Sorry, bo ten link na youtube to wkleiłem tutaj wczoraj po 6-ciu browarach, tak zacząłem to słuchać i myśleć o Moloch'ach ... Ja jakoś na początku 2018 roku zrobię torrent'a z całym moim katalogiem C64 i udostępnię publicznie na Facebook, C64power itp. Mam tylko nadzieję, że to się komuś raczej przyda, a nie będzie to ośmieszał, bo sporo tam kodów źródłowych, tools'ów, książek, moich kodów źródłowych, kilka niedokończonych kawałków z GoatTracker, które już nigdy nie wydam. W sumie będzie prawie 5 GB po rozpakowaniu i być może jest wiele programów, których już nie ma np. jak ostatnio widziałem, że znikł "TurboTape 64 V4". Widziałem ostatnio rozmowę na C64power o dyskach PD z C64+4 oraz C&A, to mam je wszystkie, bo jest to ogólnie moja zbieranina wszystkiego o C64 z ponad 10 lat i też pobierane ze stron, które kiedyś były, a teraz już ich nie ma. Zacząłem robić też na PC remake kawałka "Rock it" w wersji transowej, który później użyję w pierwszym moim demie na PC. Chodzi mi w tym o to, że jest tam całkiem niezła linia melodyczna, a nie jak mnie oceniono na CSDB, że to warte prawie ostatniego miejsca tzn. do niczego i kaszana ! Pozdro.