Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nuuudno tu ostatnio..  (Przeczytany 754 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelll

• Level 4
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Października 2005, 09:54 »
 Hehe  :)  napisałam  zazwyczaj:)  tzn  rano  jak  wstane  sprawdzam  co  sie  dzieje  na  forum  i  potem  przed  pojściem  spać:)  na  czacie  hmmm..  nie  wiem,  nie  bywam,  ale  to  nasze  forum  trzeba  jakoś  rozkręcić  panowie  i  chwytam  sie  już  wszelakich  sposobów   \'\'   \'\'   pytałes  o  prace,  ze  ja  niby  o  17tej  pracuje?  Niee  ja  jeszcze  nie  pracuje,  pracuje  OSH,  ja  jeszcze  sie  męczę  na  uczelni  :(  pozdroofka  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #16 dnia: 05 Października 2005, 12:17 »
 wiesz  są  i  takie  dziewczyny  co  studiują  i  pracują.  Zresztą  wystarczy  w  pisać  w  google  \'studentka  praca\'  albo  coś  w  ten  deseń.  Rozruszanie  forum  przez  rozmowy  na  każdy  temat..  może  się  nie  udać.  Taki  to  POWER  jest,  ale  u  koń  kurencji  też  marazm.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

januzi

• Gość
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #17 dnia: 05 Października 2005, 15:34 »
 mozna  tez  poszukac  studentek  uczacych  sie  jezykow  obcych,  wpisujesz  np.  \'studentka  francuz\'  i  juz  masz  cala  mase  wynikow   \'\'   \'\'  

Offline Ewelll

• Level 4
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #18 dnia: 05 Października 2005, 21:46 »
 Co  tu  sie  za  dziwny  wątek  zrobił?  Nie  wiem  juz  czy  mam  myśleć  tak  normalnie  jak  my  kobiety  czy  w  ten  Wasz  męski  \'\'   sposób,  bo  ani  z  jednej  strony  ani  z  drugiej  nic  nie  rozumiem  i  mam  siaść  i  śmiać  się  czy  obrazić  sie?  \'\'   \'\'   \'\'  

Pewny

• Gość
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #19 dnia: 05 Października 2005, 22:15 »
 Hmmmmmm,  Ewelll,  lepiej  nie  próbuj  tego  zrozumieć,  bo  ci  żyłka  pęknie  od  intensywnego  myślenie  :P  Ja  sam  osobisice  nierozumiem  czemu  ten  temat  tak  głupio  poleciał

Offline Ewelll

• Level 4
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #20 dnia: 06 Października 2005, 00:34 »
 a  na  pewnego  to  sie  już  dawno  powinnam  obrazic  :(  gdzie  mój  rycerz  na  białym  rumaku  (ech  chyba  amidze),  który  mnie  tu  obroni?  \'\'   \'\'   \'\'   Spi!!  bo  jutro  idzie  do  pracy  \'\'   \'\'   \'\'  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #21 dnia: 06 Października 2005, 07:03 »
 eweli  ja  uważam  że  nie  poleciałem.  Uważam  również  że  każdy  powinien  popracować  na  studiach  aby  zobaczyć  po  co  studiuje..  Ja  np.  nosiłem  skrzyneczki  w  CocaColi  i  się  bardzo  ciesze  że  popracowałem  fizycznie  w  swoim  zyciu...  tak  to  nigdy  nie  zrozumiesz  drugiego  człowieka..hehe  ;)  
  A  co  francuzów....  heeheheh  wiedziałem  że  faceci  to  maja  włochate  myśli.  Zbokom  mówimy  stanowcze  NIE  !!!
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Ewelll

• Level 4
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #22 dnia: 06 Października 2005, 10:11 »
 Hm  czy  ja  pracowałam?  Oczywiście,  ze  tak!  Od  końca  podstawóeki  po  ostatnią  klasę  LO  dawałam  korki  z  różniastych  przedmiotów,  to  samo  robiłam  na  pierwszym  roku  studiów,  potem  pracowałam  w  ING  Nationale  Nederlanden  a  ostatnio  pomagałam  koledze  przy  kampanii  wyborczej,  no  myśle  ze  jak  na  studentkę  studiów  dziennych  to  jednak  troszke  popracowałam  co?  a  dziś  mam  zajecia  od  8  do  20  :(   \'\'   \'\'   \'\'  

Offline Ewelll

• Level 4
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #23 dnia: 07 Października 2005, 15:56 »
 Opuszczam  Was  na  dwa  dni,  czas  odwiedzić  Rodziców,  zaopiekujcie  sie  OSHem   \'\'  

Prince

• Gość
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #24 dnia: 07 Października 2005, 19:08 »
 Ja  też  łaśnie  zacząłem  pracę,  pracuję  na  delegacji  poza  zasięgiem  netu,  dlatego  nie  ma  mnie  tu  ostatnio.

Pewny

• Gość
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #25 dnia: 07 Października 2005, 20:50 »
 sądząc  z  pisanych  ostatnio  postów,  to  raczej  nikt  zamną  nie  tęsknił  :P  Daję  wam  kilkudniowy  spokój,  niebędzie  mnie  w  domu,  a  neta  przecie  ze  sobą  nie  zabiorę  :P

Offline Ewelll

• Level 4
Nuuudno tu ostatnio..
« Odpowiedź #26 dnia: 12 Października 2005, 17:34 »
 Hm  jakoś  nie  widze  by  szczególnie  nasze  forum  sie  rozruszało  wraz  z  rozpoczęciem  roku  akademickiego,  a  ja  myślałam,  ze  nie  bede  miała  czasu  czytac  wszsytkich  postów,  a  tu  proszę..  wieje  pustkami,  nic  sie  nie  dzieje..  moze  wprowadzic  jakies  ulepszenia  co..?