Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: SP8/SP9 - historia (nie)prawdziwa  (Przeczytany 6046 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: SP8/SP9 - historia (nie)prawdziwa
« Odpowiedź #60 dnia: 08 Sierpnia 2018, 14:48 »
Z perspektywy czasu bardzo zaluje, ze dalem sie namowic Kisielowi na organizacje SP8 - dziwi mnie niezmiernie to zagranie z leaderem z tylnego fotela
Co bys zrobil gdyby sie okazalo ze to ekipa RW od samego poczatku namawiala Kisiela zeby namowil Cie na organizacje SP8? Wiadomo ze nie zrobilbys party z ekipa RW, bo balbys sie przejecia party, ale Kisiel bylby idealna przykrywka dla ewentualnego spisku. Dlaczego Kisielowi tak bardzo zalezalo zeby nikt spoza party nie wiedzial ze jest on organizatorem?
Dziwi ludzi że ktoś chce robić coś nie dla hajsu i taniego poklasku ? Gdyby mnie się nie chciało SP byłoby nadal wspomnieniem.
Co do ekipy RW , to ja lizałem dupę i Voyowi i Fejowi i Argaskowi i SN (szczególnie po akcji dywizjonu na c64scene), jeżeli kogoś zabrakło na liście to przepraszam, wychodząc z założenia jako menago że w grupie jest siła.
Jak to się różni z party twoman  każdy z obecnych mógł się przekonać.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #61 dnia: 08 Sierpnia 2018, 15:12 »
Dziwi ludzi że ktoś chce robić coś nie dla hajsu i taniego poklasku ? Gdyby mnie się nie chciało SP byłoby nadal wspomnieniem.
Ale karty rozdawał Raf! Poza tym mogles darowac sobie żądanie zwrotu pożyczki gdy Raf juz zastanawial sie jak podzielic pieniadze zarobione na kolejnej edycji :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #62 dnia: 08 Sierpnia 2018, 15:14 »
umowa jest umową, jak umówię się z Tobą że masz wpierdol to dotrzymam słowa.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #63 dnia: 08 Sierpnia 2018, 18:57 »
Czy to automatycznie sugestia, ze ktos z ekipy SP8 robil impreze dla pieniedzy i tzw "taniego poklasku" ? Formula SP skonczyla sie tak naprawde po SP5, mozna bylo zorbic zupelnie inna impreze, z innymi ludzmi, bez ryzyka wywolywania fermentu, ale niektorzy lubia szum :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"