Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: moderacja na forum  (Przeczytany 5178 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: moderacja na forum
« Odpowiedź #90 dnia: 11 Stycznia 2018, 11:30 »
wy serio? :D
co mi da czyjaś wpłata jeśli x czy y nie dostanie bana za pisanie bzdur po pijaku.
np. to ze jak dostaniesz perm bana na forum za np. wymuszanie haraczu na fb od osób upośledzonych będzie skutkowało że nie napiszesz xD pod jakimkolwiek nikiem.
Przekonany?
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #91 dnia: 11 Stycznia 2018, 11:40 »
nikt cię nie prosi o piniondz chłopaku.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #92 dnia: 11 Stycznia 2018, 11:49 »
no przecież wiem :) sam od siebie haracz chciałeś?
Ponawiam pytanie przekonany ?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #93 dnia: 11 Stycznia 2018, 11:50 »
zaskocz nas.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #94 dnia: 11 Stycznia 2018, 11:51 »
już przestań trollować bo ludzie juz mają tego dosyć.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #95 dnia: 11 Stycznia 2018, 11:58 »
skąd liczba mnoga, nagle jest was dwóch?

temat dotyczy moderacji i pato zachowań min. twoich.
jakoś nie przypominam sobie watcha czy bana u siebie w ostatnim czasie.

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #96 dnia: 11 Stycznia 2018, 12:26 »
Dla jasności.
Nie będzie żadnych płatności z kont bankowych na C64power i dalsza dyskusja na podobny temat nie ma sensu.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #97 dnia: 11 Stycznia 2018, 12:30 »
Bo widzisz do trollowania zawsze jest potrzeba dwojga.
Dlatego zdziwienie Sajmosia że Kisiel nie dostał bana za to że on, Sajmosia, trollował całą noc ku mojej uciesze zresztą, było super śmieszne :)

Dlatego cmk jak będziesz miał "jedno życie" na forum nie będziesz tutaj uprawiał kłamstw i trollowania. Forum się samoistnie wyluzuje od psychopatów krzywdzących innych ludzi, zbierających haracze, oszukujących przy sprzedażach, żądających ponad to za co zapłacili itp. Wszystko będzie w rękach moderatorów.

Przekonany ?

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #98 dnia: 11 Stycznia 2018, 12:34 »
nie będziesz tutaj uprawiał kłamstw i trollowania.

to może powiedz jak jest naprawdę.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #99 dnia: 11 Stycznia 2018, 12:39 »
Bo widzisz do trollowania zawsze jest potrzeba dwojga.
Dlatego zdziwienie Sajmosia że Kisiel nie dostał bana za to że on, Sajmosia, trollował całą noc ku mojej uciesze zresztą, było super śmieszne :)

Dlatego cmk jak będziesz miał "jedno życie" na forum nie będziesz tutaj uprawiał kłamstw i trollowania. Forum się samoistnie wyluzuje od psychopatów krzywdzących innych ludzi, zbierających haracze, oszukujących przy sprzedażach, żądających ponad to za co zapłacili itp. Wszystko będzie w rękach moderatorów.

Przekonany ?
Ja jestem zarobiony i nie mam niestety teraz czasu pisac ale sobie od czasu zerkam co sie dzieje (czyli jak wiekszosc userow tego forum? xD), to co napisales jest samo w sobie nawet nieglupie ale z Twoich ust brzmi to jak hiperhipokryzja :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline elban

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #100 dnia: 22 Stycznia 2018, 10:55 »
Raf, przeprowadzka się skończyła?

Odniesiesz się wreszcie?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #101 dnia: 22 Stycznia 2018, 12:23 »
Oczywiscie, że się odniose. Niestety(?) mój stan posiadania, to trochę więcej niz to, co niezbędne do przetrwania.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #102 dnia: 23 Stycznia 2018, 00:38 »
Przebrnalem jeszcze raz pobieznie przez ten sciek, odpowiadam tutaj tak naprawde tylko dla Elbana, bo Wasze pomysly na banowanie ip w dobie tor/vpn/net z wielu kart sim o dynamicznym IP czy wplacanie hajsu celem weryfikacji sa nierealne albo intencjonalnie chcecie, zeby to forum bylo zamkniete. Jak sie nie administruje forum to mozna w kazdym razie duzo myslec a jak przychodzi do zrobienia czegokolwiek to musze przyjmowac na klate wszystko (czemu taki cms, czemu taki szablon, czemu taki silnik forum, czemu moderuje po 15 min w srodku nocy bo powinienenm natychmiast a na koniec jeszcze sie dowiem, ze na c64power zarabiam, bo czasem cos tu sprzedaje, albo pojawia sie watek o koszulkach c64power, ktore byly robione praktycznie po kosztach - czcij admina swego po calosci :) )

Co do SP8, special for Elban: organizacja tego party byla dla mnie bardzo duzym wyzwaniem, do tej pory nie ujawnilem wszystkich szczegolow organizacyjnych i nie wiem czy jest sens bo wiekszosci z was to i tak nie interesuje a po co mam sie narazac na kolejna fale milosci osob, ktore chcialy mnie wyruchac a ja sie nie dalem :) Podobno mialem miec mozliwosc wypowiedzenia sie na c64scene tylko dziwnym trafem jak chcialem to zrobic, okazalo sie ze mam jednak bana a mialem nie miec i w zasadzie w tym momencie moglbym uciac watek, bo ktos tam na c64scene przeciez ciagnie sznurki, Nitro nie dziala samodzielnie :)
Nie ma juz votek, zostaly poddane recyklingowi, a wynik na party juz zawsze pozostanie taki, jaki oglosilismy, niezaleznie od tego kto bedzie plul na kogo. Doceniam wszystkich, ktorzy dzialali na rzecz party, choc nie bede ich tu wymieniac. Party postawilem wyzej, niz wiele waznych dla mnie, osobistych spraw. Kolejny raz juz tego bledu nie popelnie. Gdy przeczytalem dluugi post Wacka, w ktorym pisal on o roznych wyrzeczeniach zwiazanych z produkcja dema to widzialem w tym wszystkim duzo siebie - nikomu w zadnym wypadku nie ujmuje wkladu w impreze, uznalem ze niejasnosci w glosowaniu wyjasnilem z Wackiem i niechcialbym aby ktokolwiek poczul sie urazony, just it. Zasadniczo mam nadzieje, ze wszystkie niesnanski pomiedzy mna a Arise zostaly zasypane, bo w przeszlosci byly pod moim adresem kierowne dziwne insynuacje i tez moglbym wymagac przeprosin szczegolnie, ze nigdy nie uslyszalem "w ryj" gdzie jest problem. Liczenie votek z Odynem to tez bylo dwie godziny ciezkiej pracy w skupieniu, (gdzie niektorzy "koledzy" widzac, ze z Odynem jestesmy zajeci, usiedli i zaczeli glosno napierdalac niedaleko nas, mam nadzieje ze to bylo przypadkowe), ktos sie deklaruje na sp9?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #103 dnia: 23 Stycznia 2018, 04:37 »
Moja intencja jest prosta, weryfikacja postujacych w dziale Bazar za pomoca przelewu na konto admina a nie zamykanie forum dla userow z przystanku. Gwarancji i tak nie bedzie bo kto tutaj gwarancje daje na zabawki ;)
Ewentualnie moze byc na konto moderatora bo admin nie chce zlotowek.

ALBO przynajmniej dodac status Verifed w avatarku czy pod.
« Ostatnia zmiana: 23 Stycznia 2018, 04:38 wysłana przez Kisiel »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #104 dnia: 23 Stycznia 2018, 10:36 »
"Verified" w profilu/avatarze to najmniej inwazyjną opcja. Zabawne wszak gdy mówi o tym Kisiel, łowca klonów :)