Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Raf vs C64Power  (Przeczytany 15559 razy)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: Raf vs C64Power
« Odpowiedź #60 dnia: 10 Marca 2019, 22:02 »
Canga, od kiedy jestes adminem c64scene, czy inna osoba reprezentujaca to forum, abym mial skladac tutaj, tobie, tego typu deklaracje?
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #61 dnia: 10 Marca 2019, 22:58 »
Canga, od kiedy jestes adminem c64scene, czy inna osoba reprezentujaca to forum, abym mial skladac tutaj, tobie, tego typu deklaracje?

W punkt.
-profil nieaktywny-

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #62 dnia: 10 Marca 2019, 23:33 »
chetnych nie ma

interesujące.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #63 dnia: 11 Marca 2019, 07:19 »
jak ktos tu zarabia sprzedajac i sie nie dzieli to fajnie

Miałby się dzielić ktoś zyskami z tobą ze sprzedaży? Już nie drążę dalej tematu, bo pokazujesz jedynie zachłanność i to, że dobrze odebraliśmy twój przekaz z banem :)

Zadałem dwa razy proste pytanie, na które nie potrafisz odpowiedzieć. Chcesz merytorycznej rozmowy, a cały czas migasz się z odpowiedzią.
Czy muszę być adminem na c64scene, by proste pytania zadawać odnośnie przekazania forum?
Powtórzę jeszcze raz, może w końcu kiedyś dotrze i odpowiesz: Napisz wprost czy mógłbyś oddać pałeczkę adminom z c64scene?

W punkt.

kb jesteś trolem, który pisze w każdym poście lecz nie zawsze merytorycznie. Przedstawiłeś już to wiele razy.
Masz coś do powiedzenia merytorycznego to się wypowiedz (a pisząc staraj się omijać szerokim łukiem twój życiorys, opisując jak to starałeś się okraść innych z projektu) :)
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #64 dnia: 11 Marca 2019, 09:13 »
Canga, sam pracowałeś dla złodziei i jeszcze czujesz z tego dumę. Podpowiem: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Operatorzy wcale się nie cieszyli z tej działalności. Ba, musieli ceny wszystkim podnosić, żeby to skompensować.

A konkrety: masz upoważnienie do reprezentowania c64scene ?

Zresztą jeśli c64scene chce się pochylić nad b-sceną, telegazetowiczami, handlarzami... przecież była migracja wyklętych. I czy coś to wniosło (tam) ?

Komancz, chcesz tu administrować ? Serio ? :P  Bo Sudi na pewno ;)
-profil nieaktywny-

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #65 dnia: 11 Marca 2019, 09:20 »
Canga, sam pracowałeś dla złodziei i jeszcze czujesz z tego dumę. Podpowiem: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Operatorzy wcale się nie cieszyli z tej działalności. Ba, musieli ceny wszystkim podnosić, żeby to skompensować.

Człowieku przeczytaj jeszcze raz czym się zajmowałem i nie pisz o złodziejstwie, bo ja nie starałem się wykradać czyjegoś projektu jak ty.
Pisanie PL do telefonów gdzie nie było tych pakietów chcesz nazwać złodziejstwem?
Pytam retorycznie, wątpię byś coś mądrego napisał.

A konkrety: masz upoważnienie do reprezentowania c64scene ?

Pierwsze: zadaję proste pytania, na które chyb mam prawo otrzymać odpowiedź?
Drugie: tobie nie muszę nic udowadniać, nie muszę przedstawiać, czy informować. To, że lubisz wtykać swoje paluchy w nie swoje sprawy, to wiem od dawna, masz taki charakter "widzieć, wiedzieć, słyszeć".
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #66 dnia: 11 Marca 2019, 12:22 »
(...) To, że lubisz wtykać swoje paluchy w nie swoje sprawy, to wiem od dawna, masz taki charakter "widzieć, wiedzieć, słyszeć".

Pierwszą częścią zdania trafiłeś w punkt. Drugą część zdania bym zmodyfikował:
"być widzianym, uchodzić za wiedzącego, być słyszanym" ;)

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #67 dnia: 11 Marca 2019, 13:17 »
chcesz tu administrować ?

och nie, to mógłby być szok jakościowy.
sugerowałem tylko że nie ma tu nikogo kogo obecny włatca lubi, kocha i rozumie na tyle żeby przekazać bezinteresownie forum.

tymczasem:

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #68 dnia: 11 Marca 2019, 14:29 »
A w ogóle jest tu ktoś kto lubi, kocha i rozumie obecnego włatce? ;)

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #69 dnia: 11 Marca 2019, 18:21 »
ikci.
Napisał wcześniej że są. Dlaczego chcesz to podważać? Oczekujesz materiałów video do weryfikacji?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #70 dnia: 11 Marca 2019, 19:59 »

Zadałem dwa razy proste pytanie, na które nie potrafisz odpowiedzieć. Chcesz merytorycznej rozmowy, a cały czas migasz się z odpowiedzią.
Czy muszę być adminem na c64scene, by proste pytania zadawać odnośnie przekazania forum?
Powtórzę jeszcze raz, może w końcu kiedyś dotrze i odpowiesz: Napisz wprost czy mógłbyś oddać pałeczkę adminom z c64scene?

W punkt.

kb jesteś trolem, który pisze w każdym poście lecz nie zawsze merytorycznie. Przedstawiłeś już to wiele razy.
Masz coś do powiedzenia merytorycznego to się wypowiedz (a pisząc staraj się omijać szerokim łukiem twój życiorys, opisując jak to starałeś się okraść innych z projektu) :)

Jest tutaj taki jeden watek, moze domyslisz sie o ktory chodzi, w ktorym probowalem z Toba dyskutowac i wygladalo to tak... insynuowales mi zla wole, ja sie tlumaczylem, zadawalem pytania, nie odpowiadales na nie zadajac kolejne, okazalo sie ze jak zaczalem grac w ten sam sposob to jest problem... dlaczego teraz mialbym odpowiadac na to pytanie, ktore swoja droga jest wyrwane z kontekstu wydarzen faktycznych? :D

co do trollowania natomaist... interesujace jest, ze widzisz kb777 jako trolla a taki inny zostal odfiltrowany :D taki, ktory mial etykietke "klawy urwis ripostujacy wprost anormalnie" :D co jest rownoe obrazliwe, co chrzescijanska unia jednosc w psach pasikowskiego.... takie zycie, takia obiektywnosc, kazdy sobie moze ocenic :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #71 dnia: 11 Marca 2019, 20:30 »
pytanie do rafa:
- czy nazwanie użyszkodnika przez admina ku*wą jest spoko?
- kiedy wystawisz znowu jakiś skan na compo?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #72 dnia: 11 Marca 2019, 20:40 »
pytanie do rafa juz bylo
https://csdb.dk/release/?id=108417

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #73 dnia: 11 Marca 2019, 20:47 »

W punkt.

Bardziej skłaniam się do stwierdzenia że ssie kutasa nie swojego bo jest słabo wygimnastykowany. Do bycia Trollem to trzeba mieć trochę inteligencji, Trollem to akurat jest cmk.
Stwierdzenie bazuje na wypowiedzi KB777 na temat "kisiel zrobił coming out", idiotą trzeba być aby myśleć że mi zależy na tym aby się konfliktować bez zer przed przecinkiem.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #74 dnia: 11 Marca 2019, 20:51 »
ocho, kolejne pytania na które boisz się odpowiedzieć.