Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: SP8/SP9 - historia (nie)prawdziwa  (Przeczytany 6047 razy)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: SP8/SP9 - historia (nie)prawdziwa
« Odpowiedź #45 dnia: 01 Sierpnia 2018, 11:32 »
To taka sama miłość do tematu jak miłość do amigi okazywana niszczeniem tych komputerów podczas wielu party :)
Kto, gdzie i kiedy niszczyl Amigi?
Masz przecież lepszą pamięć ode mnie,nawet crazy demo było z materialem z rozwalaniem a500 z warszawy (czyżby tytuł "z miłości do amigi" czy jakoś tak? ) :) na symphony w 2005 a500 została  przywieziona na party, potem otagowana flamastrami i rozjebana w drobne puzzle, do tej pory  mam z niej układy scalone - chociaż tyle się uchowało ::)  ach ta niepodwojna moralność kółka wzajemnej adoracji pod hasłem "riverwash".

Pieski szczekają, karawana jedzie dalej, mniej offtopu proszę :), temat jest chyba poważny i należy podejść do tego z należytym szacunkiem, chyba że jednak przyznajemy w koncu, że chodzi o flaszkę z kolegami a nie festiwal niszowej, niezależnej sztuki podtrzymywany przez grupke zapaleńców :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #46 dnia: 01 Sierpnia 2018, 16:26 »
Kto dokladnie wchodzi w sklad kółka wzajemnej adoracji pod hasłem "Riverwash"?

Nie posiadam wiedzy na temat Symphony, ale w Warszawie Azzaro rozwalil A500, na filmiku widac jak Aceman zbiera jej szczatki wiec pewnie myslales ze ja rozwalil skoro ostatni byl widziany na miejscu zdarzenia. Amiga zostala potem naprawiona przez Voyagera i jest teraz u Acemana. Jest wiec dokladnie odwrotnie niz piszesz, bo zostala uratowana przez ekipe RW.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #47 dnia: 07 Sierpnia 2018, 19:29 »
Po co mam pisac kto jest w tym kolku, przeciez sam wiesz lepiej bo macie "tajne" czaciki, na ktorych pociskacie pierdoly i wysmiewacie innych ludzi, na poziomie szkoly podstawowej :)

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #48 dnia: 07 Sierpnia 2018, 19:35 »
Podsumowujac SP8 zostalo zorganizowane przez ekipe RW: lokal oraz technikalia zalatwil Noise, kable byly od Borysa, projektory przyslal Voyager, crazy kompa zorganizowal Fei. Raf mial zrobic konkurs w retrogierke ale nic z tego nie wyszlo. Udalo sie mu tylko spalic c64 Noisa :)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #49 dnia: 07 Sierpnia 2018, 20:05 »
Spoko, pisz dalej takie pierdoly, dzieki Tobie mam filtr na debili, ktorzy lykaja takie bzdety :)

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #50 dnia: 07 Sierpnia 2018, 22:02 »
Spoko, pisz dalej takie pierdoly, dzieki Tobie mam filtr na debili, ktorzy lykaja takie bzdety :)
Zamiast pierdolic o spisku powinienes podziekowac ludziom z ekipy RW, ktorzy pomogli w organizacji SP8. Bez lokalu, technikalii, kabli, projektorow i crazy komp nie bylo by tego party. Wymysliles spisek, bo bales sie ze nie bedziesz do niczego potrzebny :)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #51 dnia: 07 Sierpnia 2018, 22:16 »
Moglbys tak zaczerniac obraz sytuacji, gdyby SP9 sie nie odbylo, ale sie odbylo i poza projektorem zalatwionym przez Voyagera (dzieki!) wszystkie "grubsze" tematy zostaly podjete przez Odyna i mnie, przypadek? :)

Jesli komus zalezy na dociekaniu prawdy a nie na kolegach, flaszce i kolach wzajemnej adoracji, to przeciez prawie wszystko da sie wyczytac z postow roznych osob, tj co sie wlasciwie dzialo w kuluarach SP8, bo odnosnie samego eventu, dla przybylych gosci, wiele zlego nie slyszano, dopiero niedlugo po party, gdy okazalo sie, ze to nie Kisiel+Noise+RW rozdaje karty a Odyn+Raf to zaczelo sie robienie czarnego PR na calego :) - tak zle i tak nie dobrze, bo przciez gdybysmy odpuscili SP9 to zapewne szla by szydera na calego, ze jestem frajerem i nie mam juz wplywu na nic, do tego przeciez zreszta chcieli doprowadzic N+K :) no ale to "kazdy sobie moze ocenic", ja to mam juz serdecznie w d***e :) sa inne wyzwania w zyciu, niz uzeranie sie z prowokujacym Sebalozem, jednolinjkowymi krzykaczami, multikontowymi mistrzami elektroniki, prawilniakami od zasilaczy itd :)

Mam tylko nadzieje, ze nikt juz nie bedzie probowal wzniecac labelu "Silesia Party", bylo juz tylo pogrzebow, ze nie warto odkopywac truchla.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #52 dnia: 07 Sierpnia 2018, 22:23 »
wiele zlego nie slyszano

dopiero niedlugo po party

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #53 dnia: 07 Sierpnia 2018, 23:14 »
Moglbys tak zaczerniac obraz sytuacji, gdyby SP9 sie nie odbylo, ale sie odbylo i poza projektorem zalatwionym przez Voyagera (dzieki!) wszystkie "grubsze" tematy zostaly podjete przez Odyna i mnie, przypadek? :)
Czy to ten sam Voyager ktory jest w ekipie RW?
Czy lokal na SP9 to ten sam lokal, ktory na SP8 zalatwil Noise z ekipy RW?
Jakie to grubsze tematy zostaly podjete przez Ciebie, przeciez wystarczylo zrobic wszystko tak samo jak na SP8?

Jesli komus zalezy na dociekaniu prawdy a nie na kolegach, flaszce i kolach wzajemnej adoracji, to przeciez prawie wszystko da sie wyczytac z postow roznych osob
Mnie interesuje to czego nie da sie wyczytac z tych postow. Kiedy wrzucisz zapowiadane kwity i logi?

okazalo sie, ze to nie Kisiel+Noise+RW rozdaje karty a Odyn+Raf to zaczelo sie robienie czarnego PR na calego :) - tak zle i tak nie dobrze, bo przciez gdybysmy odpuscili SP9 to zapewne szla by szydera na calego, ze jestem frajerem i nie mam juz wplywu na nic
A wiec chodzilo Ci o wplywy i rozdawanie kart? Ciesze sie ze bez pomocy ekipy RW udalo sie zorganizowac calkiem udane SP9. Udowodniles ze nie jestes frajerem i nie ma zadnego powodu zeby z Ciebie szydzic (zreszta nigdy nie bylo). Niestety w tym kraju zawiść panuje wiec czym wiekszy sukces odniesiesz tym wiecej ludzi Tobie zazdrosci. A na zlosc ekipie RW moglbys zorganizowac SP10 w Krakowie: party invite only (pomoge w selekcji kandydatow), wejsciowka 200 zl (przedplacona), wstep tylko dla ludzi z bogatym CV i ogolnie wszystko na najwyzszym poziomie!

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #54 dnia: 07 Sierpnia 2018, 23:17 »
calkiem udane SP9

jaki mistrz oksymoronów.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #55 dnia: 07 Sierpnia 2018, 23:25 »
calkiem udane SP9
jaki mistrz oksymoronów.
Trzeba docenic starania. Zrobil najlepiej jak potrafil.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #56 dnia: 07 Sierpnia 2018, 23:44 »
Im dalej w las, tym Sebaloz zazywa mocniejsze grzyby :)

Z perspektywy czasu bardzo zaluje, ze dalem sie namowic Kisielowi na organizacje SP8 - dziwi mnie niezmiernie to zagranie z leaderem z tylnego fotela, niczym jaroslaw k. :)
Sprytnie to wszak wyszlo, bo gowno na klate lapac musialem ja, a Noise jeszcze po party, wbrew logice, pompowal Kisiela, ze to swoj chlop a pojebany jest tylko w necie. Telenowela po calosci a moje chronologiczno-logiczne wywody maja taki sam posluch, jak akcja zasilacze, gdzie burak mnie zaatakowal a potem rzucil fochem i stwierdzil ze "tylko winny sie tlumaczy" :D

Sebaloz, powiem tak - odpierdol sie, idz do lepszych kolegow, zrobcie sobie to party, pospisujcie pesele, nabierzcie kredytow na odwiedzajacych (the real ca$hback) i bawcie sie dobrze, ja sie z tego burdelu wypisuje. Jak bede w okolicy to moze zajrze ale tylko do ogrodka, w stylu prawdziwego riverwash.

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #57 dnia: 08 Sierpnia 2018, 00:20 »
Z perspektywy czasu bardzo zaluje, ze dalem sie namowic Kisielowi na organizacje SP8 - dziwi mnie niezmiernie to zagranie z leaderem z tylnego fotela
Co bys zrobil gdyby sie okazalo ze to ekipa RW od samego poczatku namawiala Kisiela zeby namowil Cie na organizacje SP8? Wiadomo ze nie zrobilbys party z ekipa RW, bo balbys sie przejecia party, ale Kisiel bylby idealna przykrywka dla ewentualnego spisku. Dlaczego Kisielowi tak bardzo zalezalo zeby nikt spoza party nie wiedzial ze jest on organizatorem?

Sprytnie to wszak wyszlo, bo gowno na klate lapac musialem ja
Byles glownym organizatorem, wiec ponosisz odpowiedzialnosc za wszystko co wokol SP8/SP9 zrobila ekipa RW!

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #58 dnia: 08 Sierpnia 2018, 00:43 »
odpierdol sie, idz do lepszych kolegow, zrobcie sobie to party, pospisujcie pesele

kiedy sebaloz tak prosto z serca i czysto ironicznie:

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 08 Sierpnia 2018, 08:56 »