Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: IBrowse Amiga  (Przeczytany 719 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prince

• Gość
IBrowse Amiga
« dnia: 21 Września 2005, 22:56 »
 Czy  ktś  z  Was  korzysta  na  tym  forum  z  Amigi  i  przeglądarki  IBrowse?  Normalnie  nie  czytam  jakiś  temat,  post  i  nie  wiem  jak  odpowiedzieć!  Żadnego  \'odpisz,  czy  komentuj...\'  Jeśli  tu  jest  używana  Java,  to...pewnie  dlatego.

Pewny

• Gość
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Września 2005, 23:33 »
 tu  nie  ma  Javy,  ale  jest  PHP,  a  Amiga  to  pewnie  tylko  HTML  obsługuje,  więc  wiesz

~ #*#joki

• Gość
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Września 2005, 00:26 »
[quote Pewny] tu  nie  ma  Javy,  ale  jest  PHP,  a  Amiga  to  pewnie  tylko  HTML  obsługuje,  więc  wiesz
Nie  przejmuj  się,  ten  ``pewniak``  to  idiota...  strona  jest  w  htmlu,  to,  ze  zrodla  są  w  php,  to  jest  to  nieistotne  (zresztą  na  Amigę  jest  serwer  Apache  z  PHP!).   Problem  może  być  z  iBrowse,  który  może  nie  obsługuje  wszystkich  znaczników  htmla,  a  przede  wszystkim  styli  (css)  i  przez  to  możesz  mieć  niestety  problemy  -  ja  w  każdym  razie  na  dole  strony  widzę  link  ``Odpowiedz``

Offline OSH

• Level 5
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Września 2005, 07:44 »
[quote joki]

Nie  przejmuj  się,  ten  ``pewniak``  to  idiota...  strona  jest  w  htmlu,  to,  ze  zrodla  są  w  php,  to  jest  to  nieistotne  (zresztą  na  Amigę  jest  serwer  Apache  z  PHP!).   Problem  może  być  z  iBrowse,  który  może  nie  obsługuje  wszystkich  znaczników  htmla,  a  przede  wszystkim  styli  (css)  i  przez  to  możesz  mieć  niestety  problemy  -  ja  w  każdym  razie  na  dole  strony  widzę  link  ``Odpowiedz``

Zależy  o  jakiego  Ibrowse`a  chodzi.  Wersja  2.3   obsługuje  większość  ``wynalazków``  w  tym  skrypty  Javy.  A  wersja  2.4  daje  radę  UTF-8,  SSL  i  paru  innym  rzeczom.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Września 2005, 13:27 »
 o  boszee  czego  to  ja  sie  nie  dowiem  ..  a  potrafi  amisia  odtwarzać  div`x??
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline OSH

• Level 5
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Września 2005, 13:37 »
[quote Kisiel] o  boszee  czego  to  ja  sie  nie  dowiem  ..  a  potrafi  amisia  odtwarzać  div`x??
Jasne,  że  potrafi   ````  Jest  kilka  odtwarzaczy  DivX  na  klasyczne  Amigi  i  na  Pegasosa  ````  

Offline Ewelll

• Level 4
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Września 2005, 13:52 »
 Pegasos  -  Twoje  największe  marzenie..

Pewny

• Gość
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Września 2005, 14:11 »
 hmmmmmmm,  hmmmmmmmm,  hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,  Joki,  to  nie  było  miłe  debilu  jeden

Offline OSH

• Level 5
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Września 2005, 14:24 »
[quote Ewelll] Pegasos  -  Twoje  największe  marzenie..
Kotku,  moje  największe  marzenie  już  się  spełniło   -  poznałem  Ciebie  :*

~ #*#Joki

• Gość
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Września 2005, 14:31 »
[quote Pewny] hmmmmmmm,  hmmmmmmmm,  hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,  Joki,  to  nie  było  miłe  debilu  jeden
Debilu?  Lepiej  byś  się  przyznał,  ze  jesteś  głupi,  ewentualnie  sobie  robisz  jaja...  no  ale  więcej  nie  piszę,  bo  pewnie  Twoja  kolejna  odpowiedź  będzie  jeszcze  bardziej  żenująca  :(

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Września 2005, 15:27 »
 pewny:  prosze  mi  tutaj  nie  wyzywac  ludzi  od  debili  i  jokę  takze  o  to  prosze  :)  i  prosze  tez  o  pewnego  o  usuniecie  wulgaryzmu  z  sygnaturki...

Pewny

• Gość
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #11 dnia: 22 Września 2005, 15:41 »
 hmmmmmm,  co  do  wulgaryzmu  w  sygnaturce  to  sam  się  zdziwiłem,  idę  se  zmienić  hasło,  bo  ktoś  mi  chyba  się  włamał  na  konto,  tak  samo  z  tym  debilem  do  joki,  w  każdym  razie,  Flooder  na  Rezydenta  :P:P:P:P  (zawsze  ma  rację)

Offline Ewelll

• Level 4
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #12 dnia: 22 Września 2005, 16:53 »
 Ech..  czy  faceci  zawsze  musza  na  siebie  tak  naskakiwać?  Przeciez  to  normalne  forum,  a  z  każdego  wątka  potraficie  (zwłaszcza  jedna  osoba)  zrobic  całkowite  dno.  Ja  wiem,  ze  najmniej  sie  tu  znam  na  kompikach,  ze  zawsze  pisze  coś  nie  na  temat  :)  ale  przynajmniej  się  zachowuję   \'\'  

A  Ty  OSH  -  nie  podlizuj  się  i  tak  wiem,  ze  jestem  zaraz  po  Pegasusie   \'\'   \'\'   \'\'  

~PrinceAmy@poczta.onet.pl #*#niezalogowany Prince

• Gość
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #13 dnia: 22 Września 2005, 17:39 »
[quote Kisiel] o  boszee  czego  to  ja  sie  nie  dowiem  ..  a  potrafi  amisia  odtwarzać  div`x??
Teoretycznie  potrafi,  ale  aby  oglądać  filmy  trzeba  silnego  procka.  Z  doświadczenia  powiem  że  PPC  300Mhz  z  karta  gfx  to  jest  za  mało.  Ale  uA1  lub  Pegasos  spokojnie  wystarcza.

~PrinceAmy@poczta.onet.pl #*#niezalogowany Prince

• Gość
IBrowse Amiga
« Odpowiedź #14 dnia: 22 Września 2005, 17:44 »
[quote Cysio] Czy  ktś  z  Was  korzysta  na  tym  forum  z  Amigi  i  przeglądarki  IBrowse?  Normalnie  nie  czytam  jakiś  temat,  post  i  nie  wiem  jak  odpowiedzieć!  Żadnego  ``odpisz,  czy  komentuj...``  Jeśli  tu  jest  używana  Java,  to...pewnie  dlatego.
Zaraz,  zaraz!!  Co  to  za  burdel  tu  jest?!  Przecież  to  są  moje  słowa,  mój  temat.  Mój  czyli  Prince`a    
  Jakim  cudem  podpis  jest  jakiegoś  Cysia?  Czy  to  dlatego  nie  mogę  się  zalogować?  Czy  oprócz  Cysia  ktoś  tu  jeszcze  kradnie  nicki?  Ludziska  uważajcie!  Dawno  się  nie  spotkałem  z  taką  bezczelnością,  i  gó...zik  mnie  obchodzi  co  to  za  jegomość,  może  być  nawet  synem  prezydenta.  
  Żądam  jak  najszybszego  wyjaśnia  tej  sytuacji!!