Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: SP8/SP9 - historia (nie)prawdziwa  (Przeczytany 6074 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
SP8/SP9 - historia (nie)prawdziwa
« dnia: 11 Lipca 2018, 17:17 »
Stworzyłem temat, żeby podnieść pewna kwestie a że są chętni bredzić w jednolinijkowych komentarzach a do pracy chętnych nie ma - to nie jest przecież moja wina. Ja już nawet nie mam ochoty odpierać tego czarnego PR, który wokół mnie wytworzono a o prawdę i rację tez nie mam zamiaru się dochodzić, prosty temat zasilaczy jest dla wielu zbyt skomplikowany (zarówno bezpodstawne atakowanie mnie jak i np wyliczenie ceny komponentow xd) a co dopiero złożona sytuacja taka jak sp8, gdzie do tej pory pewne kwestie są dla mnie niejasne i wątpię też aby kisiel czy noise były skłonni napisać o co właściwie chodziło a rzucanie z mojej strony suchymi faktami dla wielu może być trudne do połączenia w całość :)

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
Re: SP8/SP9 - historia (nie)prawdziwa
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipca 2018, 17:22 »
No dobra. Czujesz się pokrzywdzony. Ale dlaczego taplasz w gównie forum, na którym jest
wiele ludzi w ogóle nie związanych z tymi tematami ? Załatw swoje prywatne sprawy poza forum
i albo wracaj do roboty i zrób tutaj porządek albo #oddajfartucha sorki chciałem napisać oddaj stery
i niech tu zacznie być w końcu normalnie.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Lipca 2018, 20:36 »
W telegraficznym skrocie: Bylem chujem, bo nie chcialem oddac organizacji party ekipie od RW (co oczywiscie nie zostalo zaproponowane wprost tylko backdoor mial byc w postaci lokalu drzwi zwane koniem, ktory mial byc zalatwiony przez feia) i to nie jest teoria spiskowa, choc samemu mi ciezko uwierzyc, ze ktos moze byc takim ***, zeby takie ruchy robic (tu jeszcze wkrada sie watek jak sie kisiel ugadal z noise za plecami moimi i odyna) :) ale niedlugo po SP8 wyszla historia z firma Kuzniewski (czyli uznanym sprzedawca laptopow najwyzszej klasy, takich jakie sam uzywam) gdzie pracownicy tejze firmy zalozyli sobie spolke i probowali doprowadzic do upadlosci Kuzniewskiego i przejac jego kontrahentow, aczkolwiek  kontrahenci byli o dziwo lojalni :) Problem w tym, ze u Kuzniewskiego chodzilo o konkretne pieniadze a o co chodzi ludziom zaangazowanym w RW? Glosza wszem i wobec ze jest to "charity" impreza najlepsza i najwieksza w polsce a ja osmielilem sie napisac prawde, ze RW15 to byla kicha (Comanche, to tam gdzie mnie powitales na poziomie, ktory ci tu rzekomo przeszkadza, czyli "raf, czesc chuju", pamietasz? bylismy razem na tej imprezie i dziwi mnie ze przy Twoim wyszukanym guscie byles nia usatysfakcjonowany, jak mozna wnioskowac po tym co pisales na niebazarowym forum :)) no i zmontowalem film, ktory niektorym moglby dac do myslenia, czy nie przesadzaja z alkoholem - tak, jestem chujem! :D U Kuzniewskiego chodzilo chociaz o hajs, a o co chodzi takiemu sebalozowi? :) o flaszke? o kolegow do picia? o koleczko wzajemnej adoracji ? :)

Ludzie niemajacy wiedzy ani ochoty jej posiasc, jak Sudi czy Comanche zaraz sypac we mnie jednolijkowym kalem.. 3.. 2.. 1... start!
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Lipca 2018, 20:59 »
W telegraficznym skrocie: Bylem chujem, bo nie chcialem oddac organizacji party ekipie od RW (co oczywiscie nie zostalo zaproponowane wprost tylko backdoor mial byc w postaci lokalu drzwi zwane koniem, ktory mial byc zalatwiony przez feia) i to nie jest teoria spiskowa
Ale przeciez pisales 2 lata temu ze masz wtyki w lokalu drzwi zwane koniem, wiec dlaczego nie mogles tego lokalu sam zalatwic? Skonczylo sie na tym ze Noise zalatwil Undergroud - nie bales sie ze to tez jest backdoor? :)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Lipca 2018, 21:01 »
Dlaczego fei nie mogl zalatwic tego lokalu skoro mial wtyki a noise tak bardzo nalegal ze musi byc kon bo on jest do tego przygotowany a do innego lokalu nie? xD

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Lipca 2018, 21:13 »
Dlaczego fei nie mogl zalatwic tego lokalu skoro mial wtyki a noise tak bardzo nalegal ze musi byc kon bo on jest do tego przygotowany a do innego lokalu nie? xD
Czyli wg Ciebie spisek sie nie udal, bo Fei nie mogl zalatwic tego samego lokalu, ktory udalo sie zalatwic dopiero na najblizszy Riverwash? Dziwie sie ze nie wyczules podstepu z Undergroud, przeciez to tez mogl Fei zalatwiac dla Noisa :)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Lipca 2018, 21:20 »
Jedyne co załatwiłem za Twoimi plecami z Noisem to lokal, przyjechałeś podpisać umowę zamiast miesiącami szukać rozwiązania problemu konia który nie mówi :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Lipca 2018, 21:23 »
Jedyne co załatwiłem za Twoimi plecami z Noisem to lokal, przyjechałeś podpisać umowę zamiast miesiącami szukać rozwiązania problemu konia który nie mówi :)
Co tak Rafowi zalezalo zeby w Koniu bylo party? A nie mogliscie powiedziec Rafowi ze zalatwiacie inny lokal, przez takie zalatwianie za plecami powstaja potem spiski!

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Lipca 2018, 21:36 »
Niestety, tak się zaczęła organizacja sp8, pozniej lepiej nie było, poj też nie a na koniec będą z człowieka oddanego sprawie robić wariata - nikt nie mówił, że będzie lekko :) na szczęście to, że ta teraz jest w koniu to tylko przypadek, natomiast to że noise poszedł po sp8 do Underground pytać o lokal (ciekawe czy miało to być kolejne rw czy już Silesia ale bez mojego udzialu xd) szefu odprawil go z kwitkiem i wolał jednak gadać ze mną m.in. po tym jak widział jak się noise zachowywał podczas sp8... :) noise z kisielem również kiedyś prowadzili rozmowę na hangouts I nie zauważyli gdy się podłączyłem do niej i gadali o sp9, że trzeba mnie odsunąć od tego a twarzą zrobić Odyna - działo się wiele ciekawych rzeczy :) tylko dlatego z resztą odbyło się sp9, że z odynem postanowiliśmy nie odpuszczać po tym co przekazało szefostwo Underground i stąd niektóre osoby były takie cięte :) no ale to trzeba wiedzieć, zapytać obie strony, zastanowić się czasem a nie łykać czarny PR :)

Dalsze próby robienia że mnie wariata będą chyba wymagały jednak wyciągania na wierzch logow z rozmów, wtedy pewnie padną oskarżenia o ich preparowanie xd niektórzy by się pewnie zdziwili xd

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Lipca 2018, 21:54 »
Po prostu ciekaw jestem co sie stalo i probuje to wyjasnic. Kiedy wrzucisz te logi?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Lipca 2018, 22:00 »
No ale nie wiesz co pisali twoi koledzy ? :) Jak bardzo kibicowali, żeby sp9 się nie odbyło, nie powiodło? :)

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Lipca 2018, 22:18 »
No ale nie wiesz co pisali twoi koledzy ? :) Jak bardzo kibicowali, żeby sp9 się nie odbyło, nie powiodło? :)
Nie wiem bo to byl wasz hangouts do ktorego nie mialem dostepu. Wrzucaj logi albo skoncz pierdolenie o spiskach. Jesli jak piszesz kibicowali zeby party sie nie odbylo to po co pomagali Ci w organizacji party i zalatwiali lokal? Nie wierzysz, ze mozna pomagac bezinteresownie?

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Lipca 2018, 23:26 »
Nie chcieliście katalizatora i wszystko negowaliście i wszytko było źle ble ble ble!
Teraz ja robię popcorn... wait... ok, już 8)

W trakcie procesów z udziałem katalizatora reakcja przebiega drogą o energii mniejszej w stosunku do reakcji bez udziału katalizatora.
Dzieje się tak, ponieważ w trakcie reakcji powstaje dodatkowy kompleks przejściowy...

Seba :) Wystarczy przeglądnąć 4 wątki na 2 forach traktujące o Silesia 8 i 9 jest tam trochę "logów".
Niedawno w jednym z nich pewien user sam zacytował własne słowa że namawia do bojkotu Silesia Party.

Serio pytasz o te logi? Czy po prostu z nudów...
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2018, 23:36 wysłana przez Vato74 »

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #13 dnia: 12 Lipca 2018, 00:35 »
Po SP8 dostałeś jasny komunikat ode mnie i od SN że nie chcemy robić z Tobą SP9 czyli parę minut po "podsłuchu", dlaczego ? to chyba wielokrotnie już słyszałeś. Jako lider projektu SP nie masz prawa obrażać innych potencjalnych uczestników, masz obowiązek zachęcić ludzi do wzięcia udziału w organizacji party. Przykrywanie ciepłym gównem Twoich wpadek było zawsze średnio miłe ale jak się wrzuca konkretne pieniądze w organizację to trzeba się postarać, szkoda kasy.
Z perspektywy czasu lepiej SP8 wyszłoby ze współorganizacją Fei, może jest dupa nie organizator bo go z tej strony nie znam ale nie jest konfliktowy oraz potrafi zamknąć gębę jak jest potrzeba chwili/grupy.
Masz ambicje ale podstaw brak. Podstaw możesz sie nauczyć i udawać teamspirit.
Prędzej się spodziewam że Fei z ekipą zorganizuje SP10 niż ktokolwiej ruszy dupsko z c64scene.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #14 dnia: 12 Lipca 2018, 01:03 »
Fei, może jest dupa nie organizator bo go z tej strony nie znam...
Ja znam i raczej... organizator nie dupa.