Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Rzuc zaklecie: ciapaty, kebs, nazi, pedal - pewna istota bedzie przy Tobie natychmiast  (Przeczytany 549 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
teraz to wszystko ma sens...całoświatowy spisek muslimów...wreszcie muszę się zgodzić z Kisiel & Trump Co.
Jeśli już potrafią zhakować C64, to jak uda się im sprzężyć ze sobą dwa Commodore będą mogli wystrzelić rakiety!
Kaptyn Puding, sejf as, ju ar de czołzen łan! Dont ju si dis? Toruń, Rydzyk, Komodorek, to wszystko ma sens!
Jesteś namaszczony do tej misji! Idź do Ojca Dyrektora i pokaż mu te dowody! Fundusze zapewnione od razu!
To jest ta życiowa misja o którą codziennie się modlisz! Aj beg ju! Pliz, sejf de łord! Sejf ałr rejs! Pliiizzzzzzz...

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
Ciapate już nawet do naszej piaskownicy wchodzą.
Pilnie potrzebny IRQHack64 Killer!

teraz to wszystko ma sens...całoświatowy spisek muslimów...wreszcie muszę się zgodzić z Kisiel & Trump Co.
Jeśli już potrafią zhakować C64, to jak uda się im sprzężyć ze sobą dwa Commodore będą mogli wystrzelić rakiety!
Kaptyn Puding, sejf as, ju ar de czołzen łan! Dont ju si dis? Toruń, Rydzyk, Komodorek, to wszystko ma sens!
Jesteś namaszczony do tej misji! Idź do Ojca Dyrektora i pokaż mu te dowody! Fundusze zapewnione od razu!
To jest ta życiowa misja o którą codziennie się modlisz! Aj beg ju! Pliz, sejf de łord! Sejf ałr rejs! Pliiizzzzzzz...

Kolejne wcielenie Buddhy ?  Godziny "aktywności" tudzież prezentowana logika (*) - by się zgadzało.

(*) "żryjcie gruz ślepi głupcy, jam przyszedł was oświecić" nie jest wytłumaczeniem
« Ostatnia zmiana: 29 Grudnia 2017, 10:57 wysłana przez KB777 »
-profil nieaktywny-

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
To nie Budda.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline F7sus4

• Level 6
Trzeba było wstrzymać się kilka dni i napisać w Sylwestra. ;-)

(Sylwester = Illuminati)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Nie wiem kto nadaje nazwy niektórym tematom z moim udziałem, ale zaczynają przypominać paski z TVP.
I spędziłem wesołą Wigilię w gronie międzynarodowym i za pewne kluczowe słowa uderzam tylko w konkretnego jednego gnoma a nie w każdego.

A kontynuacja przygód Kaptyna Pudinga być może już niedługo ;)
Dla tych co nie wiedzą, Kaptyn naprawdę pochodzi z Torunia...Zostańcie na łączach...
« Ostatnia zmiana: 29 Grudnia 2017, 12:47 wysłana przez SUDi »

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Kolejne wcielenie Buddhy ?  Godziny "aktywności" tudzież prezentowana logika (*) - by się zgadzało.

(*) "żryjcie gruz ślepi głupcy, jam przyszedł was oświecić" nie jest wytłumaczeniem

no sorry ale poczułem się urażony i niedoceniony.
Żryjcie gruz vs ty kurwo jebana zabiję cię..
aha

Offline c---n

• Level 5
nie wiem o czym i po co jest ten wątek, ale
Raf, Moderatorzy.... za takie coś powinno być conajmniej ostrzeżenie i temat w śmietniku.

Offline F7sus4

• Level 6
Wzorem PPA, Power po prostu próbuje mieć swoją "rzeźnię".  ;)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
nie wiem o czym i po co jest ten wątek, ale
Raf, Moderatorzy.... za takie coś powinno być conajmniej ostrzeżenie i temat w śmietniku.

japrdl...jesteś większy smęciarz niż ja, Crn
prawą nogą dziś wstałeś czy co? ;)
sam Raf pisał że to bardzo liberalne forum

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
To nie Budda.

no nie rozpierdalaj mnie ze art190kk nagle podziałał na jakość funkcjonowania forum

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Budda zniknal a swiat nie lubi prozni.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"