Raf udowodnił że prowadzić forum nie potrafi i wielokrotnie pokazywał swoją "kindersztubę".
Takie teksty jak "Odachujowski", "Loda error szmato", przyzwalanie na hejtowanie nielubianych userów, mało tego - DOŁĄCZANIE I HEJTOWANIE... - to właśnie oddaje całą grację Rafa.
Podejrzewam, że gdyby ktoś wystawł grafikę na party z napisem "...(coś tam)... fszyję" - świętemu oburzeniu nie byłoby końca.
Cała ta niby idea "LIBERALNEGO FORUM" jest po prostu wygodną formą ujścia Rafowej kurtuazji...
Jakieś KGBowskie metody śledzenia kogoś w internecie i czynienia mu zarzutów, że coś sprzedaje - CO TO DAJE ? Tylko AWERSJĘ - i to nie do sprzedającego, tylko do tego co uprzejmie donosi...
Kpić z innych jeżeli się samemu jest adminem jest taką fajną zabawą, no bo "CO MI ZROBICIE ?
"
Powinno dotrzeć już do Ciebie że z Rafem się NIE DA i gdyby Raf chciał naprawdę ocalić to forum, porzucając nęcącą pychę władzy, przekazać administrację osobie, która potrafiłaby prowadzić to forum, to byłoby ono może do ocalenia - z duuużym znakiem zapytania.
Dopóki jest jak jest, jak widać nikt za bardzo się nie pali wchodzić pod ostrzał i oberwać odłamkiem (nauczony doświadczeniem ?).
Kiedyś usiłowałem się uczciwie wgryźć w temat komu olo wyrządził szkodę - sumiennie czytałem "listę zarzutów" od V12 - nie znalazłem tam niczego a najcięższy zarzut brzmiał mniej więcej tak - cytuję z pamięci:
"Na wszelkie sposoby usiłował wyłudzić ode mnie kasety z mojej kolekcji"
Niedawno V12 podniósł nowy zarzut przychodząc w sukurs Rafowi, że olo go kiedyś oszukał, on wysłał mu przedsądowe wezwanie do zapłaty, ale potem już nie był w stanie walczyć z wiatrakami...
No więc dajmy na to Raf mnie zdenerwował - szacuję sobie że na 500 złotych mnie zdenerwował - wysyłam mu wezwanie przedsądowe do zapłaty, dalej już nie walczę z wiatrakami, ale mogę na forum pisać że wysłałem Rafowi przedsądowe wezwanie do zapłaty, a potem już nie mogłem walczyć z wiatrakami.
Zapytałem Rafa - pokaż jakiesz szkody wyrządził ci olo, to ja oddam ci za niego - NIE POTRAFIŁ WSKAZAĆ SZKÓD WYRZĄDZONYCH MU PRZEZ OLA, zaczął roztaczać jakąś wizję o niewymierności szkód przez ola wyrządzonych...