Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 9  (Przeczytany 5343 razy)

Offline Term

• Level 1
  • *
Re: Silesia Party 9
« Odpowiedź #45 dnia: 09 Lipca 2017, 22:58 »
jezó xd, dawno takiego dobrego czarnego piar o party nie widzialem.
co prawda z "party" zeszło na "forum", ale też chciałbym tak kiedyś napisać. :)

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #46 dnia: 10 Lipca 2017, 01:46 »
jezó xd, dawno takiego dobrego czarnego piar o party nie widzialem.
Co zasiali to zbierają:-) bravo kisiel jesteś wielki:-) Mnie tylko dziwi postawa rafa w tej sytuacji jakby wcześniej wackee nie znał.....dopuścić aby publicznie obsmarowywać człowieka za którym idą inni i to nie tylko z waszej tzw: sceny....ale też zwykli userzy...widząc ten cały cyrk.
Ja po odsłuchaniu jego występu (wackee)na silesi 8 zachwycony...znowu zacząłem tutaj pisać wierząc, że coś się zmieniło po tym wydarzeniu... ale widzę, że to był po prostu błąd:-( wasz jak to mówi kisiel "pacjent z tworek" odmeldowuje się znowu z tego forum i pozdrawiam heniek

« Ostatnia zmiana: 10 Lipca 2017, 01:56 wysłana przez heniek29cr »

Offline pabloz

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 10 Lipca 2017, 12:25 »
"Jezu"

Offline krolikbest

• Level 3
« Odpowiedź #48 dnia: 10 Lipca 2017, 13:33 »
takie to nasze polskie...
Forum jest do dzielenia pasji z innymi pasjonatami. Nie chcę czytać tutaj o gównoburzach lub wzajemnych oskarżeniach. Mam trochę lat, tutaj miał być azyl, do którego się chętnie wraca, czytając o kolejnych osiągnięciach różnych uczestników forum. Każdy powinien coś tutaj znaleźć dla siebie lub napisać pożytecznego dla innych bez obsmarowywania gównem. Drogi Rafie i admini, jeżeli widać, że dyskusja dryfuje  w kierunku mało przydatnym innym, kończcie/ zamykajcie wątek i będzie po sprawie:)

Pozdrawiam

krolikbest

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #49 dnia: 10 Lipca 2017, 13:36 »
kończcie/ zamykajcie wątek i będzie po sprawie:)

nie będzie jeśli nadal mało radykalnie będzie się traktować tu użyszkodników.

Offline krolikbest

• Level 3
« Odpowiedź #50 dnia: 10 Lipca 2017, 14:08 »
Nie zakładam z góry czy coś jest dobre czy złe. Rozwiązanie które zapodałem ma jednak wadę, wymaga analizowania dyskusji (czytaj: wycieczek personalnych jednych na drugich). To spore obciążenie dla admina, możliwe że niewykonalne.
Zastanówmy się RAZEM jak unikać podobnych zachowań. Zapodaje takie: system oceny negatywnej-nazbierasz np. 30 punktów, masz bana na kolejny miesiąc. Jeden user może ocenić dowolną ilość innych userów ale tylko raz w miesiącu.
Zaznaczam to tylko propozycja.

Pozdrawiam,

krolikbest

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #51 dnia: 10 Lipca 2017, 15:02 »
Wystarczy dobrze opisywać raporty do moderatora.
Punkty karne przy ostrzeżeniach po przekroczeniu odpowiedniej wartości automatycznie banują (pisanie) łamiącego zasady usera.
Samoczynnie też schodzą % za dzień.
« Ostatnia zmiana: 10 Lipca 2017, 15:06 wysłana przez Vato74 »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #52 dnia: 10 Lipca 2017, 19:20 »
Odpowiednie akcje beda podjete.
Ja doskonale rozumiem, ze spolecznosc chce wyrwac chwasta - Poki co, chcialbym takze moc odpoczac juz od tej imprezy, ale jak.. no jak? http://c64scene.pl/viewtopic.php?p=34654#p34654 - ja mialem zdecydowanie niestety nieprzyjemnosc wspolpracy z Kisielem. Nie przewiduje organizowania z nim *czegokolwiek* w przyszlosci, jesli juz maja padac publiczne deklaracje.

temat jest poki co blokowany, beda porzadki.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"