Panowie, może przestańcie już narzekać tylko wyraźcie swoją własną opinię na temat oczyszczenia
tego forum
Mały mój staż jednakże poczułem się wywołany do tablicy (btw. zapewne znamy się z innych miejsc i nicków).
Mnie osobiście, osoba o której mowa,
nie zrobiła nic, jednak czytałem jej odpowiedzi w innych tematach i... oceniłem.
Tak samo jak Wy oceniacie to co piszę tu pod tym nickiem i pisałem w innych miejscach. Zasada jest prosta, logiczna i raczej dla wszystkich oczywista - Jeżeli nie chcesz czegoś powiedzieć to tego nie mów. Jeżeli coś powiedziałeś licz się z odpowiedzią. (i konsekwencjami)
Jak wspomniał gdzieś @StaryMarabut kogoś cytując: dlaczego tak dużo..., a tak mało... (pisze/odpowiada) - to naprawdę zastanawia także mnie, a powinno administrację.
Nie mam i (raczej) nie będę miał konta na FB, więc z wyboru, jestem poza zasięgiem grup tam istniejących (pewnie takich jak ja jest więcej). Wyszukiwarka podpowiada 2 miejsca: To i drugie mniej popularne. English is not my mother's language, so... zagramanica odpada.
Nie powiem, że jestem "skazany", bo zawsze mogę się "wypisać", ale chciałbym być w miejscu, gdzie są osoby o podobnych zainteresowaniach. "Człowiek zwierzę społeczne".
A godzisz się z nimi?
Ja jestem tylko skromnym fanem C-64 i nie rozumiem tych scenowych przepychanek. Scenę wolę pamiętać jako miejsce zdrowej rywalizacji i przede wszystkim friendshipu. Przez chwilę bawiłem się jako swapper i miło wspominam tamten czas. Tu na forum to Raf decyduje, więc jak się ktoś nie zgadza z tym co się tu dzieje to są inne fora o C-64.
Forum stanowią
ludzie, nie admin czy mod - jeśli ktoś tego nie rozumie niech założy własne - a ludzie ci dzielą się na tych co pytają i tych co odpowiadają (podług wiedzy i doświadczenia(zamiennie)), jeżeli braknie jednych, lub drugich - forum umiera. Admin jest niezbędny, żeby jednych i drugich nie zabrakło i tylko po to. Mylę się?
P.S.
Przepraszam jeśli nieskładnie i mało zrozumiale się wyraziłem - emocje.