Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zgłaszam wniosek  (Przeczytany 5898 razy)

Offline heniek29cr

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #60 dnia: 21 Grudnia 2014, 21:57 »
Kisiel:
ja używam bardziej dosadnych określeń, ulżyj sobie Admin czeka :P

Ja jestem wychowany w starym stylu i się  tego trzymam i uwierz mi  tak na przyszłość to przynosi więcej zadowolenia niż bluzganie tu i ówdzie a do tego wykształciłem się  w naprawdę  kulturalnej atmosferze "Akademia Muzyczna" wśród kulturalnych ludzi wiec mam się na kim wzorować\"\" więc to dla mnie żadne ulżenie tylko zwykłe chamstwo i na pewno nie szukam tu ujścia jakiś frustracji życiowych czy zawodowych  czy jakiejkolwiek innych...... tylko obcowania z miłośnikami C64 i innych starych kompów co dawały nam ogromy zabawy w młodości a jak kiedyś ktoś śpiewał "małe szczęścia" to klucz  na szczęście w życiu\"\"

Pozdr.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #61 dnia: 21 Grudnia 2014, 22:06 »
to teraz rozumiem na jakich strunach gracie, wacuś heniuś i susek, ja Wam mogę na pustych głowach druma zrobić :P

Jak to mówiło się w moich czasach ten kto skończył technikum był przygotowany do życia, ten co skończył liceum to był życiową łajzą ;P
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #62 dnia: 21 Grudnia 2014, 22:09 »
Tak, a w przyszlym tygodniu kolejna porcja magnetofonow z nieoryginalna srubka mocujaca i przewijajacych licznik tyl do przodu. \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #63 dnia: 21 Grudnia 2014, 22:15 »
No w cholerę, to jest wątek o banowaniu Kisiela za napisy końcowe atari.area a nie o magnetofonach !!!
Będę walił bo łbach !
Porządek qrwa !

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline heniek29cr

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #64 dnia: 21 Grudnia 2014, 22:53 »
Kisiel
To,że ten wątek przeszedł na inne tory wcale nie znaczy, żeś na tego bana nie zasłużył\"\" choć jak pisałem wcześniej jestem neutralny... a to co ja mam do F7sus4 to on sam dobrze wie i nic tego nie zmieni tylko różnica jest w wypowiedziach...ja piszę prosto dosadnie on konfabuluje jak zawsze i myśli, że reszta się złapie na jego złote słówka ale mam nadzieję, że reszta w tym i Ty drogi Kisielu nie dasz się temu zwieść.....
z poważaniem byle heniek\"\"

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #65 dnia: 21 Grudnia 2014, 23:12 »
heniek29cr:
żeś na tego bana nie zasłużył choć jak pisałem wcześniej jestem neutralny.

Nie bądź flecistką zostań fletem prostym :P
Jakby nie było to dostać bana za posty na elektrodzie, onecie, scene,atari.area... winnym już dostać 10 lat temu ba zanim się urodziłem , potwierdzam. Ale tam nie tutaj i decyzją tamtejszych adminów i moderatorów a nie c64power \"\"
Dlatego  Heniu Ciebie robią cwaniaki, bo logicznie podupadasz.
Zrób experyment, napisz qrwa na onecie, przeklej printscreena i proś o bana na power.... jest to całkiem logiczne.

Bareja wymięka.

Offline Moldis

• Level 2
  • **
  • Meh.
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #66 dnia: 21 Grudnia 2014, 23:14 »
Hmmm...

3. Administrator portalu to nie cenzor. Nie bede wycinac brzydkich slow. Jesli jednak przekroczysz granice dobrego smaku, moge interweniowac. Gdzie ta granica lezy, powinienes sam wiedziec. Jesli tego nie wiesz - zegnam.

6. W przypadku zaistnienia konfliktow osobistych lub grupowych zaczetych w merytorycznych tematach, posty konfliktowe zostana wydzielone i przeniesione do nowego watku na forum "Arena".
Konflikty rozstrzyga administrator, ktory moze posilkowac sie glosem spolecznosci scenowej.

i z innego regulaminu, nieco starszego:

5. Netykieta - czy coś więcej należy wyjaśniać? \"\"

Punkty z regulaminów do których odnosił się Kisiel.

Według nich, w obowiązku administratora leży podjęcie decyzji co należy zrobić, decyzja ma zostać podjęta na podstawie opinii innych użytkowników forum. Wydaje mi się że opinie są dość jednoznaczne.

Po za tym zostały złamane po kolei wszystkie wyżej wymienione prze zemnie punkty. Cała ta impreza od pierwszego postu na forum AA już przekracza jakikolwiek "dobry smak", można by wręcz powiedzieć że śmierdzi.

Już nie jeden raz pisałem że źle się tu dzieje. A mimo to administrator no nie wywiązuje się z swojej roli dbania o porządek forum. Nie oszukujmy się regulamin jest od tego żeby był przestrzegany, tak? Forum jest od dzielenia się opiniami i dyskusji na poziomie. Każdy wątek ma swój temat którego się przy nim trzymamy. Podstawy działania forów.

Także nie ważne kto śmieci, czy jest to osoba która przyszła reklamować darmowe doładowania do komórek, czy osoba która robi jakieś fajne projekty, jeśli łamie regulamin powinna zostać ukarana. Także wnioskuje o profilaktyczny ban dla Kisiela.

Ogólnie to forum wymaga przeniesienia na normalny silnik forowy, z systemem ostrzeżeń, spisania regulaminu łącznie z wartością ujemnych punktów za konkretne przewinienie. Po przekroczeniu ilości ostrzeżeń na daną ilość czasu. Tak to działa wszędzie, i wszędzie się sprawdza.

ps. http://www.c64power.com/forum/index.php?action=vthread&forum=8&topic=6343
Z takim traktowaniem osób nowo zarejestrowanych, nie ma tu przyszłości dla jakiejkolwiek społeczności.
C64c / JiffyDOS / SD2IEC / 3xSid
A600 / 2MB Chip / 4GB CF IDE / 4GB CF PCMCIA

Offline heniek29cr

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #67 dnia: 21 Grudnia 2014, 23:14 »
Kisiel:
ten kto skończył technikum był przygotowany do życia

Tak tylko kiedy ty kończyłeś Sobie to technikum wow\"\"
Ja kończyłem dwie szkoły na raz Liceum i szkołę muzyczną II stopnia i to ze stypendium ministerialnym na czele więc jak nie znasz środowiska muzycznego to też proszę nie pisz pierdół o "pustych głowach"
z poważaniem

Offline heniek29cr

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #68 dnia: 21 Grudnia 2014, 23:27 »
Kisiel:
Dlatego Heniu Ciebie robią cwaniaki, bo logicznie podupadasz.

Nie właśnie nie kisielu mnie stać na to aby się przekonać kto jest cwaniak a kto nie i potem z tego  z czystym sumieniem leję popijając dobrą wódeczkę czy browar bo sprzedający myśli, że mnie zrobił bua ha haha tylko przy okazji kto kogo robi co.....?
przykład F7sus4 czy olo  i to jest najbardziej zabawne dla mnie\"\"

edit:

a pieniądze to nie wszystko tylko środek przez który poznaje przyjaciół:  czytaj kolegów z forum  jak wackee i można oddzielić ich od handlarzy i innych słupów zarabiających na retro dlatego byłem gotów dać te 500zł za ten Twój wynalazek z przyczyn pewnie Tobie nie do końca zrozumiałych ale tym się nie martw jak dorośniesz to zrozumiesz\"\"

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #69 dnia: 22 Grudnia 2014, 01:59 »
F7sus4:
chetnie ja doczytam

http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=12843

post #1
vs
post #109

no jo cie prosza synek.

po drodze czarny pr w wykonaniu naszej gwiazdy, wyciaganie randomowych zdarzen z typu swasty na samochodach (nie wiem kto malowal, jebje mje etc, tak samo nie wnikam komu skasowal spectrum i czy dostal po ryju za to).

kreowanie sie na prawilnego selekcjonera ... nie napisze 'sceny', bo tego typu zachowania nie mają z nią najmniejszego związku. potem smieszki heheszki etc etc.

oczywiscie wiemy kto jest adminem tu i fakt współdzielenia łoża z kisielem jest jak najbadziej oczywisty - brak _jakiejkolwiek_ reakcji na apel wacka.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #70 dnia: 22 Grudnia 2014, 02:02 »
f7sus4: jeśli post #35 ci wogole nie robi i uważasz że nie szkodzi w żadnym calu - możemy zakończyć dyskusję.

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #71 dnia: 22 Grudnia 2014, 11:40 »
comankh:
no jo cie prosza synek. jeśli post #35 ci wogole nie robi i uważasz że nie szkodzi w żadnym calu - możemy zakończyć dyskusję.

Nie twierdze, ze dymu nie ma. Twierdze natomiast, ze propozycja bana na Powerze za teksty z innego forum jest bezzasadna. Wyglada to nieco zabawnie, gdy wnoszacy o bana sami ponaruszali punkty, na ktore sie powolywali (sic!) - wystarczy przesledzic watek o UK lub biezacy.

Polecam tez lekture PPA - tam dramaty podobnego kalibru rozgrywaja sie na co dzien, wystarczy trafic do wlasciwego podforum. Niby banuja, ale efektow i tak nie ma - zreszta to samo zasugerowalem pare postow wczesniej.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #72 dnia: 22 Grudnia 2014, 12:08 »
F7sus4:
teksty z innego forum jest bezzasadna.

czyli co, pozwalamy szkodzić dalej.

nawet jeśli na wspomnianym forum kilku userów ogarnie ze mają do czynienia z oszołomem to niestety, łata c= pozostanie.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #73 dnia: 22 Grudnia 2014, 12:12 »
Moldi, Twój post to bdb komentarz do całej sytuacji.

Moldis:
A mimo to administrator no nie wywiązuje się z swojej roli dbania o porządek forum.

zgadnij...

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #74 dnia: 22 Grudnia 2014, 12:17 »
heniek29cr:
byłem gotów dać te 500zł za ten Twój wynalazek z przyczyn pewnie Tobie nie do końca zrozumiałych ale tym się nie martw jak dorośniesz to zrozumiesz

Wiesz, Heniek, nie docenialem Cie. Dopiero teraz rzeczywiscie widze, ze przelamujesz wszelkie bariery ludzkiego intelektu, odkrywajac nowe wymiary pojmowania, ktore do tej pory byly niezglebione dla tak wielu, a dostepne tak nielicznym.