Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zgłaszam wniosek  (Przeczytany 5902 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #90 dnia: 22 Grudnia 2014, 21:08 »
wackee:
taka malina.

To juz zrobcie sobie te malinki i finito. \"\"

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #91 dnia: 22 Grudnia 2014, 21:12 »
Ech, ci artyści \"\"

Offline krolikbest

• Level 3
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #92 dnia: 22 Grudnia 2014, 21:59 »
Kurde, czipsy mi się skończyły....

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #93 dnia: 22 Grudnia 2014, 22:06 »
Ale dobrze że wpadłeś :P

Zapraszamy na teatrzyk zielony balonik JUTRO ;P
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #94 dnia: 23 Grudnia 2014, 08:00 »
Kisiel:
Twoje argumenty proszę przedstawić na atari.area.

tak, jest mocna potrzeba większej ilości syfu z twoim udziałem.

Pawłowska, w punkt xD

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #95 dnia: 23 Grudnia 2014, 11:43 »
Dlaczego ten wątek nie ma takiej popularności jak zakładał Wacek ?

Bo z faktami trudno dyskutować, SYF to nie przedstawianie tego co było.

Ludziom ciężko jest zrozumieć że jest elyta poza prawem, mają to wystarczająco w swoim życiu. Dlatego teksty "bo on ma większy dorobek niż ty" słabo trafiają do wyobraźni.
PR'owo słabo to wygląda i dlatego Atarowcy mówią co mówią.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #96 dnia: 23 Grudnia 2014, 11:54 »
o pr bardzo chciales zadbac ty.
a jak widac jestes ostatnia osobą która powinna, skutek był widoczny błyskawicznie.

w zasadzie to mozesz sam sobie podziekowac za 'invite only'.

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #97 dnia: 23 Grudnia 2014, 12:02 »
Kisiel:
Dlaczego ten wątek nie ma takiej popularności jak zakładał Wacek ?

Ludzie się boją odezwać, skoro twoja koneksja z Rafem jest tak oczywista że sam jej nawet nie podważasz. Nie udawaj więc idioty pliz \"\"

Przy okazji, cały czas powielasz te same kalki, na przykład sformułowanie "elyta", którego najwyraźniej nie rozumiesz. Nie ma bariery między starszyzną a młodymi, przynajmniej po stronie tych "z większym dorobkiem".
Ty natomiast zachowujesz się dokładnie jak "elyta", waląc młodszych stażem i mniej doświadczonych po łbie w wielu wątkach na tym forum. Co śmieszniejsze, robisz to bez dorobku scenowego. Stałeś się autoparodią.
Do tej "elyty" również mocno aspiruje F7sus4, również bez dorobku.

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #98 dnia: 23 Grudnia 2014, 13:40 »
comankh:
w zasadzie to mozesz sam sobie podziekowac za 'invite only'.

Nie widze w tym nic zlego, zwlaszcza w tak malych srodowiskach i zwlaszcza teraz.

wackee:
Do tej "elyty" również mocno aspiruje F7sus4, również bez dorobku.

Bylbys tak dobry i nie wstawial mnie pomiedzy okreslenia, ktore ode mnie nie pochodza i pod ktorymi sie nie podpisuje? Nie opowiadalem sie za zadnymi podzialami, ani tutaj, ani na scenie PC (z dorobkiem, sporym), ani jakiejkolwiek innej.

W moich oczach tak samo naganne jest rozdmuchiwanie dyskusji na poziomie przecietnej wczesniej krytykowanej, czekanie na dym, a pozniej stanie i udawanie, ze tylko sie patrzy. Co calkiem niezle Ci poszlo. Jakby nie szlo prowadzic dialogu na merytorycznym poziomie, bez dramaturgii i wycieczek. Byc moze to ta "roznica standardow", nevermind.

wackee:
udzie się boją odezwać, skoro twoja koneksja z Rafem jest tak oczywista że sam jej nawet nie podważasz

Albo zwyczajniej nie ma juz wiecej aktywnych ludzi (ghost accounts excluded). Moze warto byloby sie przyjrzec powodu tego stanu rzeczy? Czy na podstawie wczesniejszych sugestii mam rozumiec, ze jako jedynego winnego sugerujesz Kisiela?

\"Wina

wackee:
handlarzyna z wyroku inkwisielozycji

Nawet jesli nie zawsze sie zgadzamy - prosze, bez jaj. Wydawalo mi sie, ze do tej pory pojecie handlarzyny bylo raczej wspolne - typowy Mirek co skupuje, choc srednio wie co, pozniej sprzedaje, coby szybko i latwo na komorne zarobic. Takze stopka raczej malo obiektywna, nawet jako zart.

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #99 dnia: 23 Grudnia 2014, 13:56 »
F7sus4:
Albo zwyczajniej nie ma juz wiecej aktywnych ludzi (ghost accounts excluded).

Mam kilka maili na ten temat, których autorzy napisali że nie chcą represji gdyby odezwali się publicznie z krytyką kisiela. Oczywiście, kisiel zażąda dowodów których nie przedstawię i nazwie mnie ściemniaczem, więc what's the point? \"\"

Moze warto byloby sie przyjrzec powodu tego stanu rzeczy? Czy na podstawie wczesniejszych sugestii mam rozumiec, ze jako jedynego winnego sugerujesz Kisiela?

Może nie jest jedynym, ale zdecydowanie najaktywniejszym odstraszaczem "nowych" - nawet chyba Ty tego nie zanegujesz (bo że on to nie wątpię).

Nawet jesli nie zawsze sie zgadzamy - prosze, bez jaj. Wydawalo mi sie, ze do tej pory pojecie handlarzyny bylo raczej wspolne

Prześledź wątek o sprzedaży UK, znajdziesz tam post kisiela w którym napisał "wacek to zwykły handlarz". Bodzie mnie to wcale, bo trzyma poziom wyzywania innych od pedałów na przykład, no ale cóż, taka to kultura człowieka który zarzuca wszystkim innym jej brak \"\"

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #100 dnia: 23 Grudnia 2014, 14:07 »
wackee:
Bodzie mnie to wcale, bo trzyma poziom wyzywania innych od pedałów na przykład, no ale cóż, taka to kultura człowieka który zarzuca wszystkim innym jej brak

Mozna odbic pileczke i przesledzic posty w strone Kisiela, zanim w ogole zdazyl sie odezwac. Mowa o tematach, ktore wskazales. Nie ma ludzi idealnych - ale jak konsekwencje, to albo wszystkim rowne, albo zadne.

wackee:
Może nie jest jedynym, ale zdecydowanie najaktywniejszym odstraszaczem "nowych" - nawet chyba Ty tego nie zanegujesz (bo że on to nie wątpię).

Dlatego od poczatku mowie, ze tymczasowy ban, o ktorego apelujesz, nie jest rozwiazaniem sprawy. Po miesiacu bedzie po staremu, o ile w ogole cokolwiek to zmieni.

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #101 dnia: 23 Grudnia 2014, 14:33 »
Ja myślę że zmieni, a powód jest głównie jeden: likwidacja poczucia absolutnej bezkarności a) ze względu na mistrzostwo kompetencyjne, b) ze względu na protekcje Rafa.
Dodatkowo sprawdzilibyśmy, czy faktycznie "kisiel to forum a forum to kisiel" jak mniema sam zainteresowany.

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #102 dnia: 23 Grudnia 2014, 14:46 »
A ja pamietam, ze Kisiel juz byl bananowany.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #103 dnia: 23 Grudnia 2014, 14:51 »
achievementów widać nigdy dość.

Offline heniek29cr

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #104 dnia: 23 Grudnia 2014, 15:14 »
F7sus4:
A ja pamietam, ze Kisiel juz byl bananowany

Ciekawe za co......\"\".

Ale trzeba też wziąć pod uwagę to co pisał w pierwszym poście:
wackee:
począwszy od oddstraszania nowych użytkowików, po obrażanie starych

Ja kiedyś na allegro kupiłem parę gratów od byłego usera (sam się przyznał mówiąc pozdrowienia z powera) ale już jak to określił dał se już spokój z tym forum ciekawe dlaczego....

F7sus4

Tyś taki "ynteligentny" to się domyślisz....

Za niedługo będziecie tu pisać sami ze sobą\"\" (we dwóch\"\") i o to chyba między innymi wackee chodzi.
Szkoda tego forum bo ja poznałem tu  fajnych ludzi (przede wszystkim miłośników C64) i chętnie bym browara z nimi wypił odpalając jakąś montezumkę czy oglądając fajne demko....... ale co ja tam mogę wiedzieć right?