Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forum - opcje edytuj i usuń  (Przeczytany 6088 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
Re: Forum - opcje edytuj i usuń
« Odpowiedź #45 dnia: 17 Kwietnia 2017, 14:26 »
Powinni już w kaftan ubrać Ikciego, wystarczy prześledzić ile kisiolenia i knajackiego języka używa w swoich publicznych wypowiedziach.
Potem przychodzi na forum i święty, Aniołek zmarchwiwstał.. u spowiedzi byłeś czy kac męczy ?
Kolego, ale czy widziałeś żebym pisząc do kogo innego (oprócz Ciebie) na tym forum używał przekleństw ?

W latach 90-tych pracowałem jako psycholog więzienny w zakładach karnych w Polsce i podstawowa zasada jaka
obowiązuje  to zachowanie adekwatnego poziomu wypowiedzi wobec osób prezentujących odpowiedni poziom.
Dzięki temu nie ma problemów z komunikacją. 
Wiem, że forum to nie zakład karny ale na razie to mamy tutaj chlewik, a Twój kwik niesie się po okolicy  ;)

Offline 3dh

• Level 3
« Odpowiedź #46 dnia: 17 Kwietnia 2017, 14:27 »
jesteś niezrównoważony psychicznie :)
A co miałem napisać, że nie chce mi się z tobą gadać, bo jesteś pierdo****ty i zadajesz głupie pytania? Starałem się to ująć tak delikatnie, jak to tylko możliwe, nawet przeprosiłem (głupi ja), ale ciągle to wywlekasz.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #47 dnia: 17 Kwietnia 2017, 14:34 »
A co miałem napisać, że nie chce mi się z tobą gadać, bo jesteś pierdo****ty i zadajesz głupie pytania? Starałem się to ująć tak delikatnie, jak to tylko możliwe, nawet przeprosiłem (głupi ja), ale ciągle to wywlekasz.
Chciałem grzecznie, lecz widać należy się zniżyć poziomem intelektualnym do ameby (ciebie) i napisać tak:
Mogłeś napisać, ze jesteś niedorozwinięty i nie potrafisz na zwykłe pytania odpowiadać, bo to by wszystko wyjaśniło.
Nadal nie rozumiesz co się do ciebie pisze, masz tak wąski umysł, że nie widzisz problemu jakim ty jesteś tworząc jakiś swój świat i wprowadzając go tutaj.
już pisałem, że słoma z butów ci wystaje, do tego rozwój intelektualny zastygł w latach gdzie byłeś jeszcze szczeniakiem.
Tłumaczenie czegokolwiek tak ograniczonej umysłowo osobie nie ma jednak najmniejszego sensu.
Nie wiesz co to dobre zachowanie, bo "cycki ci wyrosły, zakola na głowie", 40 dychy na karku a nadal został w tobie umysł 9-cio latka.
« Ostatnia zmiana: 17 Kwietnia 2017, 14:37 wysłana przez Canga »
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline 3dh

• Level 3
« Odpowiedź #48 dnia: 17 Kwietnia 2017, 14:39 »
Zapomniałeś dodać: "i żebyś zdechł ch**u głupi, i twoja rodzina też, bo k**wa śmiałeś zapytać o jeb**y ołówek z pier***oną gumką" ;D

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #49 dnia: 17 Kwietnia 2017, 14:43 »
Zapomniałeś dodać: "i żebyś zdechł ch**u głupi, i twoja rodzina też, bo k**wa śmiałeś zapytać o jeb**y ołówek z pier***oną gumką" ;D
Niestety, ale tak nisko jeszcze nie upadłem jak ty, by nawet tak pomyśleć.
Już wiemy wszyscy dlaczego pytałeś o modyfikację wypowiedzi bez względu na czas. :)
Wesołych Świąt 8)
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #50 dnia: 17 Kwietnia 2017, 14:44 »
Obecny obraz i reputacja tego forum jest wynikiem braku odpowiednich reakcji od wielu wielu lat.

^This

Offline 3dh

• Level 3
« Odpowiedź #51 dnia: 17 Kwietnia 2017, 15:12 »
Niestety, ale tak nisko jeszcze nie upadłem jak ty, by nawet tak pomyśleć.
Już wiemy wszyscy dlaczego pytałeś o modyfikację wypowiedzi bez względu na czas. :)
Wesołych Świąt 8)
Tyle dobrze.
W tym wątku ani razu nie użyłem opcji edytuj :)
Wesołych Świąt.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #52 dnia: 17 Kwietnia 2017, 16:06 »
Powinni już w kaftan ubrać Ikciego, wystarczy prześledzić ile kisiolenia i knajackiego języka używa w swoich publicznych wypowiedziach.
Potem przychodzi na forum i święty, Aniołek zmarchwiwstał.. u spowiedzi byłeś czy kac męczy ?
Kolego, ale czy widziałeś żebym pisząc do kogo innego (oprócz Ciebie) na tym forum używał przekleństw ?

W latach 90-tych pracowałem jako psycholog więzienny w zakładach karnych w Polsce i podstawowa zasada jaka
obowiązuje  to zachowanie adekwatnego poziomu wypowiedzi wobec osób prezentujących odpowiedni poziom.
Dzięki temu nie ma problemów z komunikacją. 
Wiem, że forum to nie zakład karny ale na razie to mamy tutaj chlewik, a Twój kwik niesie się po okolicy  ;)
Tak, oczywiście, kazdy moze sobie w histori poczytać.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #53 dnia: 17 Kwietnia 2017, 16:20 »
Problem w tym, że Twoja historia na tym forum to przewaga postów przeniesionych do śmietnika,
a tam to już raczej nikt (mający dobry gust) nie chce zaglądać. Zatem nie agituj tu na forum i nie
namawiaj ludzi na wycieczki do śmierdla  ;)

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #54 dnia: 17 Kwietnia 2017, 20:30 »
Ja uważam, że w pewnym sensie powinno być trochę luzu i humoru na forach, a mówię tutaj o swoich reakcjach

Czyli mamy akceptować tego typu wypowiedzi:

Ja od razu walił bym go w ryj, mało tego, bo wziął bym go jeszcze za bety i rzucił nim po schodach.

Podałem to tylko jako przykład i dziwię się, że jednak jest tutaj tylu wykształconych ludzi, którzy nie potrafią tego zrozumieć. Z drugiej strony, to cieszę się, że są tutaj wykształceni ludzie, od których być może to mogę się coś nowego nauczyć (czytając ich posty). Ja mam trochę inny problem, bo mam ukończoną tylko szkołę średnią (bez matury), odnośnie zaawansowanych urządzeń pomiarowych według rysunków technicznych i tym podobnych rzeczy. Zajmuję się też informatyką, muzyką, ale jestem w tym wszystkim samoukiem. Żyję od jakiegoś już czasu z kobietą, która ma wyższe wykształcenie i tytuł doktora. Kobieta ta zawsze potrafiła w bardzo inteligentny sposób mi dokuczyć, a nawet wprawić mnie w wielką złość, że zamykałem się w swoim pokoju na długie godziny, aby ochłonąć i uniknąć poważnej awantury ! Uważam, że ostatnio osiągnąłem swój pierwszy sukces, bo tak jej coś powiedziałem, również w inteligentny sposób, że wreszcie zobaczyłem złość na jej twarzy, gdzie bez słowa to tym razem ona zamknęła się w swoim pokoju (trzaskając jeszcze przy tym drzwiami) na długie godziny :) . Nie będę tutaj ukrywał, że Kisiel stał się moim idolem, śledzę jego posty, sposób wypowiedzi itp. Kisiel stał się też inspiracją dla mnie, że dwa dni temu ściągnąłem sobie kilka książek związanych z filologią i nie tylko, więc mam w planach zacząć się tego uczyć . Pisząc "nie kumaci", nie miałem na myśli was, tylko ludzi z poza forum, którzy raczej wchodzą tutaj jako "goście", którzy zapewne w ogóle was nie znają, nigdy z wami nie rozmawiali itp. Zgodzę się z co niektórymi ludźmi, że niekiedy jest pewne zamieszanie w wątkach, gdzie ktoś chce porozmawiać na konkretny temat, a ktoś np. zaczyna pisać zupełnie o czym innym, lub robić z tego przepychankę. Z drugiej strony to zauważyłem, że jednak dzieje się coś w tym kierunku, bo posty, które nie są na temat, lub zaczyna się z tego robić kłótnia, to po prostu są przenoszone do innych działów, lub do śmietnika.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
« Odpowiedź #55 dnia: 17 Kwietnia 2017, 20:48 »
dziwię się, że jednak jest tutaj tylu wykształconych ludzi, którzy nie potrafią tego zrozumieć

dziwię się że nie masz za to permabana jak na innych forach.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #56 dnia: 17 Kwietnia 2017, 21:13 »
W sumie to nie chce mi sie tego co tu sie dzieje czytac w szczegolach, temat zamykam i do smietnika.

Podsumowujac nie widze celowosci zmian obecnego stanu rzeczy w kontekscie usuwania/edycji postow, szczegolnie majac na uwadze, ze nie pojawil sie zaden sensowny argument a jedynie biadolenie "ze na innych forach jest inaczej".
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #57 dnia: 17 Kwietnia 2017, 22:37 »
Problem w tym, że Twoja historia na tym forum to przewaga postów przeniesionych do śmietnika,
a tam to już raczej nikt (mający dobry gust) nie chce zaglądać. Zatem nie agituj tu na forum i nie
namawiaj ludzi na wycieczki do śmierdla  ;)

Pytanie było czy kogoś obrażałeś poza mną, oczywiście że tak. Więźniu odcisnął swoje piętno, normalny psychopata.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....