Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Niech mi ktoś powie :)  (Przeczytany 1236 razy)

Pewny

• Gość
Niech mi ktoś powie :)
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Września 2005, 00:05 »
 hmmm,  OSH  ty  bywałeś  już  na  Party???  Bo  nie  wiem  czy  w  czasie  party  to  jakiś  stuff  się  rozchodzi,  bo  jak  tak,  to  mógłbyś  mi  załatwić  jakieś  obrazy  dyskietek  partyjnych??????

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Września 2005, 07:07 »
 drodzy  forumowicze  przetrzyjcie  patrzałki...  najbliższy  north  (10.0)  jest  w  przyszłym  roku.  Wjazd  40  zyla  jak  przywieziesz  sprzęt  20.  Spanie  na  podłodze  albo  w  pokoju  w  akademiku.  Aha...  nie  radze  brać  kobiety  ;)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Września 2005, 07:09 »
 zresztą  macie  http://masz.brudne.lapy.pl/\' target=_blank>http://masz.brudne.lapy.pl/

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #18 dnia: 20 Września 2005, 07:48 »
 Nigdy  jeszcze  nie  byłem,  ale  wiem,  jak  może  być  \'\'  jesli  chodzi  o  stuff,  to  na  pewno  się  rozchodzi  \'\'  Może  i  mógłbym  załatwić  (  o   ile  pojadę  \'\')  
  A  tak  na  marginesie:  KIEDY  wreszcie  jest  North  Party  \'\'   \'\'   \'\'  
  Jedni  mówią  ze  w  2006  a  ja  znalazłem  info  o  North  Party  7  w  Bartoszycach  od  04  do  06.2005.  Więc  ponawiam  pytanie  KIEDY  \'\'   \'\'  

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Września 2005, 10:37 »
[quote Kisiel] drodzy  forumowicze  przetrzyjcie  patrzałki...  najbliższy  north  (10.0)  jest  w  przyszłym  roku.  Wjazd  40  zyla  jak  przywieziesz  sprzęt  20.  Spanie  na  podłodze  albo  w  pokoju  w  akademiku.  Aha...  nie  radze  brać  kobiety  ;)
dlaczego  bez  kobiety  ````   ````   ````   ````  

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 20 Września 2005, 16:48 »
 hmmmm,  znowu  byłem  na  stronie  northa,  ale  tym  razem  nic  nie  znalazłem  o  tamtej  dacie,  dziwne,  przy  okazji,  OSH  ty  (lub  ktoś  inny,  jeżeli  to  nie  byłeś  ty)  szukałeś  kiedyś  książki  \'Jak  zostać  nieśmiertelnym\',  a  później  się  okazało  że  jest  ona  na  cconline,  a  ja  dzisiaj  byłem  w  kaliskiej  bibliotece  żeby  wypożyczyć  lekturę  (Folwark  zwierzęcy)  przy  okazji  zajżałem  do  książek  komputerowych,  a  tam  patrzę,  taki  znajomy  zgrzew  książki,  ja  patrzę  a  to  była  ta  książka!!!!!!  Żebyś  ty  widział  jak  się  zdziwiłem

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 20 Września 2005, 16:49 »
 ja  jego,  mam  dość  tego  braku  edita,  ja  też  niewiem  czemu  niby  ktoś  miałby  nie  brać  kobiety????  Co  zgwałcą  mu????  Przecierz  informatycy  o  takich  sprawach  nie  myślą  :P:P:P:P

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #22 dnia: 20 Września 2005, 17:03 »
 Pwny  błagam  Cie  -  czasami  spojrz  na  to  co  napisałes  i  posprawdzaj  błedy  ortograficzne..  az  coś  sie  w  oczy  robi..   \'\'  

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 20 Września 2005, 17:18 »
 hmmmmm,  a  gdzie  zrobiłem  błąd?????  Jakoś  nie  widzę  (chyba  że  się  pisze  przecież,  to  sorry),  ale  jak  się  szybko  pisze  to  czasem  trudno  jest  błędy  ortograficzne  wyłapać)

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #24 dnia: 20 Września 2005, 18:02 »
[quote Pewny] hmmmm,  znowu  byłem  na  stronie  northa,  ale  tym  razem  nic  nie  znalazłem  o  tamtej  dacie,  dziwne,  przy  okazji,  OSH  ty  (lub  ktoś  inny,  jeżeli  to  nie  byłeś  ty)  szukałeś  kiedyś  książki  ``Jak  zostać  nieśmiertelnym``,  a  później  się  okazało  że  jest  ona  na  cconline,  a  ja  dzisiaj  byłem  w  kaliskiej  bibliotece  żeby  wypożyczyć  lekturę  (Folwark  zwierzęcy)  przy  okazji  zajżałem  do  książek  komputerowych,  a  tam  patrzę,  taki  znajomy  zgrzew  książki,  ja  patrzę  a  to  była  ta  książka!!!!!!  Żebyś  ty  widział  jak  się  zdziwiłem
Dzięki  Pewny  za  chęci,  ale  ja  już  od  dawna  mam  tę  książkę.  Kupiłem  na  Allegro   za  9  zł  ````  
  Nawiasem  mówiąc,  ta  zeskanowana  książka  na  CCOnline  to  moja  robota  ````  
  A  niedługo  (mam  nadzieję)  rozpocznę  na  łamach  CCOnline  publikować  kurs  włamań  do  gier  (Luc,  przepraszam  za  kryptoreklamę  ````  )  

Pewny,  jeszcze  jedno.  Zacznij  naprawdę  patrzeć  jak  piszesz,  bo  rzeczywiście  aż  się  roi  w  Twoich  postach  od  błędów.  Chcesz  parę  przykładów,  to  mogę  je  podać,  ale  nie  chcę  Ci  robić  obciachu  przy  wszystkich...

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 20 Września 2005, 18:30 »
 aha,  chyba  że,  no  ale  naprawdę  sorry  za  te  błędy,  postaram  się  teraz  nie  stawiać  błędów,  ale  jeżeli  do  czegoś  już  musicie  się  przywalić  to  mi  maila  wyślij  a  nie  tak  przy  wszystkich

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 21 Września 2005, 22:53 »
 Ewelll,  mam  tu  coś  lda  ciebie:  

Party/Copy  party  -  impreza  organizowana  przez  różne  grupy  scenowiczów,  w  celu  zademonstrowania  możliwości  swoich  komputerów,  pokazania  nowych  demek,  grafik  i  muzyczek.  Podstawą  są  konkursy,  pokazy  różnego  rodzaju  programów.  Na  komcia  od  chyba  dwóch  lat  kultowe  już  stało  się  North  Party  odbywające  się  w  Bartoszycach.  Jest  ono  tylko  dla  C64,  nie  jest  komercyjne  i  przyjeżdża  tam  zdecydowana  większość  scenowiczów.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #27 dnia: 24 Września 2005, 08:17 »
 dlaczego  nie  brać  kobiet  na  party:  
  1.  drzewo  do  lasu  się  nie  wozi  
  2.  obora  i  pogrom  owieczek  nie  sprzyjają  zabieraniu  osób  wrażliwych  
  3.  spanie  w  sleeping  roomie  może  skończyć  się  sprawą  o  ojcostwo  
  4.  nie  ufam  istotą  które  pięc  dni  krwawią  i  nie  ....  south  park  rulez  :P  

A  na  poważnie  kto  wiezie  swoją  kobiete  na  pary  jest  bardzo  zakochany  i  nie  potrafi  bez  niej  życ....a  my  tam  celebrujemy  miłość  do  komody  ;)  
  No  to  macie  zagwostkę  do  przemyśleń.  Aha  oglądanie  starych  stronek  o  strym  norh`cie   jest...  archaiczne  i  nic  nie  wnosi.  Jeżeli  chce  cie  przyjechać  zarejestrujcie  się  jako  partyzanci  na  stronce  którą  podałem  wyżej.

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #28 dnia: 24 Września 2005, 11:30 »
 No  i  ja  jestem  bardzo  ciekawa  Kisielku  co  OSH  na  to  powie  :Pz  resztą  i  tak  chyba  nie  pojedziemy   \'\'   \'\'   \'\'  

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #29 dnia: 24 Września 2005, 12:34 »
[quote Ewelll] No  i  ja  jestem  bardzo  ciekawa  Kisielku  co  OSH  na  to  powie  :Pz  resztą  i  tak  chyba  nie  pojedziemy   ````   ````   ````  
Ech,  chyba  nie  pojedziemy,  chociaż...  jeżeli  to  ma  być  dopiero  w  2006  r.  to  wiele  się  może  jeszcze  zmienić  ````  
  A  co  do  celebrowania  miłości  do  C-64,  to  jest  to  że  tak  powiem  miłość  nieodwzajemniona  ````