Aktualizacja listy:
1. Zasilacz od stacji 1571 - podwójny rarytas, bo nie dość, że jest to wersja na 110 V, to jeszcze jest to konstrukcja pozbawiona ciężkiego trafo (model SR 23). Spalony bezpiecznik. Możliwe, że po podmianie bezpiecznika zasilacz wstanie (nie mam pojęcia, nie znam jego historii, kupiony kilka lat temu na ebayu jako bonus do innych gratów). Zasilacz jest kompletny wraz z metalowym chassis.
Cena: 70 zł
2. Palmptop Acer N30SE-B wraz z kompletnym wyposażeniem: chwytak do samochodu, ładowarka samochodowa, kabel USB,etui oraz CD z oprogramowaniem. Stan wizualny - bardzo dobry, jedynie tylna obudowa ma ubytek na rogu. Brak śrubek, bo było rzucane okiem do środka. Palmptop nie wstaje, więc do ożywienia, albo do muzeum.
Cena: 20 zł
3. Dekoder DVB-T Cabletech URZ0090 - w pełni sprawny, ale bez pilota.
Cena: 30 zł
4. Joystick Commodore, jak ten:
http://chipitos.be/main/images/Stef%20Collection/Joystick/DSC05897.JPGBrak dolnego fire, dolna część jest rozkręcona, a sama gałka jest luźna. Nietestowany.
Cena: 10 zł
5. Kompletny zestaw (kit) do samodzielnego montażu Tapuino. Zestaw zawiera KIT, który był sprzedawany na Amibayu oraz pozostałe elementy, w które trzeba się było samodzielnie zaopatrzyć (m.in. moduł Arduino Nano). Dla kupującego dorzucę instrukcję składania.
Cena: 185 zł - taniej się nie da, bo to są koszty, jakie poniosłem, by zakupić wszystko, co jest widoczne na poniższym zdjęciu (jak ktoś baardzo mocno chce, mogę zaprezentować listę wydatków
. Drożej nie wypada.
6. Większość scalaków do C64 (stary/nowy model PAL/NTSC) na sztuki - wycena indywidualna.