lutego 2019, 22:15 »
Zakochany w scenie komputerowej PC, Amiga, C64 . To wszystko co mam, przyjaciół ze sceny - Wspaniali ludzie

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #68 dnia: 26 Lutego 2019, 23:11 »
Komancz w moich marzeniach, że wygraliśmy party, że rzucamy ze sceny wszystkie nagrody, że wygraliśmy jeszcze pieniądze i rzucamy pod niebo pieniądze. Miałem sen, że wygraliśmy razem na C64 party. Wszystkim uczestnikom rozdajemy ze sceny nagrody

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #69 dnia: 26 Lutego 2019, 23:36 »
Komancz latam teraz po klawiaturze kontrolera komponując utwór. Piosenka - " Teraz wiem, że nie byłem tym, czego potrzebujesz. Czy ty w ogóle kochałeś? Nie potrafię Cię zrozumieć. Byłeś w moim życiu - wcale tego nie żałuję, Ale kochanie ciebie potrzebuje"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #70 dnia: 26 Lutego 2019, 23:47 »
Komancz w moich marzeniach, że wygraliśmy party, że rzucamy ze sceny wszystkie nagrody, że wygraliśmy jeszcze pieniądze i rzucamy pod niebo pieniądze. Miałem sen, że wygraliśmy razem na C64 party. Wszystkim uczestnikom rozdajemy ze sceny nagrody
odnosze wrazenie, ze dla wielu jednak jakos tak... latwiej/lepiej dzielic ludzi na lepszych i gorszych, po co wygrywac razem... marazm taki :(
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #71 dnia: 01 Marca 2019, 18:30 »
odnosze wrazenie, ze dla wielu jednak jakos tak... latwiej/lepiej dzielic ludzi na lepszych i gorszych, po co wygrywac razem... marazm taki :(

bo się jeszcze comankh obrazi i nie przyjedzie na party się ze mną zmierzyć :/

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #72 dnia: 01 Marca 2019, 18:35 »

bo się jeszcze comankh obrazi i nie przyjedzie na party się ze mną zmierzyć :/

comankh jak byś jeszcze raz to wziął po lupę, co jest napisane wyżej - "że wygraliśmy", "że wygraliśmy jeszcze pieniądze", "pod niebo", "Miałem sen", "marazm taki"?

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #73 dnia: 01 Marca 2019, 18:51 »
Comankh, dam ci przykład - Piłem kiedyś wódkę na imprezie w latach 90-tych i jeden metal w długich włosach mnie zapytał jakiej muzyki słucham, a ja mu powiedziałem, że Avulsed. Magicznym ruchem podarował mi kasetę, z tej płyty https://www.youtube.com/watch?v=fRXkDOSbG6M . Kaseta ta miała być dla mnie pamiątką, ale oczywiście ją komuś oddałem.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #74 dnia: 01 Marca 2019, 18:52 »
Tylko taka prosbe mam, jak nie bedzie odpisywal, to mozesz wlaczac jego atencje jakos inaczej niz proponujac mu zastrzyk z klamki?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"