Zasadniczo uwazam, ze to juz jest koniec C64power w takim ksztalcie, jakim bylo do tej pory, znikam a w nagrode zdejmuje wszystkie bany.
Coz, c64power stalo sie jakims elementem mojego zycia, ciezko mi sie z nim "rozwiesc" ale nie mam zamiaru dalej tkwic w toksycznym srodowisku polskiej pseudo demosceny (wlasciwie alkosceny) ani na forum, gdzie liczy sie tylko "towar za pol ceny" i z tego powodu uzyszkodnicy sa w stanie "sprzedac" administratora za ban dla dostawcy taniochu
Zwyczajnie nalezy alokowac zasoby tam, gdzie ma to sens a tutaj trace tylko czas. Ponadto duzo ludzi przenioslo sie z for na facebooka a aktywnosc na power spadla (powodow jest wiele i nie bede ich tu przytaczac, kazdy sobie moze ocenic a czy slusznie... )
Do ludzi nie da sie trafic tlumaczeniem, wyzywanim, dialogiem, logicznym wnioskowaniem - kazda forma zawodzi.
Poszukiwanie w miedzyczasie kogos, kto sie zaopiekuje dobytkiem nie przynioslo rezultatow.
Z koncem marca forum zostanie przestawione w tryb tylko do odczytu. Chetnie bym wskazal jakas alternatywe ale w polsce chyba nie ma, bo na pewno nie jest to ani c64scene.pl ani c64.com.pl
Flooder takze nie ma czasu uczestniczym w czymkolwiek zwiazanym z forum czy strona.
Jesli ktos rozsadny chcialby odmrozic forum - temat jest otwarty. Strona i forum zostana utrzymane na serwerze.