Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Sonda  (Przeczytany 1206 razy)

Offline Ewelll

• Level 4
Sonda
« dnia: 24 Września 2005, 16:50 »
 Ważniejsza/y  dla  mnie  jest:  

a)  dziewczyna  (ew.chłopak  \'\'  )  
  b)  komputer  
  c)  coś  innego  co?  

Baaaaaaaaardzo  jestem  ciekawa  jak  to  z  Wami  jest  moi  kochani  maniacy   \'\'  

januzitest

• Gość
Sonda
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Września 2005, 17:16 »
 b)  :D  
  bo  przynajmniej  sie  slucha  (nie  to  co  dziewczyny)  i  zawsze  jest  posluszny  (jw)

Offline OSH

• Level 5
Sonda
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Września 2005, 21:22 »
[quote januzitest] b)  :D  
  bo  przynajmniej  sie  slucha  (nie  to  co  dziewczyny)  i  zawsze  jest  posluszny  (jw)
Odpowiedź  brzmi:  a  i  tylko  a!!!  
  A  co  do  odpowiedzi  b):  
  Taak,  zwłaszcza  Windows  jest  posłuszny  jak  jasna.....  ````  
   ````  

Offline Ewelll

• Level 4
Sonda
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Września 2005, 21:31 »
 a  i  tylko  a??!!  a  ostatnimi  czasu  masz  jakies  wahania,  bo  raz  jest  b  raz  jest  a,  hmm  troche  mało  tego  a..   \'\'  

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Sonda
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Września 2005, 21:37 »
 hmm...  dziewczyna  jest  malowazna,  bo  zawsze  znajdzie  sie  nowa...  zreszta  z  jedna  laska  i  tak  trudno  jest  wytrzymac,  a  po  jakims  czasie  sie  znudzi  :P:P  dlatego  najwazniejsze  jest  cos  innego...  a  jak  dla  mnie,  najwazniejszy  jest  dobry  browar  :):)

Offline OSH

• Level 5
Sonda
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Września 2005, 21:40 »
[quote Flooder] hmm...  dziewczyna  jest  malowazna,  bo  zawsze  znajdzie  sie  nowa...  zreszta  z  jedna  laska  i  tak  trudno  jest  wytrzymac,  a  po  jakims  czasie  sie  znudzi  :P:P  dlatego  najwazniejsze  jest  cos  innego...  a  jak  dla  mnie,  najwazniejszy  jest  dobry  browar  :):)
Jaasne.  Flooder,  komputer  nie  da  Ci  tego,  co  Ci  da  dziewczyna  ````  

januzi

• Gość
Sonda
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Września 2005, 22:22 »
 jak  sie  ma  neta,  to  mozna  dostac  tego  tyle  ile  sie  chce  a  nawet  wiecej  :D

Pewny

• Gość
Sonda
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Września 2005, 23:58 »
 ZDECYDOWANIE  B  
  Dziewczyna  =  kłopoty  (finansowe),  do  tego  jak  nagle  zacznie  ci  coś  pieprzyć  to  nie  idzie  wytrzymać  (doświadczenie  własne)  
  Komputer  =  przynajmniej  słucha  (ma  się  tego  Linuxa  i  Windowsa  razem,  Linux  słucha,  Windows  gra)  chociaż  czasem  są  problemy

~ #*#Gringo_w

• Gość
Sonda
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Września 2005, 04:06 »
 C)  a  co  -  życie,  dobre  życie,szczęśliwe  życie...

Offline Ewelll

• Level 4
Sonda
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Września 2005, 11:01 »
 tak  sie  zastanawiam  czy  wypowiedzieli  się  już  wszyscy   \'\'   bo  w  sumie  za  dużo  nas  tu  nie  ma   \'\'   hmm  co  by  tu  zrobić,  zeby  jeszcze  bardziej  ożywić  to  forum..  \'\'   \'\'   \'\'  

januzitest

• Gość
Sonda
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Września 2005, 11:08 »
 wrzuc  swoje  fotki  zrobione  kamerka  internetowa,  albo  daj  adres  do  tej  kamerki  
  to  sie  bedzie  dzialo   \'\'   \'\'  

Prince

• Gość
Sonda
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Września 2005, 14:05 »
[quote Ewelll] Ważniejsza/y  dla  mnie  jest:  

a)  dziewczyna  (ew.chłopak  ````  )  
  b)  komputer  
  c)  coś  innego  co?  

Baaaaaaaaardzo  jestem  ciekawa  jak  to  z  Wami  jest  moi  kochani  maniacy   ````  
Dziewczyna  mnie  zostawiła,  a  komputer  nigdzie  się  nie  wybiera  :)  
  Najważniejsza  jest  wierność,  szczerość,  rozsądek,  zaufanie...  
  Ja  swojej  Kasi  nigdy  bym  tak  nie  uprzedmiotowił.  To  nie  wesołe  miasteczko  w  którym  można  wybrac  strzelnicę  albo  karuzelę.  Kobieta,  to  kobieta;  rzecz  święta!  

Prince

• Gość
Sonda
« Odpowiedź #12 dnia: 26 Września 2005, 14:12 »
[quote Flooder] hmm...  dziewczyna  jest  malowazna,  bo  zawsze  znajdzie  sie  nowa...  zreszta  z  jedna  laska  i  tak  trudno  jest  wytrzymac,  a  po  jakims  czasie  sie  znudzi  :P:P  dlatego  najwazniejsze  jest  cos  innego...  a  jak  dla  mnie,  najwazniejszy  jest  dobry  browar  :):)
Musisz  bardzo  współczuć  swoim  rodzicom,  którzy  zapewne  są  ze  sobą  już  ładnych  parę  latek.  
  Nie  masz  zielonego  pojęcia  o  uczuciach,  dziewczyny  traktujesz  jak  zużyte  szmaty  które  można  zawsze  wyrzucić.  

Pewny

• Gość
Sonda
« Odpowiedź #13 dnia: 26 Września 2005, 15:48 »
[quote Prince]

Musisz  bardzo  współczuć  swoim  rodzicom,  którzy  zapewne  są  ze  sobą  już  ładnych  parę  latek.  
  Nie  masz  zielonego  pojęcia  o  uczuciach,  dziewczyny  traktujesz  jak  zużyte  szmaty  które  można  zawsze  wyrzucić.  

hmmm,  ten  temat  to  się  rozkręca  jak  szmata,  od  jednego  końca  do  drugiego

Offline Ewelll

• Level 4
Sonda
« Odpowiedź #14 dnia: 26 Września 2005, 16:04 »
[quote januzitest] wrzuc  swoje  fotki  zrobione  kamerka  internetowa,  albo  daj  adres  do  tej  kamerki  
  to  sie  bedzie  dzialo   ````   ````  
niestety  nie  posiadam  kamerki   ````  ale  tak  czy  siak,  moge  Wam  podesłać  moją  fotke  (choć  nic  w  niej  ciekawego  ````  )  ale  musicie  najspierw  zgłosić  się  z  podaniem  do  OSHa  i  uzyskac  Jego  akceptacje   ````   ````   ````   ````   ````   ````