Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Sprawa Exosoft, Oskar Morawski  (Przeczytany 524 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Buddha

• Level 4
Sprawa Exosoft, Oskar Morawski
« dnia: 05 Kwietnia 2017, 03:06 »
Cześć scenowcy !

Ja z braku czasu jestem już tylko z doskoku na scenie komputerowej i od czasu do czasu coś opublikuje. Otrzymywałem ciągle downvote'y na CSDB to ciągle mi się wydawało, że to przez incydent z 2014 roku, kiedy chciałem zagrać w CS'a na Revision 2014 to tam źle mnie zrozumieli. Nie wiem kto mnie aż tak nie lubi do tej pory i podszywa się pode mnie, robi mi takie rzeczy. Dowiedziałem się ostatnio, ze na tym forum i jeszcze innym to dzieją się straszne rzeczy odnośnie mojej osoby. Zalogowałem się tu dzisiaj, aby to wyjaśnić. Sorry, bo ja na prawdę nie jestem nikomu wróg, ani żadna znana postać. Zajmuję się muzyką, ale nie na jakaś szeroką skalę. Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 05 Kwietnia 2017, 03:14 wysłana przez Buddha »

Offline Vato74

• Level 3
Re: Sprawa Exosoft, Oskar Morawski
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Kwietnia 2017, 09:12 »
Dowiedziałem się ostatnio, ze na tym forum i jeszcze innym to dzieją się straszne rzeczy odnośnie mojej osoby. Zalogowałem się tu dzisiaj, aby to wyjaśnić.

Nie wiem jak masz na innym forum... jednak z tego nie podałeś ani jednego przykładu.
Przyjęliśmy przeprosiny oraz fakt, że nie jesteś wróg.
Przy wszystkich postach jest button "Report to moderator", który służy do raportowania postów łamiących jakieś zasady.
« Ostatnia zmiana: 05 Kwietnia 2017, 09:15 wysłana przez Vato74 »

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Kwietnia 2017, 10:04 »
ale to nie ja napisałem, tylko chyba jakiś diabeł, szatan ! Ja taki nie jestem, jak tamten Exosoft, tylko spokojny i koleżeński ! Dobra ale jak już się zalogowałem na tych forach to chyba nic się nie stanie, bo sobie będę oglądał co jakiś czas. Fajne forum macie, a ogólnie ciekawe posty i w porządku ludzie chyba w większości ze sceny komputerowej :)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Kwietnia 2017, 10:09 »
Już widzę jak siedzi przed kompem, łapiąc rękę którą pisze tą drugą ręką i powtarza - spokój! opanuj się! nie pisz nic więcej! głęboki oddech! no...
 :P

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Kwietnia 2017, 10:22 »
Witam nowego członka forum, tak się składa że ten szatan i diabeł dostał bana od Rafa za podszywanie się chyba pod jakąś inną postać.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #5 dnia: 05 Kwietnia 2017, 10:57 »
Dobra ja nie będę się jednak wygłupiał, bo zaraz ktoś pomyśli, ze kolejna moja zagrywka to znowu zrobię z siebie idiotę ! Kogo tam uraziłem to przepraszam, ale na prawdę nie byłem sobą ! Zaczęło się od tego, że na odreagowanie, rozluźnienie, ale pociągnęło mnie i na końcu już zabrało, że tak powiem. Wyszło tak, że leciałem ponad rok czasu na różnych patentach, które jeszcze popijałem dużymi dawkami wódki to nie ma się co dziwić, że już mi odbiło ! Odstawiłem wszystko totalnie, jestem pod okiem terapeutów do spraw uzależnień i nie chce nigdy już więcej do tego wracać ! Znalazłem sobie 100 innych zajęć + kodowanie i tworzenie muzyki. Mam nadzieję, że zakodujemy jeszcze coś na tym forum i wiele, wiele innych ciekawych rzeczy związanych z komputerami PC, połączonych z Commodore 64 . Sorry też za te moje schizy z Silesia Party 8, bo szczerze wam życzę, abyście się tam bawili tak dobrze, jak nigdzie indziej dotychczas. Pozdrawiam całą Polską scenę komputerową, bo jesteśmy jednak jedyni w swoim rodzaju. Nie będę już komentował tego co widziałem znowu na CSDB, bo jest w moim podpisie niżej. Wystarczy zobaczyć tutaj http://csdb.dk/release/?id=155060 i odpowiedzieć sobie samemu, że jak można na zdrowy rozsądek dać vote'y 9/10 za takie wykonanie muzyki + do tego jeszcze komentarze, że to piękne i cudowne. Ja miałem wydać mój drugi music disk, ale po czymś takim mi się odechciało. Opublikowałem tylko jeden kawałek, który miał być zapowiedzią tego mojego nowego music disk'a i tutaj jest link http://csdb.dk/release/?id=154932 . Dzięki dla chłopaków z Polski za vote'y 9/10, bo myślę, że słusznie, skoro nadal próbuje wycisnąć coś więcej z naszego poczciwego C64 ! Pozdrawiam