Kisiel:
Pytanie do Wacka, co chciała grupa Arise uzyskać tą produkcją ?
Nie była to produkcja grupy Arise, zobacz sobie na csdb. Jest to solowa produkcja eLbana, więc możesz porozmawiać z nim na ten temat. Taka to grupa że jak ktoś z grupy chce sobie coś wypuścić solo, to jego prawo. To się nazywa demokracja i jest dla mnie normą. Są powody dla których tego typu produkcje wychodzą nie pod szyldem grupy. Chciałbym żebyś to w końcu zrozumiał i przestał mieszać z błotem Arise. Ja nie oceniam grupy Vulture przez pryzmat poziomu produkcji grupy Elytarium
Byłoby fajnie jakbyś przestał z uporem maniaka udawać, że tego nie rozumiesz, bo tak ci wygodnie. Jak chcesz, to możemy podyskutować o chujowości produkcji które są na csdb na stronie grupy Arise w której jestem.
Arise jako grupa nigdy nie miała podejścia "elytarnego" kiedykolwiek do kogokolwiek. Świadczy o tym wiele rzeczy, między innymi to jak przyjęto ciebie na piernikach, nawet po konflikcie który wywołałeś. Nawet kiedy prezentowałeś UK1541 do czego tak bardzo lubisz wracać, to wśród osób które buczały na twojej prezentacji nie było ani mnie, ani Bimbra, ani eLbana. Prawda czy fałsz?
Kisiel:
dyktują warunki moderatorowi któremu robią takie akcje.
Kisiel, zacytuj gdzie komukolwiek cokolwiek dyktowałem. Jak każdy użytkownik tego forum mam prawo zgłosić wniosek czy prośbę. I tak zrobiłem. Nie pieprz głupot i nie uprawiaj propagandy.
Kisiel:
Jesteś Wacku mało inteligentny, bez hejtowania.
To jest podsumowanie całego poziomu twojej kultury, kisiel. Wszystko co potrafisz to obrażać innych, w mało wyrafinowany sposób zresztą. Twoja opinia na mój temat generalnie mnie jebie, na szczęście. Nie znamy się. Nie wiesz kim jestem, co robię, gdzie pracuję i za ile (wtedy pewnie nie ośmieszałbyś się pisząc o mnie jako o handlarzu). Nie potrzeba ci jednak tego, żeby mnie obrażać, ponieważ właśnie takim jesteś polaczkiem z dnia świra, i czerpiesz z tego chorą satysfakcję. Jesteś nienormalny, bez hejtowania.
Raf:
Ponadto na powitanie od razu zaczelo sie prowokacyjne trollowanie w jego kierunku...
Trollowanie jak rozumiem polega na tym, że wszyscy się zdziwili na temat bana którego nie było
A może zareagujesz na wiele stron trollowania kisiela pod moim adresem? Nie? Tak myślałem.
Staram sie byc mozliwie najbardziej obiektywny.
Raf, miej raz jaja i po prostu napisz jak jest. "To jest moje forum i będzie na nim tak jak ustalę ja i bliskie mi grono." Będzie jasność. Tyle że wtedy wszelkie dyskusje o elitarności c64scene i tyranii nitro nabiorą odpowiedniego wymiaru. Chociaż to i tak bez znaczenia, bo tamta dyskusja dla mnie była równie debilna.
Kiedyś obaj określaliście siebie przedstawicielami proletariatu w kontrze do "elyty", dzisiaj staliście się autokarykaturą, uprawiając dokładnie ten sam sport. Tyle że z innej pozycji. I to jest oczywiście spoko.