Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: C64Power powrocil :)  (Przeczytany 1324 razy)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
C64Power powrocil :)
« dnia: 03 Października 2018, 08:51 »
Forum powrocilo (pod dotychczasowym adresem) http://c64power.com/forumng/index.php

Jesli po migracji cos dziala nieprawidlowo, prosze zglaszac. Aliasy i strona niebawem.

Backup byl robiony 16.9 a "blackout" nastapil kilka dni pozniej, stad brak tresci z kilku dni.

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline maliniak

• Level 5
Re: C64Power powrocil :)
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Października 2018, 09:49 »
ale tylko dla nielicznych znających dopiske "/forumng"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Października 2018, 11:30 »
Kiedyś nie było drugiego kanału, teraz jest jeszcze FB i tam też jest link podany... Tradycyjnie nikt nie zapytał czy może coś pomoc, Flooder mnie zaskoczył z zakończeniem hostingu... Życie, wiecznie pod górkę :)

Edit: coś avatary poznikały ale jeszcze nie wszystko jest na serwerze, natomiast z pewnością aktualny hosting jest *znacznie* lepszy niż dotychczasowy, wysyłanie na serwer jak i praca forum są znacznie szybsze
« Ostatnia zmiana: 03 Października 2018, 11:32 wysłana przez Raf »
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Października 2018, 14:09 »
Power powrócił... niestety "dowcipne" przypisy u Komancza i Sudiego są dalej jak były.
-profil nieaktywny-

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Października 2018, 21:05 »
Przecież wodzirej nie obiecywał że zmienią się tutejsze standarty zarządzania :)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Października 2018, 21:54 »
Dowcipne... wiele osob robi(lo) tu trzode a ode mnie wymaga sie trzymania najwyzszych standardow :D A jak przychodzi co do czego to jestem pierwszy do kopania po dupie, straszenia i strzelania na mnie fochami za rzekome obrazanie :D

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Października 2018, 22:20 »
urodzony wódzirej  ;D

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Października 2018, 23:20 »
Polak polakowi polakiem :)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Października 2018, 23:41 »
Jak to mówią do 3 razy sztuka - była 1linijkowa ku, potem k.u., teraz c.h.u. fajne zrzuty som.
Rafałku, taki mały hint : od wielu lat współpracuję z pewną kancelarią prawniczą. polsko-słowacką. naprawdę dobrą.
https://dpplegal.pl/kontakt/. mam spory rabacik u nich. ba, słowacką siedzibę mają piętro niżej co moja filia.
Mógłaby ci zrobić kuku. Tylko po co robaczku?
« Ostatnia zmiana: 10 Października 2018, 23:44 wysłana przez SUDi »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Października 2018, 00:03 »
Tak samo mi zrobic kuku mozesz, jak w Psach kuku kuku bylo przy okazji "Chrzescijanskiej Unii Jedności". Przybywam na X, wiec fajnie by bylo jakbys zachowal wstrzemiezliwosc i nie upalil sie tudziez nie zamoczyl pyszczka bo chcialbym z Toba powaznie porozmawiac :)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Października 2018, 00:29 »
hint nr 2 - nawet przy karnej konsekwencji = 0 sam zwrot kosztów prawnika strony przeciwnej może zaboleć :)

Przybywam na X, wiec fajnie by bylo jakbys zachowal wstrzemiezliwosc i nie upalil sie tudziez nie zamoczyl pyszczka bo chcialbym z Toba powaznie porozmawiac :)

przekażę orgom X. może jakieś muzeum w Amsterdamie użyczy królewski czerwony dywan. życzy sobie panicz kaszmir czy perski?

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Października 2018, 00:39 »
z każdym kolejnym łykiem pifka coraz bardziej mi się podoba jednak pomysł pacyfikacji.
ciekawe co by powiedzieli na odniesione wrażenie większej ilości świadków że było przyzwolenie prowadzącego forum na wygrażanie się śmiercią użytkownikowi. 1+1 to już daje 2....uuuu, to zaczyna być ciekawe. Rafcio, dajesz, bez zagrychy!

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Października 2018, 10:21 »
Dowcipne... wiele osob robi(lo) tu trzode a ode mnie wymaga sie trzymania najwyzszych standardow

Będąc w środku tego nie widzisz jak to wygląda z zewnątrz. Nie możesz się poskarżyć, że przychodzą i rzygają, bo odpowiedź zawsze będzie "spójrz w lustro". Będąc adminem trzeba czasem się wstrzymać z napisaniem tego co się myśli. A nawet nie czasem, ale (stety/niestety) najczęściej. Wpisanie "pań lekkich obyczajów" tym bardziej rozgrzeszy każdego, kto się dopisku takiego doczekał. Tak to Sudi byłby (tutaj) zwykłym trollem, teraz jest uciskanym. Wystarczy chyba już tych wyklętych, cały gang tych cierpiętników już się zrobił.

Czemu np. pijany Sudi jest traktowany gorzej niż pijany Budda ?
-profil nieaktywny-

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 11 Października 2018, 11:36 »
że pijany...po co ja tu wogóle strzępie język?

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Października 2018, 11:39 »
Dowcipne...

och raf, sam spierdalaj.