Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Emocje sięgają zenitu i .....
Zasadniczo uwazam, ze to juz jest koniec C64power w takim ksztalcie, jakim bylo do tej pory, znikam a w nagrode zdejmuje wszystkie bany.
Przypomina mi to ewakuację kierowcy rozpędzonego, pełnego ludzi autobusu, który zmierza ku przepaści.Odbanowanie wszystkich to jeszcze dodatkowe wrzucenie granatu odłamkowego do środka, przed wyskokiem,żeby czasami nikt nie przeżył.Raf, jeśli odchodzisz od stołu, bo Ci nie pasuje towarzystwo, albo nie smakuje jedzenie, to przynajmniej nie ciągnijza sobą obrusa. Czy chcesz zostawić forum bez uprzedniego wyboru administratora, przekazania uprawnień do domeny i serwera ?Może przemyśl sprawę i nie stosuj polityki, że skoro mnie tu nie będzie to już niech nic nie będzie...
Raf nie odejdzie, gdyz jest znany tylko z Silesii i c64power. Silesie spierdolil. Forum tez, ale jest tu jego biznes: uzywane kubki i przerabiane cudze zasilacze. Gdyby nie bylo forum to kazdy by o nim szybko zapomnial
Używane kubki )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
siódmy: "Kto pił z mojego kubeczka?"
Lepiej miec jedna calosc spolecznosci w jednym miejscu
Co mogloby grozic Rafowi gdyby wniosek zostal skierowany do sadu/prokuratury? On Ci nigdy nie odpusci, bo lubi zycie w szachu.