Dochodzenie" moje miało na celu zwrócenie uwagi że w bazie CSDB tych ludzi brak i może warto by było ją uzupełnić. Zrozumiałeś czy prościej jeszcze trzeba napisać?
A to sorry Sudi, bo myślałem, ze chcesz tutaj zrobić ze mnie nieszczerego kłamcę o psycho-maniakalnych skłonnościach prześladowczo-spiskowych

No więc ci wyjaśniam, że tamci ludzie również zaczynali na C64, ale szybko zmienili sprzęt na Amigę i PC, to jedynie na tych platformach byli już później związani ze sceną komputerową

Nic konkretnego nie wydali na C64, lub robili tylko coś bardziej dla siebie, dla nauki, początków, podobnie jak ja kiedyś, a później sprzedali C64 razem z zawartością tego na dyskietkach co zrobili, co od razu poszło do sformatowania przez innych właścicieli, aby umieścić tam gry. Podejrzewam, ze nikt by nie usłyszał nawet o tym, jak to Buddha się rozsławił na pół świata, wracając ciągle pijany na scene C64 w tych czasach oraz jaką zyskał na tym opinię. Niby żart, ale ... jednak się porobiło, więc szczerze próbuję to wszystko naprawić

Dobrze, że jest taki dział (melina - bez cenzury), bo przynajmniej każdy wie, że sobie tutaj tylko żartujemy. Nie kumaci użytkownicy forum to mogli by to zaraz brać na poważnie ! Szkoda tylko mojego wątku (Polskie CSDB), bo ciągle myślę nad tym serio i liczyłem chociaż trochę na waszą pomoc, aby ten serwis w końcu kiedyś ruszył, abyśmy się nadal dobrze bawili, bez jakichś twardych zasad, przesadnych regulaminów, jak na CSDB.dk, bo tam nie ma, lub nie powinno być komercji, jak np. te reklamy, a jedynie niekomercyjna scena C64. Jeden cwaniak z drugim na tym CSDB.dk powiedział mi kiedyś, ze przecież serwis musi na czymś zarabiać, aby istniał, więc chce przełamać te ich przekonania i bariery, że może być całkowicie za free

Dzięki Sudi, więc od teraz traktuj mnie z przymrużeniem oka, lub w ogóle się do mnie nie odzywaj, bo mi się na prawdę nie chce z tobą rozmawiać i wyjaśniać ci tak banalnych rzeczy. A tymczasem to tam innych umoralniaj, napomykaj ! Nie chce być jakiś inny, wartościowy, jak napisałeś, w osobnych wątkach, tylko chce być sobą tzn. scenowcem

A jak dostanę bana to dostanę i trudno się mówi. Nie piję już, więc nie przesadzam, więc za co miałbym dostać bana ? Na "pudelku" też dostałem bana, więc trafiłeś w 10-tkę, czy może wiedziałeś o tym, co ?