Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: RETROnizacja  (Przeczytany 1449 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Vato74

• Level 3
Re: RETROnizacja
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Marca 2018, 16:30 »
Renton pisze na ppa.pl
https://www.ppa.pl/forum/integracja/38261/retronizacja/2#m604997

21 kwietnia Dom Kultury w Pawłowicach

Co ważniejsze info od organizatora:

...impreza odbędzie się: 21 kwietnia
...rozpocznie się od 9 rano - do oporu - czyli ostatniego niedobitka!!!

Najlepiej zabrać ze sobą swój ulubiony komputer, monitor, kilka joyi, rozstawić na wygodnych stołach i integrować się z ludźmi o podobnej zajawce. Oczywiście nie zapominajcie też o przedłużaczach, listwach, tak, żeby nie było problemu z podpinaniem się do sieci!

Będzie wystawiony projektor podłączony do mojej A1200, na którym będzie rozegrany turniej w SWOS 16/17 !!! Szykować joye! Poza turniejem, będzie sobie można spokojnie grać w dowolne gry, które mam na tej maszynie. Turniej najlepiej jakby odbył się ok godziny 13-14. I fajnie jakby kilka osób się zgłosiło.
Jakieś skromne nagrody dla pierwszej trójki się znajdą, ale tu mam prośbę do ludu:
...
Osoby chętne pomóc w tej sprawie proszę o kontakt na maila, którego podam na samym dole.
...
Wejście będzie kosztowało 30 zł, i jest to cena ostateczna i sztywna.
Kobiety i dzieci towarzyszące FREE!

Osoby, które są pewne swojego przyjazdu i chciały by mnie wesprzeć "z góry" bardzo bym prosił o przelanie tej kwoty na poniższy numer konta - w tytule wpisując swój NICK/Xywę lub Imię i Nazwisko/miejscowość skąd zmierzasz:
Konrad Jabłoński
86 1160 2202 0000 0003 1238 6495
Osoby, które tego dokonają proszę o poinformowanie mnie również na maila!

Przyznam, że bardzo wkręciłem się w organizację tej imprezy, i mam zamiar uczynić ją cykliczną! Jednak wszystko zależy, jak wyjdzie za pierwszym razem.
W kolejnych edycjach, mam nadzieję, że poza turniejami gier, znajdzie się miejsce na jakieś compo!

Przez to, że wejście będzie płatne, skutecznie odstraszy miejscowych, do zaglądania, co się w Domu Kultury dzieje. Wasze sprzęty będą bezpieczniejsze!
...
Uwierzcie mi - jest zadeklarowanych kilka naprawdę zajebistych osób z światka retro kompów, YT, demosceny, twórców gier!!! Także będzie sobie z kim w realu pogadać/poznać!
...
PS2. Biorę trzy komputery: A1200 + projektor, Atari 65XE U1MB STEREO + SIO2SD, C64 + stacja + magnet.
RETROnizacja First Edition!
« Ostatnia zmiana: 14 Marca 2018, 16:37 wysłana przez Vato74 »

Offline Sorin

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Marca 2018, 17:36 »
Które dokładnie "Pawłowice"?

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Marca 2018, 17:57 »
Tam kaj wungiel ;)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Marca 2018, 11:41 »
Kolejny film propagujacy impreze

https://www.youtube.com/watch?v=BvoB9yFKj7E
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Odp: RETROnizacja
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Maja 2019, 23:00 »

Offline heniek29cr

• Level 5
Odp: RETROnizacja
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Maja 2019, 23:08 »
WoW:-) filmiki są niesamowite:-) piękna muza:-)