Sprzedaj mi go. Może docelowo wyląduje na jutubie w ramach "Czy to się da zmielić ?", albo nie wiem, sprawdzę ile wytrzyma gotowania w kisielu, bo prawdę mówiąc na kij mi on.
Ale najpierw go obejrzę (TDS210 + C1-116A), bo Nieustraszony Tropiciel Ola notorycznie posądzał SDBoxa o uwalanie PLA (w tych C64, które je mają) i nie potrafił sensownie odpowiedzieć gdy go pytałem czemu tak twierdzi. Poza tym, hmm...skoro już wiemy jak SDBox działa może zechce mi się w nim jednak coś "porzeźbić".
Nie nie sprzeda ci go !!!!!
To historia rodem z Lotu nad kukułczym gniazdem. Dzisiaj ja pobawię się w tropiciela klonów. KB777 słusznie Kaczora odnalazł jako OLO DETECTED.
Historia brzmi tak - gość kupił przez kolegę SD Boxa. Olo zapisuje komu sprzedawał. Podany kolega nie ma na koncie 2ch SD Boxów a numer jego jest inny niż podaje niejaki dioda 1 postowiec. Dioda jest na tyle nierozgarnięty że nie potrafi odnaleźć adresu ola NA KARCIE GWARANCYJNEJ... Bo jej po prostu nie ma. Jak nie ma SD Boxa. Śmieszne podjazdy nudzącego się zbanowanego kisiela.
Dla przypomnienia "olopińćjedynek", "olojustfive", "trolololo" tutaj "OLO5jedynek" - maniera kisiela z przekręcaniem nicków jak (przepraszam hobocti77) "homocity".
Dziś pogadały sobie 2 klony ola i kisiela ze sobą.
Do administracji:
Wiem Raf że pasuje ci fake na ola, ale wątek jest lewy i POWINIEN ZOSTAĆ USUNIĘTY