Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forum - opcje edytuj i usuń  (Przeczytany 6087 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: Forum - opcje edytuj i usuń
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Kwietnia 2017, 22:08 »
Poruszylem temat bo wypowiadasz sie na temat forum a wkład w forum masz zero koma zero zero zero zero jeden
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Kwietnia 2017, 22:13 »
Zapraszam do szybkiego przeglądnięcia streszczonego dorobku Kisiela na tym forum by Google :

https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kisiel%2Bkurwa+site:c64power.com

#LiczySięJakośćNieIlość

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #17 dnia: 16 Kwietnia 2017, 22:16 »
co nie zmienia sensu mojej wypowiedzi dla forum jesteś nikim.

reanimuj to scenowe jak potrafisz.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline 3dh

• Level 3
« Odpowiedź #18 dnia: 16 Kwietnia 2017, 22:22 »
Podałem Ci 4 inne i nie o retro sprzęcie, ale również o tematyce motoryzacyjnej, tamten "światek" również ma podobne silniki, na której nie ma możliwości edycji po dłuższym czasie.
Nadal nie wiem jaki byłby cel w tym, by dać taką możliwość (edycji bez ograniczeń czasowych).
Popieram wypowiedź Kisiela - szkoda na ten temat dywagować.
Też mogę podać i to z 10 przykładów, a potem ze 100 jak się uprzemy, tylko po co. Nie rozumiem jak możesz nie rozumieć opcji edytuj. Nie lubisz(?) edytować nie edytuj, ale nie odbieraj takiej możliwości innym. Żeby nie było, Raf i Kisiel wyraźnie mi to wyjaśnili i spoko, rozumiem. Wszystko przez dział bazar, tutaj ograniczona edycja ma sens.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #19 dnia: 16 Kwietnia 2017, 22:35 »
Dokładnie jak piszesz- nie rozumiem po co edytować post.
Dlatego napisałem jaki jest w tym cel? Nadal nic nie napisałeś, żadnych argumentów za tym by coś mogło powstać.
Podaj konkretne przykłady, kiedy ma to autentyczny i racjonalny cel, bo jak na razie to bardziej widzi mi się.
Piszesz o jakiś standardach z innych forum, które standardem nie są a jedynie istnieją różne silniki z różnymi możliwościami.
A może takie ustawienia są standardami a nie te, na których jest możliwość edycji w każdej chwili?
Jest jakiś "standard" forum?
Nie podajesz konkretnych powodów na zmianę silnika forum, a zarazem uważasz że ktoś Ci coś odbiera?

Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 16 Kwietnia 2017, 22:36 »
dla forum jesteś nikim.

samozwańczy władca forum przemówił!
Raf, kasuj większość działów, już nie będą potrzebne.
Nastał obowiązek rozmawiania tylko o jukeju, jego zastosowaniu i ewentualnie możesz zostawić okienko pociskaczom wazeliny królowi.
jak 'luciarze' i 'zbieracze' ładnie poproszą to może będą nadal mieli swój kącik, tylko ładnie znosić humorki pana boooo pan się wścieknie!

dobra, skończyłem na tym forum. Bądź kimś gdzie ja jestem nikim i vice versa. bo będę tępił!

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Kwietnia 2017, 22:48 »
Jeszcze raz wkład w forum masz zero koma zero zero zero zero jeden

Czyli ile założyłeś sensownych topiców na forum w skali forum.

Ty pouczaj Nitro a nie Rafa, pomyliły się fora.

Offline maliniak

• Level 5
« Odpowiedź #22 dnia: 17 Kwietnia 2017, 00:19 »
Przecież wy się obydwoje kochacie, to widać jak się czyta wasze wspólne obrażanie. No nic, pokłócicie się i się pogodzcie. Napewno po tym wasza miłość jeszcze bardziej się wzmocni.

Offline V-12/Tropyx

• Level 7
  • 0ldsk00l 4ever!
    • http://www.riversedge.pl/
« Odpowiedź #23 dnia: 17 Kwietnia 2017, 02:13 »
Powiem szczerze, że jestem zniesmaczony... Odechciewa się tu pisać, a nawet zaglądać.

Ktoś, kto ma prawie 1/4 postów (22,33%) w dziale śmietnik raczy zarzucać komuś innemu nikły wkład w rozwój forum. To ja mogę powiedzieć, że grupa Onslaught ma 1000 produkcji na CSDb, z czego tylko kilkadziesiąt poważnych. I co z tego? Bez sensu są takie dyskusje, tracicie energię na bzdury i odbieracie innym chęć udzielania się na forum. Te wojenki są mega słabe. SUDi - zawiodłem się na Tobie, dajesz się prowokować mimo moich uwag. Kisiel - na Ciebie już nie ma słownika i chyba praca na emigracji coraz bardziej daje Ci się we znaki. Są święta i zapewne moderator ma wolne, ale jeżeli nie nastąpią tutaj radykalne zmiany w moderacji, no to będzie jeszcze większy sajgon. Ja odpuszczam. Sorry, szkoda oczu.
http://www.riversedge.pl/ - zapraszam na nową stronę: recenzje, relacje, strefa C64.

Serwis Commodore 64/1541 - naprawa/diagnoza.
Zawsze aktualne!

Offline 3dh

• Level 3
« Odpowiedź #24 dnia: 17 Kwietnia 2017, 07:49 »
Podaj konkretne przykłady, kiedy ma to autentyczny i racjonalny cel, bo jak na razie to bardziej widzi mi się.
Czy do użycia ołówka z gumką też potrzebujesz przykładów i autentycznie racjonalnych celów? Nie odpisuj, proszę.

Wszystko jest już wyjaśnione, a ty dalej się trzepiesz.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #25 dnia: 17 Kwietnia 2017, 08:29 »
Czy do użycia ołówka z gumką też potrzebujesz przykładów i autentycznie racjonalnych celów? Nie odpisuj, proszę.

Wszystko jest już wyjaśnione, a ty dalej się trzepiesz.
Jak chcesz racjonalnych zmian, to podaj racjonalne powody. jakiekolwiek zmiany w działaniu forum wymagają poważniejszych zmian i modyfikacji i liczysz, że na Twój banalny post od razu rzuci się las rąk do pracy by 3dh miał możliwość edycji.
Piszesz bzdury, że "jakiś standard", a na nasze pytanie gdzie tak jest, odpisujesz że tak jest wszędzie podając jedno liche forum, pomimo, że to my jesteśmy Ci w stanie przedstawić inny fakt.
Wielce możliwe, że nie bywasz na forach internetowych skoro uznajesz, że jedno forum stanowi standard.
Nie podajesz również żadnych racjonalnych powodów, więc jest to twoje wyimaginowane widzi mi się.
Jeżeli Twoje posty wymagają edycji dłużej niż 20 minut, jest na to rozwiązanie - nie pisz postów, nie będziesz musiał edytować, a przede wszystkim nie porównuj zmianę i modyfikację silnika forum do pisania ołówkiem i gumowania.
Dodatkowo nie odpowiadasz na żadne pytanie, zadając sam i oczekując odpowiedzi.

trzepiesz.

Brak słownika czy starasz się być dowcipny?
« Ostatnia zmiana: 17 Kwietnia 2017, 08:33 wysłana przez Canga »

Offline 3dh

• Level 3
« Odpowiedź #26 dnia: 17 Kwietnia 2017, 08:46 »
A ten dalej się trzepie :P

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #27 dnia: 17 Kwietnia 2017, 08:50 »
trzepie :P
Jesteś zaczepliwy i strasz się być śmieszny, a swojej prostocie pokazujesz wyłącznie to, że nie potrafisz rozmawiać konstruktywnie. :)
btw. jeden już za pisanie w podobny sposób dostał bana, liczysz że będziesz drugi? :P

Offline 3dh

• Level 3
« Odpowiedź #28 dnia: 17 Kwietnia 2017, 08:58 »
Po prostu nie chce mi się z tobą gadać, bo raz: jesteś niezrównoważony psychicznie :), dwa: i tak niczego nie zmienisz. Co innego gdyby pytał admin, albo chociaz moderator, ale oni chyba wiedzą jak działa ołówek z gumką :)

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #29 dnia: 17 Kwietnia 2017, 09:06 »
Po prostu nie chce mi się z tobą gadać, bo raz: jesteś niezrównoważony psychicznie :), dwa: i tak niczego nie zmienisz. Co innego gdyby pytał admin, albo chociaz moderator, ale oni chyba wiedzą jak działa ołówek z gumką :)
Teraz już pokazałeś pełną swoją klasę. Dla Ciebie konstruktywna to taka, w której możesz kogoś zbluzgać?
Jesteś lekarzem? Czy leżałeś już w takim zakładzie by stwierdzić u innych podobny stan?
Jesteś prostakiem, któremu słoma z butów wystaje. Ot kwintesencja 3dh :)
Uwielbiam takich odważnych siedzących przed monitorem, pyskacze najwięksi a jak przychodzi do "spotkania" to nagle cisza...
nie potrafią wykrzesać jednego prostego zdania...
« Ostatnia zmiana: 17 Kwietnia 2017, 09:08 wysłana przez Canga »