Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: MICRO-LUC???  (Przeczytany 667 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tkonojacki

• Gość
MICRO-LUC???
« dnia: 16 Listopada 2004, 09:41 »
 Witam  
 Chciałem zadać pydanie o katridże. Czy jest taki kartridż który się nazywa MICRO-LUC        Bo kiedy nacisnę prawy przycisk na kartridżu to ekran wygląda tak:

MICRO-LUC
 f1=menu.2 f3=Dsave f5=Tsave f7=Print

CHORZOW 419-651

Offline taurus

• Level 2
  • **
MICRO-LUC???
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Listopada 2004, 12:44 »
 Właśnie poruszyłes temat który też i mnie nieco niecierpliwi.

Mam kardridż firmy Micro-Luc z resetem bez etykietki z nazwą. Dostępnych jest na nim 7 poleceń (TLOAD:, RUN:, COLOR:, REPEAT:, TSAVE\', LIST:, KILL) i program do testu magnetofomu (w formacie commodore i turbo tape). Komendy dostępne też są pod klawiszami funkcyjnymi. Moduł zgłasza się jak zwykły BASIC 2.0 z tym, że litery są zółte.  

Czy ktoś wie jak nazywa się ten kardridż. Czy ma jakieś inne funkcje?

~#*#Gringo_w

• Gość
MICRO-LUC???
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Listopada 2004, 13:44 »
 Coś mi się kojarzy że miałem (widziałem) coś takiego ale pod nazwą PLUS. Może to jest wlasnie właściwa nazaw tego cart`a. Pozdrawiam

tkonojacki

• Gość
MICRO-LUC???
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Listopada 2004, 15:07 »

Napisał: Gringo_w

Coś mi się kojarzy że miałem (widziałem) coś takiego ale pod nazwą PLUS. Może to jest wlasnie właściwa nazaw tego cart`a. Pozdrawiam
A mój ma białe litery   . Sprawdziłem   (thx dla Gringo w)... to różne carty z serii PLUS    Dziękuje za pomoc .

PS: Wiecie ,że firma nie upadła!Zajrzyjcie na www.microluc.gf.pl - Kliknijcie zakładkę ``o firmie``.  

Pozdrawiam