Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 9  (Przeczytany 5360 razy)

Offline wackee

• Level 6
Re: Silesia Party 9
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Lipca 2017, 23:59 »
Z góry przepraszam za szorstki język.

Hint: dla debili, Pytanie do Wacka, pytałeś się Super Noisa o zgodę na publikacje tego co ustaliliście w prywatnej rozmowie?
Ale co jest według Ciebie informacją niejawną - to że byłeś coorgiem, czy to że umówiłem się na granie na SP8??? Kisiel, o czym ty w ogóle bredzisz?

Co do biegania do organizatorów, jest to sprzeczne z ideą jakobyś chciał jakieś topory zakopywać.
Kisiel, ogarnij to - czas jako wymiar. "Topory zakopywać" - umowa o granie na Silezji, październik 2016. "Bieganie za organizatorami" (jeszcze raz - za nikim nie biegałem, obaj organizatorzy przyszli do mnie co było bardzo miłe) - czerwiec 2017. Między jednym a drugim wydarzeniem między innymi wycofałeś się z nagród w postaci UK. Kminisz już czy jeszcze coś wytłumaczyć?

Całe Twoje działanie po party przeczy temu co ustaliłeś z SN.
Zarówno ja, jaki i elban dotrzymaliśmy tego co obiecaliśmy, wpierając party tak jak tego od nas oczekiwali organizatorzy. Nie mam sobie nic absolutnie do zarzucenia. Z moich ust na party nie usłyszałeś złego słowa, więc po prostu nie pierdol smutów.

Po party wyszły kwasy między Wami, więc nie pluj na ludzi wokół - jak ty to lubisz pisać "nie strzelaj do posłańca" - tylko zastanów się dlaczego kolejni ludzie wycofują się ze współpracy z tobą. Może to nie jest jednak tak że wszyscy wokół się ciebie czepiają bez sensu. Może jednak jesteś trudny we współpracy i odpierdalasz szopki? Nawet na tym forum ludzie ci to piszą. Niestety masz zero refleksji na ten temat.

Zapytaj Rafa czy ma ochotę robić z tobą kolejną silezję. Tak wprost zapytaj.

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #16 dnia: 07 Lipca 2017, 03:33 »
Wacek będziesz na 100% na SP9 bo ja ciebie zapraszam z Kisielem, abyś zagrał koncert i jeszcze trzy Anki będą. Pozdrawiam

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #17 dnia: 07 Lipca 2017, 07:34 »
Wacku, to co ja wiem od Rafa to moje. To że Super Noise byl kretem to sie dowiedzialem od Ciebie. To ze zakopales topor i odkopales z powodow wycofania UK1541 z nagrody głównej dowiedziałem sie od Ciebie pierwszy raz publiczne. Pisalem ze to jedyny powod dlaczego zacząłeś gównoburzę, jakbym wiedział to przed ogłoszeniem wyników... Uważny czytacz mojej krytyki dostrzegł, że Wackee pominął jeden punkt z mojej wypowiedzi tym samym potwierdził moje przypuszczenie, że brak szacunku dla V12, Rafa,Super Noisa,Kisiela nie bierze się z dupy, jesteście lojalni tylko wobec siebie i tylko do siebie jako grupy czujecie szacunek.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Lipca 2017, 10:59 »
Wackee pominął jeden punkt z mojej wypowiedzi
Który? Pisałem Ci że nie rozumiem niektórych twoich bełkotów.

tym samym potwierdził moje przypuszczenie,
Nie udzielenie odpowiedzi na pytanie nie jest potwierdzeniem - nie rób k... z logiki.

że brak szacunku dla V12, Rafa,Super Noisa,Kisiela nie bierze się z dupy
Chciałbym aby ktoś z wymienionej listy (oprócz Kisiela) odpowiedział publicznie, czy czuje z mojej strony "brak szacunku".
Bo z dupy to na pewno jest jedna rzecz - twoje wyciąganie wniosków oparte na własnych paranojach.

EDIT. Z tego twojego szacunku zapomniałeś jeszcze o organizatorze którym był Odyn, hipokryto.
« Ostatnia zmiana: 07 Lipca 2017, 11:04 wysłana przez wackee »

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #19 dnia: 07 Lipca 2017, 11:00 »
Wacek będziesz na 100% na SP9 bo ja ciebie zapraszam z Kisielem, abyś zagrał koncert i jeszcze trzy Anki będą. Pozdrawiam
Nie drogi Buddho, na SP9 będzie grał ktokolwiek inny, na przykład ty - słowo się rzekło to teraz trzeba wziąć za nie odpowiedzialność.
Powodzenia.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #20 dnia: 08 Lipca 2017, 01:31 »
[wymoderowano]
« Ostatnia zmiana: 25 Stycznia 2018, 19:17 wysłana przez Raf »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #21 dnia: 08 Lipca 2017, 09:56 »
Dosypuje pare punktow za kulture wypowiedzi.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #22 dnia: 08 Lipca 2017, 10:27 »
Dramat, i bełkot.
Mozna dorzucic kopiowanie danych z prywatnego komputera organizatora podczas prowadzenia karaoke na SP7, znasz temat? EDIT: nie bylo upublicznienia jeszcze chyba ;)

"Łat­wiej jest wal­czyć o za­sady, niż żyć zgod­nie z nimi."- Alfred Adler
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #23 dnia: 08 Lipca 2017, 19:07 »
Wygrana Wacka przez cheatowanie wotek na xero, upublicznione przez Kisiela.

No dobra Raf i Kisiel, skoro już przekroczyliście tę magiczną granicę, to w taki razie kończymy żarty i rozmawiamy poważnie.
Raf, proszę abyś udostępnił do publicznej wiadomości skany wszystkich votek wypełnionych na party, spróbujmy udowodnić że było właśnie tak jak napisał Kisiel. Że Wacek czitował kserując wotki.
Tylko mam prośbę, jeżeli okaże się że Wacek nie czitował kserując wotki, to chciałbym abyś za oskarżenie tego kalibru wypierdolił w końcu Kisiela ze swojego forum. Jeżdżę na party od 23 lat, w ostatnich 10+ latach bawię się w organizatora, wspieram organizację różnych scenowych wydarzeń, czasem nawet liczę głosy na tych imprezach. I taki zarzut to dla mnie nie jest kolejna plwocina kolesia z problemami, tylko bardzo poważny zarzut, którego nie zamierzam lekceważyć. Uważam że to kwestia honorowa, mam nadzieję że nie tylko ja.

Generalnie najśmieśniejsze jest to, że w ogóle nie wypełniłem i nie oddałem swojej votki. Zacząłem ją wypełniać na musiccompo siedząc z tyłu, oceniłem chyba ze 2 zaki, po czym stwierdziłem że trzebaby nagrać democompo na kamerę, więc przesiadłem się do przodu ze statywem i do końca kompotów SIEDZIAŁEM 2 METRY W LEWO OD WSZYSTKICH ORGÓW. Czekając na odpalenie się naszego dema i klasycznie stresując "pójdzie, nie pójdzie", nie miałem nawet kiedy wypełniać votki (która została gdzieś na stole z tyłu). Po zakończeniu democompo natomiast, co zapewne widziała niejedna osoba, poleciałem na scenę przygotowywać sprzęt do grania, i kolejne 30 minut spędziłem na niej, walcząc z brakiem zasilania po stronie klubu. A potem to już grałem. W tym czasie Raf i Odyn liczyli już voty...

Druga sprawa, to znaczy moje "latanie za narzekającymi orgami" też jest dosyć zabawna, bo wyglądało to tak że siedziałem w przedsionku i wrzucałem moje demo i intro na csdb. Obok mnie dosiadł się Noise i zaczął opowiadać mi o różnych rzeczach, między innymi o swoich odczuciach co do organizacji tego party. Za kilka chwili po drugiej stronie dosiedli się inni ludzie i rozmowa potoczyła się szerzej. Rozumiem że w oczach kisiela mój błąd polegał na tym, że powinienem od razu powiedzieć do Noisa "spierdalaj stąd nie będę cię słuchał" czy coś w tym stylu, no cóż problem w tym że moja matka nieco inaczej mnie chowała.

Generalnie (wiem, powtarzam się), chciałbym Wam obu bardzo podziękować. Sprawiliście, iż te 3 tygodnie po party mam uczucie, że na chuj mi to było. Generalnie nie wiem po co 6 miesięcy składaliśmy pierwsze od 5 lat dyskowe demo i puściliśmy je na Waszym party, a nie na jednym z wielu innych polskich multi albo na najbliższym gubbdata. Wydawało mi się że jest to ważne. Generalnie nie wiem po co agitowałem żeby robić dema na silezję na demontażu, po co się publicznie deklarowałem wtedy. Generalnie nie wiem po co gadałem z elysium na xie o tym żeby wystawili demo na silezję (tu faktycznie, na chuj się to zdało bo ostatecznie wiadomo jak wyszło). Jak już obiecałem że zagram, to generalnie nie wiem czemu nie wziąłem po prostu wałków które grałem na X, tylko jak jakiś pojeb, żeby uczcić Wasze (pierwsze POLSKIE od wielu lat) demoparty, wymyśliłem sobie miks wyłącznie z POLSKICH zaków, a następnie przez dobry tydzień siedziałem po nocach i przygotowywałem te kawałki żeby je na Waszym party zagrać. Generalnie nie wiem po co robiłem baner 1x2m, jak się okazało jedyny taki na party, i nie wiadomo po co tłukliśmy sie z chłopakami z komodorkiem, monitorem, sprzętem do grania, laptopami i innymi rzeczami przez pół Polski (a Mojzesh z Londynu). Generalnie nie wiem, po co w sobotę rano, zamiast siedzieć i pić piwo, robiłem jeszcze czterokilówkę żeby było więcej releasów na party. Tak wiem, chuj zrobiłem dla tego party. Mogłem więcej. Mogłem rzucić robotę, rozstać sie z żoną i dzieciakiem, zrezygnować z zabiegów związanych ze zdrowiem i zrobić dwa dema. I zaka. Może wtedy byłoby ENOUGH. Może wtedy zasługiwałbym na ten szacunek, którego podobno skąpię Rafowi, Odynowi, Kisielowi i Noisowi odnośnie tego party. Pewnie na taką właśnie wdzięczność zasłużyłem.

W takich momentach jak ten zadaję sobie często pytanie - na chuj w sumie mi ta scena? Po co do zmartwień związanych z robotą, domem, zdrowiem, dokładam sobie jeszcze jakieś kurwa wojenki z typami których widzę raz do roku i którzy generalnie nie potrafią wygenerować z siebie podstaw ludzkiej uprzejmości do mojej osoby? To jest ten etos demosceny, który próbuję wytłumaczyć czasem ludziom spoza niej? Subkultura, sztuka, rywalizacja, przekraczanie granic, friendship? Ludzie którzy z jakichś chorych powodów utopiliby mnie w szklance wody? Faktycznie, puknąć się w głowę, stary, mam prawie 40 lat i poświęcam czas na robienie czegoś, za co ktoś i tak na mnie napluje, bo ma do mnie jakiś pierdolony uraz którego nie potrafi w sobie przerobić? SRSLY?

Także podsumowując, Kisiel i Raf, zwyciężyliście. Po raz wtóry opuszczam c64power, tym razem wytrzymałem dokładnie 3 tygodnie rzygania żółcią pod moim adresem przez schizola, który na party nie potrafi ze mną szczerze porozmawiać twarzą w twarz, a na tym forum bez krępacji i uzasadnienia wyzywa mnie od debili i chujów (same cytaty). I życzę Wam udanego SP9, raczej chyba beze mnie, bez moich chujowych setów i czitowanych dem. Nie wiem jak reszta arise, ale chyba w końcu dojrzewam do wystawiania i jeżdżenia na multiparty i party za granicą. Tam przynajmniej mnie za to uszanują. Czasem podziękują. Na polskiej scenie za dobre chęci jak widać można co najwyżej dostać po ryju.

Na razie.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #24 dnia: 08 Lipca 2017, 19:12 »
Mozna dorzucic kopiowanie danych z prywatnego komputera organizatora podczas prowadzenia karaoke na SP7
Tu już w ogóle nie wiem o co chodzi bo nie prowadziłem karaoke na SP7... nie wiem co miałbym kopiować... wymiękam.

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #25 dnia: 08 Lipca 2017, 19:51 »
Szambo sie przelalo i cuchnie. :(

Offline elban

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 08 Lipca 2017, 21:17 »
sie ma Bazarowcy. :)

zarejestrowałem się tutaj aby w imieniu naszej grupy zapytać Rafa czy potwierdza lub zaprzecza rewelacje organizatora Silesia Party 8 o rzekomym czitowaniu przez nas wyników podczas compo (czy to przez kserowanie votek lub czegokolwiek). Normalnie mało co nas obchodzi Kisiel, ale tym razem pisze to jako organizator party, które jako grupa staraliśmy się wesprzeć więc chcielibyśmy aby główny organizator (Raf) wypowiedział się.

Mam nadzieję, że mając w pamięci to co robiliśmy (tak Wacek, jak i ja, oraz reszta naszej ekipy), żeby wesprzeć tę imprezę, możemy poprosić o oficjalne stanowisko organizatorów.

Chciałem też oficlanie napisać Kisielowi, że jeżeli kiedykolwiek zoorganizujemy jakąkolwiek imprezę scenową (czy to Piernika czy inną) to Kisiel jest tam persona non grata. Próba dołączenia do jakiejkolwiek imprezy organizowanej przez Airse będzie skutkować niemiłymi konsekwencjami.

To jest oficjalne stanowisko naszej grupy.

ps. po załatwieniu tej sprawy znikam z tego forum, bez obaw. ;)
pps. w celu dodatkowej autoweryfikacji napiszę, że Kisiel na pewno pamięta jak kiedyś publicznie obrażał Arise i Piernika w internecie a potem, na stołowce podczas X w Holandii, rakiem się z tego wycofywał i przepraszał.  A byłem tam tylko ja, Bimber i nasz internetowy bohater.
« Ostatnia zmiana: 08 Lipca 2017, 21:19 wysłana przez elban »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #27 dnia: 08 Lipca 2017, 21:31 »
Mozna dorzucic kopiowanie danych z prywatnego komputera organizatora podczas prowadzenia karaoke na SP7
Tu już w ogóle nie wiem o co chodzi bo nie prowadziłem karaoke na SP7... nie wiem co miałbym kopiować... wymiękam.
To tyczy Kisiela.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #28 dnia: 08 Lipca 2017, 22:54 »
zarejestrowałem się tutaj aby w imieniu naszej grupy zapytać Rafa czy potwierdza lub zaprzecza rewelacje organizatora Silesia Party 8 o rzekomym czitowaniu przez nas wyników podczas compo (czy to przez kserowanie votek lub czegokolwiek). Normalnie mało co nas obchodzi Kisiel, ale tym razem pisze to jako organizator party, które jako grupa staraliśmy się wesprzeć więc chcielibyśmy aby główny organizator (Raf) wypowiedział się.
Na sam koniec zbierania votek Mojzesh wreczyl mi kilka kartek, gdy liczylismy z Odynem votki okazalo sie ze kilka kolejnych bylo wypelnionych tak samo. Widac to w dokumemncie, ktory jest dolaczony do oficjalnych wynikow (bez ksywek... http://c64power.com/sp8/silesiaparty8stuff.zip ), sa 3 praktycznie takie same wiersze, jedna votka podpisana Mojzesz, druga Purple, trzecia mi gdzies umknela jak przegladalem votki i nie chcialo mi sie juz jej szukac za wszelka cene.

Votki te nie mialy wplywu na wyniki w demo compo oraz 4k wiec nie podejmowalem zadnej akcji - jedynie napisalem do Wacka prywatnie ze cos tam bylo na rzeczy ale nei ma czego roztrzasac. To ze Kisiel gra tym nie jest w zaden sposob powiazane ze mna ani nie jest oficjalnym stanowiskiem organizatorow.

EDIT: GRUPA ARISE NIE CHEATOWALA WYNIKOW. JESLI KTOKOLWIEK POCZUL SIE URAZONY ZAPRASZAMY NA PIWO NA SP9.
« Ostatnia zmiana: 25 Stycznia 2018, 19:22 wysłana przez Raf »

Offline elban

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 08 Lipca 2017, 23:24 »
kilka wytłumaczeń:

* Purple to dziewczyna Mojzesha.
* Wacek/Elban nie oddali w ogóle swoich votek (moja zaginęła mi w akcji w połowie music compo), Bimber nie oddał głosów na dema (o ile w ogóle swoją votkę oddał).

Strasznie to musiała być zorganizowana akcja - podłożyć trzy votki i trzech innych nie oddać. Gang Olsena by nas wyśmiał.

Kisiel - czekamy na oficjalne przeprosiny w internecie. Dopóki nie odszczekasz nie zbliżaj się proszę do nas na odległość wyciągniętej ręki.

Jericho - pozdrawiamy i Ciebie Misiu. Dziękujemy Ci za piątkową przemowę pt "Arise chuj a nie wspiera party" -> miejmy nadzieje, że publika za rok będzie się pokładać ze śmiechu na Twoich crazy compotach, bawić przy Twoim secie i dawać dziesiątki za Twoje produkcje. Buziaki. I kufel zimnego piwa - tradycyjnie - na głowę.

Co do trzeciej votki - może jednak ją znajdziecie co? bo szkoda było by zostawiać niedomówienia...

Chłopaki - serio, szacunek za party, za pracę organizatorów, ale kilka krzywych zachowań osób mniej lub bardziej formalnie powiązanych z Wami robi smród. A szkoda.