Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Przemyślenia Buddhy  (Przeczytany 851 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Buddha

• Level 4
Przemyślenia Buddhy
« dnia: 27 Lipca 2017, 21:57 »
Niestety jak nie potraficie poprowadzić party, to oddaliście fachowcom w swoje ręce. Niestety ci fachowcy to Niemcy. Buddha skołuje dodatkowo sponsorów. Widzę tam Raf'a i też Kisiela jako organizatorów, nie będzie już więcej porażek finansowych. Temat nie tylko uważam za otwarty !

Offline Buddha

• Level 4
Re: Silesia Party 9
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Lipca 2017, 22:12 »
A tobie Comankh stawiam 18 piw i masz wstęp wolny, jak dojedziesz i nie będziesz miał dołka, ze musisz zapłacić za bilet na dojazd na party !

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Lipca 2017, 00:07 »
Ja pierdole, ale sie zrzygałem na parkiet u siebie w domu, za dużo wypiłem. kurwa czym to teraz zetrzeć, trzeba będzie wziąć podkoszulki może i później wyjebać to do śmietnika !

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Lipca 2017, 00:28 »
Wypiłem dzisiaj sam 0.75 wódki no i tak wyszło. Sorry

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Lipca 2017, 02:37 »
No dobrze, dobrze i tak aby nie było bana to można by usunąć ten temat ? W żartach było napisane :)

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Lipca 2017, 02:52 »
Chociaż z drugiej strony to coś w tym jest, że Niemcy lubią smażyć, więc ja myślałem raczej o grillu, przy ognisku, party w plenerze. Coś zrobić zupełnie nowego

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Lipca 2017, 02:57 »
W woreczkach tajemniczych bym coś przywiózł na skale około 200 osób to smażyli byśmy do rana, przy grillu, ognisku oczywiście :) Myślę, że jak wszędzie, to ludzie potrzebują zmiany, więc trzeba być kreatywnym !

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Lipca 2017, 03:00 »
W woreczkach tajemniczych bym coś przywiózł na skale około 200 osób to smażyli byśmy do rana, przy grillu, ognisku oczywiście :) Myślę, że jak wszędzie, to ludzie potrzebują zmiany, więc trzeba być kreatywnym !

Najpierw compo, jak to typowo party C64, a dalej to już plener przy muzyce reggae :)

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Lipca 2017, 03:08 »
Rozmawiałem np. ze SpiderJarusalem z Niemiec to jak najbardziej jest zainsteresowany zrobieniem party C64 w stylu reggae, więc może coś w tym jest, a może się mylę, nie wiem :/

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Lipca 2017, 03:17 »
Można robić zajebiste kawałki na starego poczciwego SID'a do music compo w stylu reggae, a ja jutro to udowodnię. Plener z ogniskiem, w tle Big Screen, wszystko na świeżym powietrzu w tle księżyca, która przecież jest naszym satelitą ziemskim, bez którego nie było by życia na ziemi, można, więc może nie koniecznie usunąć temat ! Wizja, że Raf się sprawdza przy dorzucaniu do ognia (ogniska), wszystko można, ale oczywiście trzeba spróbować !

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Lipca 2017, 03:34 »
Zadziwmy świat i scenę C64, że można, jak napisał do mnie SpiderJerusalem ze sceny C64 ! A wszystko odbędzie się na Silesia Party 9 w Polsce !

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Lipca 2017, 07:20 »
Wniosek do Admina o usunięcie tego trollingu i ban.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Lipca 2017, 12:53 »
Ja pierdole, ale sie zrzygałem na parkiet u siebie w domu, za dużo wypiłem. kurwa czym to teraz zetrzeć, trzeba będzie wziąć podkoszulki może i później wyjebać to do śmietnika !

Przepita wątroba odmawia posłuszeństwa.