Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Moonshine Dragons  (Przeczytany 5901 razy)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Moonshine Dragons
« dnia: 11 Grudnia 2018, 18:22 »
http://moonshinedragons.party

Po skutecznym unicestwieniu Silesia Party pojawilo sie jednak swiatelko w tunelu ;)

Bede wspieral impreze nagrodami z wachlarza mojego asortymentu.

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Buddha

• Level 4
Re: Moonshine Dragons
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Grudnia 2018, 19:18 »
Jest tam możliwość zdalnego wysyłania prac?

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Grudnia 2018, 19:45 »
Bede wspieral impreze nagrodami z wachlarza mojego asortymentu.

Hmmm jak tam na prawdę będą ci tak znani ludzie sceny, ci którzy już się zarejestrowali na stronie to rewelacja !!! Ja może się pojawię, ale najpierw to ze 2 tysiące złotych zostawię u dilera przed imprezą, aby się czuli w stanie nieważkości :)

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Grudnia 2018, 03:34 »
Oczywiście z tym dilerem to był żart :D Wypada akurat tak, że w maju będę w Polsce, blisko Opola tzn. we Wrocławiu. Yugorin gdzieś ostatnio reklamował to party, więc w którym wątku można zadać jakieś pytania? Szkoda, że nie będzie już Silesii bo z Raf'em pewnie  bym się dogadał, aby zaprezentować kilka moich nowych kawałków transowych na party. Przy okazji każdy by też ocenił jak to brzmi na lepszym nagłośnieniu itp. Wiele, wiele godzin spędziłem ostatnio na nauce realizacji profesjonalnego miksu bo masteringi robi mi znajomy koleś, który ma do tego sprzęt. Ja kiedyś jedynie testowałem pluginy VST, a to co z tego wyszło to wrzucałem na internet w mp3. Dzisiaj tego już się nie da usunąć z internetu, tylko jedynie kiepska reklama dla mnie :/ Z drugiej strony to wrzucałem te wszystkie próbki około 10-15 lat temu.

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Grudnia 2018, 16:24 »
Hmmm myślę, jak tu zrobić kolejne mistrzostwo świata :D haha :D :D :D ...może firmy od koncertowych efektów wizualnych i nagłośnienia estradowego? Oczywiście nie może zabraknąć trance music sceny, skoro ma się pojawić tyle gwiazd !!! . Na stream'ach miliony wyświetleń na całym świecie, jak bawi się elita polskiej sceny komputerowej !!!

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Grudnia 2018, 10:07 »
Jakiekolwiek wystepy artystyczne powinny byc konsultowane z Elbanem - nie bedzie on wprawdzie w nich uczestniczyc ale jakos trzeba zaistniec na demoscenie, wiec takie tematy nalezy z nim dogadac bo potem bedzie marudzic, tak jak na sp8, ze wystepowal Jeroen Tel.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Grudnia 2018, 21:47 »
Jakiekolwiek wystepy artystyczne powinny byc konsultowane z Elbanem - nie bedzie on wprawdzie w nich uczestniczyc ale jakos trzeba zaistniec na demoscenie, wiec takie tematy nalezy z nim dogadac bo potem bedzie marudzic, tak jak na sp8, ze wystepowal Jeroen Tel.

Raf jedynie mogę ci obiecać, że na SP10 będzie TVN24 bo mam takie znajomości, a jak nie wierzysz to poszukaj w ich archiwach i wywiady ze mną we Wrocławiu, odnośnie muzyki elektronicznej. Ja jestem dziwny bo kiedy widzę, że coś się sypie, jak w moim przypadku to dodaje mi energii, aby zwyczajnie nie tracić wiary bo takie jest to życie, ciągle nas zaskakuje, że dzisiaj chylimy się ku upadkowi, a jutro nastaje nowy dzień, blask słońca oświetla nasze nory. Słońcu brakuje tylko uśmiechu i .txt na samej górze - "good night" !!!

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Grudnia 2018, 22:22 »
Elban pewnie zrobi co zechce, jeśli tylko wypowie magiczne zaklęcie na mikrofonie, oczywiście mam na myśli Moonshine Dragons party, a w tle stroboskopy itd. itp. WOW :)

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Grudnia 2018, 23:06 »
Cóż mogę jeszcze powiedzieć, że przez Jammer'a/MSL zostałem zbanowany na CSDB, jak on dobrze wiedział, że jestem na bani i pierdole śmieci to po co robił jeszcze gorszy dym, jak poszło tyle ostrzeżeń w moją stronę bo po prostu byłem pijany ... Spoko i było co było, a CSDB nie jest monopolistą w sprawach C64 sceny PL bo my się bawimy na swój sposób i jesteśmy od nich lepsi !!!

Offline drakon

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Grudnia 2018, 08:54 »
że na SP10

Że gdzie?

Offline jammerc64

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Grudnia 2018, 18:58 »
Cóż mogę jeszcze powiedzieć, że przez Jammer'a/MSL zostałem zbanowany na CSDB, jak on dobrze wiedział, że jestem na bani i pierdole śmieci to po co robił jeszcze gorszy dym, jak poszło tyle ostrzeżeń w moją stronę bo po prostu byłem pijany ... Spoko i było co było, a CSDB nie jest monopolistą w sprawach C64 sceny PL bo my się bawimy na swój sposób i jesteśmy od nich lepsi !!!

Stary, to ja Ci wysyłałem intra na CSDb i pomagałem, a Ty takie gówna na mnie teraz piszesz? Ostatni raz pomogłem w takim razie. Cześć!

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Grudnia 2018, 10:03 »
jestem na bani i pierdole śmieci

Wtedy czy teraz ?
-profil nieaktywny-

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Grudnia 2018, 20:32 »
jestem na bani i pierdole śmieci

Wtedy czy teraz ?

Nie ważne ... Rozmawiałem jak na razie z Cadaver/Coverbitops to co, nie będzie gwiazdą na MoonshineDragonsParty? Zrobimy sobie zdjęcia z Cadaver'em, porozmawiamy z nim po angielsku na temat ogólnej dyskusji zupełnie nowego edytora muzycznego dla C64 "Goat Tracker 3".

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #13 dnia: 29 Grudnia 2018, 20:51 »
Spokojnie są ludzie wyluzowani i lepiej się zachowują, niż speed rozwalający się w żyłach ... :/ Nie wiem i może dostanę szansę poprowadzić w j.angielskim na MoonshineDragonsParty, szczegółowy kurs Goat Tracker z autorem programu Cadaver, a w nim między innymi - "Podstawy", "sztuczki i kruczki odnośnie player'a z poziomu kodera", "nowości i możliwości w Goat Tracker 3". Całość kursu będzie trwała około godzinę czasu.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #14 dnia: 29 Grudnia 2018, 23:18 »
Jedyne o czym marze w kontekscie gt, to normalny interface uzytkownika a nie dla geekow... Popatrz np na vst quadrasid - da sie.