Wegi, ale zauważ że poza standardowym Kisielowymi odpałem (nie przeczytał, nie zrozumiał, ale wypowiedzieć się musiał)
Zrozumiał tylko Ty i inni nie, user rozdał płytki na innym forum i przyszedł na power, akurat gdzie nie interesujemy się emulacją amigi, ze zdjęciem płytki która ma babole.
Czyli będzie temat czemu to nie działa, dlatego pokierowałem usera na ppa.pl i amibay gdzie z pewnością atencja będzie pełna... łącznie z tekstem " skończcie bredzić mam tutaj jedwabisty projekt z github" w którym pokazał pełnie "userowania" wyniesioną na innym forum.
@wegi, tworzysz fakty tvn24. KB777 nie ma bladego pojęcia jak jest zrobiona emulacja 6502+via1+via2 w moim wynalazku. Wulgaryzmy to jedynie Ty z Rafem używasz Dawno powinieneś za to dostać bana.
IMO: Jeżeli krytyka tyczy się faktów to jest dopuszczalna na każdym forum.
Więc fakty są takie:
- zrobić zdjęcie płytki,
- zganić tłuszcze, oczekiwać uwielbienia tłumów,
- ostrzec, że dowolna krytyka to zabieram łopatkę, wiaderko i idę do innej piaskownicy.
Autorzy macie niską samoocenę jak musicie przylatywać z każdym zdjęciem na forum c64power i robić show z paru godzin pracy przy kompie.
Wracając do faktów (nie mylić z "fucktami TVN" czy innymi "paskami zagłady z TVP"):
Sajmosia w pierwszym poście pisze:
Uzywajac plikow glownie PDF z powyzszego zrodla namalowalem sobie plytke, a ze Chinczycy nie produkuja po jednej to nadwyzke rozdalem.
Pierwszy post w odpowiedzi - zgadnijmy czyj - to:
zrobiłeś nadmiarowe pcb z projektu na github, potrzebujesz to opylić i zastanawiasz się gdzie z tym iść.
Więc:
1. nie przeczytałeś
lub
2. nie zrozumiałeś
No chyba, że jest jeszcze jakieś 3 ? To związane z rekurencją
BTW - no to, że nie wiem jak zrobiłeś emulację to akurat fakt. Ale powiedzmy, że granice możliwości da się oszacować.
Za to podobało mi się wręcz EPOKOWY POST jak KB777 zgasił kisiela jak peta w popielniczce
Ja sobie nie przypominam, żebym kiedyś celowo kogokolwiek "gasił jak peta w popielniczce". Jak mówił nasz ulubiony nauczyciel w technikum (gościu od fizyki) - "tylko spokój i kiszone ogórki mogą nas uratować".
Choć może się przyczepię, tak dla zasady
Więc tak:
1. "fuckt TVNowy" jest taki, że "SDBox psuje PLA ponieważ Olo podłączył Dotclock'a do CPLD, więc żre to w pytę prądu, bo popędzanie jest zegarem 8 razy większym"
2. EasyFlash ma podpięty zegar 25 MHz do wielokrotnie większego CPLD. Czyli nawet nie 3 razy tyle co SDBox, a jakieś 10 czy 15 !!! Więc "bronćboże" (kopyrajt Szkodnik @ jak miał 5 lat) używać EasyFlasha, przecież to nawet nie tykająca bomba zegarowa, toż to jak włożyć śrubola Spektrumowcom/Atarowcom w ichnie expansion na party multiplatformowym
Tylko hmm... jakoś nie słychać o "PLA upalonych przez EF".
Przy okazji kolejnych akcji "gaśniczych" (ale to przecież w Szwecji pożary, tam potrzebują teraz strażaków - tutaj nie widzę konieczności latania z gaśnicą, choć niektórym kubeł zimnej wody może by się jednak przydał) - że niby Raf "gasił" Wegiego. Hmm... Ten link już Wegi przecież podawał:
https://easyeda.com/wegi1Można sobie prześledzić historię po datach kolejnych projektów. Co siedzi w CPLD - to upublicznić może jedynie Wegi, ale ja mogę potwierdzić że nie jest to EasyFlash.