Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Panama Pejper czyli jak moderatorzy bronią...  (Przeczytany 875 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Panama Pejper czyli jak moderatorzy bronią...
« dnia: 09 Maja 2016, 22:00 »
Nie wiem jak wy ale zaciekawiony tym:
"Baza danych, w której można wyszukiwać informacje na temat rajów podatkowych dostępna jest pod adresem: offshoreleaks.icij.org. Wyszukiwarka pozwala na sprawdzenie ludzi, firm i adresów ze względu na powiązania z konkretnym krajem czy z obszarem jurysdykcyjnym. ICIJ zastrzega, że firmy offshore mogą służyć działalności zgodnej z prawem. "Nie zamierzamy sugerować, ani implikować, że którekolwiek z osób, firm lub innych podmiotów zawartych w bazie ICIJ (...) złamały prawo lub działały niestosownie" - podkreślono."
odnalazłem jakiegoś Pawła P. z PO oraz naszego starego znajomego Aleksandra B....

jaki ten świat mały powiedział Donald T.

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline bor@s

• Level 3
Re: Panama Pejper czyli jak moderatorzy bronią...
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Maja 2016, 22:16 »
To z C64 jest aż tak wielki dochód, że trzeba go w rajach podatkowych ukrywać? A ja głupi na etacie legalnie pracuję...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Re: Panama Pejper czyli jak moderatorzy bronią...
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Maja 2016, 22:00 »
To z C64 jest aż tak wielki dochód, że trzeba go w rajach podatkowych ukrywać? A ja głupi na etacie legalnie pracuję...
zależy czy się opłaca płacić zeusa i usa.... czy spać spokojnie na kajmanach.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....