Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dema na nowym sprzecie smakuja inaczej  (Przeczytany 6561 razy)

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Re: Dema na nowym sprzecie smakuja inaczej
« Odpowiedź #45 dnia: 25 Kwietnia 2017, 00:09 »
 :'(

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #46 dnia: 25 Kwietnia 2017, 00:43 »
:'(

Ispiracja we mnie powraca, więc może jutro się ukaże mój nowy SID na CSDB w Nonstandard Time Signature Compo 2017 by Karmic/HVSC/Hokuto Force. Poschizowane dźwięki dzisiaj zrobiłem do tej dziwnej muzyki z dedykacją dla Rail Slave/Hokuto Force, bo tak samo tajemniczy jak i ty Comankh. Dziwny świat w jego full screen pictures, podobnie jak i chyba twój ... Ja jedynie tylko przedstawiam to w postaci muzyki z mojego punktu widzenia oraz mam nadzieję, że jak zwykle polecą downvoty, bo o to chodzi, abym był na ostatnim miejscu ;) Okazało się, że jednak Shine mnie nie zablokował, tylko zbanował na jakiś czas na Facebook :) . .. ... "INSPIRACJA" ... .. .

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #47 dnia: 25 Kwietnia 2017, 10:24 »
no to przecież jest NDSR po całości (jeśli ktoś czyta)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #48 dnia: 25 Kwietnia 2017, 10:44 »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #49 dnia: 25 Kwietnia 2017, 11:42 »
nie dom se rady xd

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #50 dnia: 25 Kwietnia 2017, 12:47 »
Comankh kto by pomyślał, że wczoraj swoją głupotą zainspirujesz mnie do napisania tego dziwnego kawałka http://csdb.dk/release/?id=155727 . Opowiada o świecie, który tworzy w swoich obrazach Rail Slave/Hokuto Force . Dostał pozwolenie na komentarz i ty też możesz jak chcesz + vote, bo prawie cała reszta ludzi jest przeze mnie zbanowana, odnośnie dodawania komentarzy i vote'ów przy moich C64 produkcjach na CSDB :) Nie chce mi się ściągać nawet tych intr 8k z twoich linków, a też domyślam się, jak tym się mocno jarasz + muzyką SuperNoise. Wiesz dlaczego mi się nie chce ? Nie będę ci wklejał linków, tak jak ty to robisz w tajemnicy, tylko otwarcie ci powiem/napiszę ! Ja jednak wolę pooglądać na youtube wysoko budżetowe teledyski z prawdziwych wytwórni, jak taką kaszanę, ale to tylko odnośnie PC :) Pewnie i tak nie zrozumiesz, ale zachowaj to już dla siebie, ok ? :) ... Pokaż coś Comankh na C64, a nie tylko "Sony" i "Sony" oraz jak napisał Raf ...j wie co jeszcze :D :D :D :D

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #51 dnia: 25 Kwietnia 2017, 13:20 »
Comankh pewnie nie uwierzysz, że bym ciebie zbanował na C64power.com, jak też i na C64scene.pl, ale skoro już ci powiedziałem to wiadomo, że tego nie zrobię. Szkoda mi ciebie, że tak zgłupiałeś na starość, a kiedyś byłeś dobrym grafikiem, więc chociaż ja ciebie proszę OGARNIJ SIĘ . Nie lubię jak ktoś głupi, tak jak ty wtrąca mi się w rozmowę, ale nie są mi i tak te rozmowy do niczego potrzebne. Nie wszyscy ludzie jeszcze są chamscy i zdegenerowani na tym świecie przez np. władze, pieniądze. Pozory mylą ! Comankh mniej gadaj głupot, tylko przyłóż się więcej do pracy, a może kiedyś osiągniesz swój cel, czego tobie życzę i innym ludziom z tego forum !

; END OF FILE

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #52 dnia: 25 Kwietnia 2017, 13:31 »
Wiesz dlaczego mi się nie chce ?

bo boisz się prawdy.

(dokarmianie)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 25 Kwietnia 2017, 14:15 »
do napisania tego dziwnego kawałka http://csdb.dk/release/?id=155727

momentami całkiem całkiem. klimaty przypominające trochę Driller'a.