Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Raf vs C64Power  (Przeczytany 15568 razy)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: Raf vs C64Power
« Odpowiedź #30 dnia: 02 Lipca 2018, 21:47 »
Zasadniczo uwazam, ze to juz jest koniec C64power w takim ksztalcie, jakim bylo do tej pory, znikam a w nagrode zdejmuje wszystkie bany.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #31 dnia: 03 Lipca 2018, 10:55 »
Przypomina mi to ewakuację kierowcy rozpędzonego, pełnego ludzi autobusu, który zmierza ku przepaści.
Odbanowanie wszystkich to jeszcze dodatkowe wrzucenie granatu odłamkowego do środka, przed wyskokiem,
żeby czasami nikt nie przeżył.
Raf, jeśli odchodzisz od stołu, bo Ci nie pasuje towarzystwo, albo nie smakuje jedzenie, to przynajmniej nie ciągnij
za sobą obrusa.
Czy chcesz zostawić forum bez uprzedniego wyboru administratora, przekazania uprawnień do domeny i serwera ?
Może przemyśl sprawę i nie stosuj polityki, że skoro mnie tu nie będzie to już niech nic nie będzie...

Offline Sebaloz

• Level 6
« Odpowiedź #32 dnia: 03 Lipca 2018, 11:33 »
Raf, jeśli odchodzisz od stołu, bo Ci nie pasuje towarzystwo, albo nie smakuje jedzenie, to przynajmniej nie ciągnij
za sobą obrusa.
Raf ukradl polowe tego jedzenia z c64scene.pl, wszyscy tu jedli i im smakowało. Ale kradzione nie tuczy a scena nie zapomina takich rzeczy. "Tematy, ktore sa zrodlem klopotow".

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #33 dnia: 03 Lipca 2018, 11:56 »
dziwne rzeczy a gdzie jest post Rafa z 02.07.2018 godz.09:47:27 pm ?

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #34 dnia: 03 Lipca 2018, 12:28 »
za sobą obrusa.
Raf ukradl polowe tego jedzenia z c64scene.pl, wszyscy tu jedli i im smakowało. Ale kradzione nie tuczy a scena nie zapomina takich rzeczy. "Tematy, ktore sa zrodlem klopotow".

Te kebaby co zajumał to dawno suchary. I zauważ, że tutejsi młodsi stażem koledzy nie czają tego zdarzenia, nie wiem "kto jadł i mu smakowało", pewnie ta garstka spośród nas "bazarowców" (kopyrajt bodajże Elban) która przy tym była, patrzy na to jak na błędy dzieciństwa.
« Ostatnia zmiana: 03 Lipca 2018, 12:33 wysłana przez KB777 »
-profil nieaktywny-

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #35 dnia: 03 Lipca 2018, 12:49 »
Jak ma sie w ten sposob zegnać z forum to lepiej niech nic nie pisze.

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #36 dnia: 03 Lipca 2018, 14:04 »

I napisał to ten, który z forum się do tej pory nie przywitał jak należy ;)
-profil nieaktywny-

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #37 dnia: 03 Lipca 2018, 14:44 »

I napisał to ten, który z forum się do tej pory nie przywitał jak należy ;)
Czesc KB777 to temat Raf vs C64Power prosze nie trollowac. ;)

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #38 dnia: 13 Lipca 2018, 21:16 »
w nagrode zdejmuje wszystkie bany.

a ja miałem bana tylko do połowy lipca :-)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #39 dnia: 08 Marca 2019, 20:40 »
Zasadniczo uwazam, ze to juz jest koniec C64power w takim ksztalcie, jakim bylo do tej pory, znikam a w nagrode zdejmuje wszystkie bany.

Coz, c64power stalo sie jakims elementem mojego zycia, ciezko mi sie z nim "rozwiesc" ale nie mam zamiaru dalej tkwic w toksycznym srodowisku polskiej pseudo demosceny (wlasciwie alkosceny) ani na forum, gdzie liczy sie tylko "towar za pol ceny" i z tego powodu uzyszkodnicy sa w stanie "sprzedac" administratora za ban dla dostawcy taniochu :) Zwyczajnie nalezy alokowac zasoby tam, gdzie ma to sens a tutaj trace tylko czas. Ponadto duzo ludzi przenioslo sie z for na facebooka a aktywnosc na power spadla (powodow jest wiele i nie bede ich tu przytaczac, kazdy sobie moze ocenic a czy slusznie... )

Do ludzi nie da sie trafic tlumaczeniem, wyzywanim, dialogiem, logicznym wnioskowaniem - kazda forma zawodzi.

Poszukiwanie w miedzyczasie kogos, kto sie zaopiekuje dobytkiem nie przynioslo rezultatow.

Z koncem marca forum zostanie przestawione w tryb tylko do odczytu. Chetnie bym wskazal jakas alternatywe ale w polsce chyba nie ma, bo na pewno nie jest to ani c64scene.pl ani c64.com.pl

Flooder takze nie ma czasu uczestniczym w czymkolwiek zwiazanym z forum czy strona.

Jesli ktos rozsadny chcialby odmrozic forum - temat jest otwarty. Strona i forum zostana utrzymane na serwerze.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #40 dnia: 09 Marca 2019, 08:43 »
Mało kto czyta miesięcznik numizmatyczny ale wszyscy znają bełkot Wojewódzkiego, tym samym dla lewo zwojnych usunięcie Kuby z TVN czy dla prawo zwojnych Rydzyka z TV Trwam powoduje spadek zainteresowania. Forum nie jest od trzymania palca w dupie i pieszczot, czego dowodzą wyniki podziału społeczeństwa na Tutsi i Hutu (śp. A. Lepper). Miałeś okresowe piki połączone z moją aktywnością.
Poziom merytoryczny forum ze strony kilku osób mogę ocenić tylko w dziale hardware. Stopień innowacyjności gangsterów, zasilaczy itd vs T8500,UK1541,TDC itd. Oceniam jako różnica w klasie o kilka długości, tysiące godzin poświęconych na analizę, koncepcję i algorytmy vs poskładanie do kupy istniejących rozwiązań.
Podsumowując, utrzymywanie aktywności forum miało na celu publikowanie moich wynalazków tam gdzie ktoś to przeczyta i będzie chciał to kupić.
Rezygnacja Raf'a traktuję bardziej jako "ciekawe kto mnie poprze" Do momentu kiedy nie powstaną jakieś koszty nie ma sensu trąbić o tym że się ma wyjebane. Praca administratora/moderatora imo jest obecnie zerokosztowa bo poza Budda i Rafem nikt nie bełkocze po nocach pisząc elaboraty o spięciach pół kulowych.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #41 dnia: 09 Marca 2019, 10:16 »
Zasadniczo uwazam, ze to juz jest koniec C64power w takim ksztalcie, jakim bylo do tej pory, znikam ....
Z koncem marca forum zostanie przestawione w tryb tylko do odczytu. Chetnie bym wskazal jakas alternatywe ale ....
Co prawda takie obietnice pojawiaja sie tu juz od dawna z kilkutygodniowa czestotliwoscia i chyba nikt juz ich nie bierze powaznie, ale co tam napisze to:
RAF WIERZE ZE W KONCU UDA CI SIE DOTRZYMAC SLOWA..

Offline cacodemon

• Level 5
« Odpowiedź #42 dnia: 09 Marca 2019, 14:38 »
Ja pierdolę, ale macie problemy. Nie udzielałem się w temacie Waszych dram i innego gówna, ale teraz jako user i sympatyk sprzętu Commodore, czuję się zobligowany do zabrania głosu. Króko - zamiast się skupić na wspólnej pasji odnośnie C-64, to wolicie taplać się w szambie stworzonym przez samych siebie.. Typowe polactwo buractwo i wynikające z tego wzajemne animozje. Po na jakiego chuja wam to potrzebne ?

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #43 dnia: 09 Marca 2019, 19:17 »

Poszukiwanie w miedzyczasie kogos, kto sie zaopiekuje dobytkiem nie przynioslo rezultatow.

Z koncem marca forum zostanie przestawione w tryb tylko do odczytu.

Jesli ktos rozsadny chcialby odmrozic forum - temat jest otwarty. Strona i forum zostana utrzymane na serwerze.

twoje wymagania vs wymagania prowadzenia forum to dwie różne rzeczy.

Czy to problem by oddać forum adminom z c64scene? Zapewne by scalili całość w jedność. Czy dla Rafa jest z tym problem? Z tego co pamiętam (czytałem) też przejąłeś c64power po kimś, nie jesteś jego twórcą.
Wsadź w dupę animozje i oddaj ludziom co poprowadzą dalej, możliwe że wyciągną z dołka to forum.
Masz z tym problem Raf?
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #44 dnia: 09 Marca 2019, 20:28 »
Czy to problem by oddać forum adminom z c64scene? [...]
oddaj ludziom co poprowadzą dalej, możliwe że wyciągną z dołka to forum.

Po migracji wyklętych tam też już bliżej dołka.
-profil nieaktywny-