Raf Tak myślałem... Kabel A/V zdarzę kupić, a z tą stacją dysków no to trudno, niestety nie mam do żadnej dostępu. Sprawdzę wszystko tym co mam i przebadam cartem. Mam nadzieję, że to wystarczy. Wrzucę film z diagnozy jak będę miał już kompa. Na tą chwilę dzięki za pomoc
F7sus4 Dzięki za posta. Taką mam nadzieję, że jeżeli coś z kompem będzie nie tak to będzie to ewidentnie widać. Commodorka potrzebna mi jest do gier, komponowania muzyki... jak się wdrożę w temat na pewno zafunduję sobie JiffyDOS i jakieś mody muzyczne. Planuje też zakup SD Box'a, może stacji dysków... zwyczajnie zależy mi na pełnej sprawności. Jeżeli Was to interesuję, to zakupiłem na tej aukcji
http://allegro.pl/commodore-64-black-box-magnetofon-i4942431766.html" class="bbc_link" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
Mam nadzieję, że było warto. Sprzedawca ponoć kupił dla siebie ze względu na sentyment, szukał zadbanego, sprawnego, bez przeróbek. Porozmawialiśmy chwilę, spoko gość, nie było bajerowania w stylu "Niemiec płakał jak sprzedawał". Po historii allegro raczej nie widać, że to handlarz.