Comankh sprawy poszły trochę za daleko, wiec powiedz wszystkim szczerze jak jest, że w muzyce ci nie idzie, bo czasy się zmieniły i ludzie wolą słuchać spokojnej muzyki rock'owej, nie takiej twojego stylu, jak satanistyczne wycie do mikrofonu. Powiedz wszystkim szczerze publicznie, że próbujesz się trudnić nowym zajęciem, jak wyszukiwanie w internecie osób, które możesz atakować w inteligentny sposób, jak to było w moim przypadku. Kisiel tu ma rację, że gdyby nie ty i sudi, to nic by się takiego nigdy nie wydarzyło, bo chciałem jedynie porozmawiać na forum o programowaniu, muzyce, a ty za każdym razem mnie atakowałeś bez przyczyny, bo ja tak na prawdę to nawet ciebie nie znam, więc co mogę mieć do ciebie, a jako wymówkę napisałeś, że stajesz w obronie kolegów. Zastanawiam się jakich kolegów ? Jacy koledzy trzymają z konfidentem i sprzedawczykiem policyjnym ? No ale może masz kolegów policjantów, to ok. Myślisz, że nadszedł teraz odpowiedni moment, aby wyciągnąć ode mnie pieniądze (odszkodowanie), bo tym się teraz trudnisz, udając przy tym C64 scenowca (pseudoscenowca - skoro nic nie zrobiłeś od 20 lat). Myślisz, że skoro zajmujemy się komputerami C64, to jesteśmy głupi, że jesteśmy cofnięci w rozwoju ? Nie, to nie jest tak comankh, bo to jest nasza pasja, hobby, a nie to, co sobie myślisz, że my się cofnęliśmy w rozwoju i jesteśmy dobrym kąskiem dla takich cwaniaczków jak ty. Jak sam napisałeś jest prawdą, że przeprosiłem ciebie za coś, czego nie zrobiłem, bo starałem się być mądrzejszy od ciebie i zwyczajnie sobie odpuściłem, to nie pomyśl sobie znowu, że trafiłeś na jakiegoś frajera, bo jak zauważyłem, to wszystkich tutaj tak traktujesz, udając "janusza" - wszechwiedzącego. Pomyśl logicznie, że ja mam wielu ludzi ze sceny w znajomych na Facebook, których ty masz również, którzy zapewne czytali nasze sprzeczki na forum i ja rozumiem tych ludzi, że ciebie nie lubią, bo ja podobnie jak oni również jestem chrześcijaninem, jak i moja rodzina. Ja miałem chrzest i komunię świętą i nie uznaję podobnie jak oni wyznawców szatana, co propagujesz w swojej muzyce. Ja również polecam ci przede wszystkim zmianę muzyki, bo nie wiesz może o tym, że w większości muzyka satanistyczna sprowadza ludzi do nienawiści, nękania oraz podobnych zachowań do twoich. Ja nawet złożyłem ci życzenia noworoczne na Facebook, bo myślałem, że jak odpuszczę i przeproszę ciebie za coś, czego nie zrobiłem, to zwyczajnie się pogodzimy, jak ludzie, nie zwierzęta, potwory, a ty robisz takie rzeczy na forum ?
Ja przedtem napisałem coś tam sobie, ale nie wiedziałem nawet, że ukrywasz to pod wątkiem 'moderacja na forum', pewnie bym nie wiedział, tylko przypadkiem na to trafiłem i przeczytałem jakim jesteś potworem, nie człowiekiem ...