Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [S] Klawiarura C64G górna pokrywa  (Przeczytany 1990 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Canga

• Level 5
Re: [S] Klawiarura C64G górna pokrywa
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Sierpnia 2017, 10:55 »
Panowie, akurat znam kolege z innego forum. To zacny i szlachetny człowiek.
Jeżeli sprzedaje jak Wy to nazywacie śmieci ze szrotu to weźcie pod uwagę ile egzemplarzy C64 dzięki niemu
uniknie przemielenia lub zwyczajnego spalenia w piecu.
Nie ma sensu siadać okrakiem na gościa i go deprecjonować. Popatrzcie na ceny wypierdzielone w kosmos na Allegro
przez firmy zajmujące się recyclingiem. Toż to jest rozbój w biały dzień.  Czasem już z sam mam ochotę napisać do tych
handlarzy i i wylać z siebie jad jakimi potwornymi są sqrwensonami  i jak bardzo wpływają na obniżenie wartości pieniądza,
którym zmuszeni jesteśmy  obracać....

Marcinie, zazwyczaj się z Tobą zgadzam, aczkolwiek tym razem bym plemizował zarówno co do pierwszej jak i drugiej części Twojej wypowiedzi.
Nie mniej, nie zamierzam wchodzić w dyskusje na temat czyjegoś sprzętu z prostej przyczyny - zawsze z tego wychodzą niesmaczki ;)
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline Jack_Swidnik

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Sierpnia 2017, 22:39 »
hmm, Kolego Canga fajnie że odpowiadasz w tym wątku ale wypadało by abyś rozwinął swoją myśl
masz jakieś uwagi co do sprzętu o którym mowa w tym wątku? czy może jakieś uwagi do mnie?
jesteś może zainteresowany zakupem?

Offline Heavy Waves

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Sierpnia 2017, 22:44 »
Marcinie, zazwyczaj się z Tobą zgadzam, aczkolwiek tym razem bym plemizował zarówno co do pierwszej jak i drugiej części Twojej wypowiedzi.
Nie mniej, nie zamierzam wchodzić w dyskusje na temat czyjegoś sprzętu z prostej przyczyny - zawsze z tego wychodzą niesmaczki ;)

Po co więc udzielasz się w wątku?

Offline LordFarfocel

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 15 Sierpnia 2017, 15:38 »
Swego czasu kupowałem od Jacka C64C w ciemno bo potrzebna mi była klawiatura. Po oczyszczeniu okazało się że jest w lepszym stanie niż to co miałem wcześniej... Nie wiem skąd dziwne uwagi pod jego tematem... Rozumiem jakby ktoś miał do niego pretensję jakby brał sprzęt który miałby być "igłą" za odpowiednią kasę a po wszystkim okazałby się niedziałającym złomem...

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #19 dnia: 15 Sierpnia 2017, 19:26 »
hmm, Kolego Canga fajnie że odpowiadasz w tym wątku ale wypadało by abyś rozwinął swoją myśl
masz jakieś uwagi co do sprzętu o którym mowa w tym wątku? czy może jakieś uwagi do mnie?
jesteś może zainteresowany zakupem?

@Jacek nie gniewaj się (bo nic do Ciebie nie mam i nie miałem) ale nie chcę brnąć dalej w dyskusję, która nie przyniesie niczego nowego, ciekawego a wręcz może wybuchnąć nowa wojna odnośnie sprzedaży sprzętu, który "nie wolno sprzedawać" lub "zdjęć sprzętu po renowacji" - po co brnąć dalej.
Co do handlarzy na allegro to tak jak z ludźmi, którzy oferują swój wspaniały sprzęt - są różni i wkładanie każdego do jednego wora to lekka przesada.

Po co więc udzielasz się w wątku?
Po to by takie osoby jak ty właśnie zakończyły dyskusje na temat czyjegoś sprzętu.
Za krótko, za mało itd.

Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline Jack_Swidnik

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: 16 Sierpnia 2017, 09:39 »
ok, tylko że ta klawiatura nie pochodzi z tego szrotu co każą mi zdjecia wysyłać po renowacji, więc wiązanie tamtych wątków z ppa z tym mija się prawdą
wiesz, ją dostałem jak kupowałem płytę od A4000D od znajomego, i dodatkowo dostałem też 1szt c64, 2szt zasilacze do c64, pistolet do pegasusa i pistolet do playstation, tylko po co ja to piszę sam nie wiem

szkoda dalej dyskutować, wątek może admin zamknąć, klawiaturę umyję i wystawię na aukcji od 1zł, mnie jest nie potrzebna, myślałem że komuś w Was się przyda

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Sierpnia 2017, 10:43 »
Chciałem odebrać w ostatni dzień party tą zamawianą dla mnie jedną Komodkę, ale okazało się że już pojechałeś...
Jak coś to następnym razem! (mogłem od razu jedną przytulić ehhh... to dałem temu czas i teraz nie mam)

PS. Wyglądały na dosyć ładny stan :D

Offline Jack_Swidnik

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: 16 Sierpnia 2017, 21:17 »
wiem, że są w ładnym stanie bo je sam wybierałem z kilkunastu dostępnych
byłem na AP gdzieś do godz. 10 i musiałem jechać, siła wyższa mnie poganiała  :o
nie ma problemu mogę 1szt odłożyć dla Ciebie na luty, miejsce na magazynie to mam