comankh:
czyli coś czego rzeczonemu kandydatowi na bana zupełnie brakuje.
W imie obiektywnosci - po drodze umknelo jednak, ze identyczny shit zaczely wylewac osoby owego bana sie domagajace. Najprostsza droga do zrownania sie "ofiary" ze "sprawca".
Nie ma znaczenia, czy sytuacja dotyczy Kisiela, Waclawa, Olka, czy innego Henka (za zestawienia uprzejmie przepraszam) - tymczasowy ban nie jest remedium dla forum, dopoki sytuacja nie zostanie rozwiazana poza nim. Po powrocie, zacznie sie to samo.
comankh:
rozumiem sygnał od Greya nie był dość wyraźny [...]
Przeczytalem caly watek. Jezeli pominalem gdzies informacje, ze z powodu
wylacznie i niepodzielnie Kisiela polozona byla nie tylko impreza, jak i kazda potencjalna szansa na jej przyszle edycje, chetnie ja doczytam. Nie widze rowniez zwiazku z tematem bana na C64Power. Olo tez nie dostal bana na PPA za glupote na Elektrodzie i vice versa; jedynie bagaz w postaci opinii.
heniek29cr:
i dodam, że jesteś jedyny co w ten sposób się tutaj do mnie tak zwracał.....
Zgadza sie - nie sadze, ze ktokolwiek inny podjalby sie tak stoickiego tlumaczenia przez 12 stron jak grochem o sciane. Niektorzy inaczej nie rozumieja, niestety.
Kisiel:
ups zapomniałem handel słabo ci idzie bo ostatnio jakiś dramat był bo ktoś kupił od ciebie gierki a sprzedał za 2 PLN drożej... DRAMAT.
Oj tam, oj tam! Nie ma dobrego forum bez dramy, zjawiska Kalego i vice versa.