Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zgłaszam wniosek  (Przeczytany 5899 razy)

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #150 dnia: 10 Stycznia 2015, 23:30 »
cacodemon:
dobrze gadali o komodorowcach na SV ))

eee tam, zwyczajne polskie piekiełko \"\"

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #151 dnia: 10 Stycznia 2015, 23:32 »
F7sus4:
Na pewno zauwazylem brak postow Kisiela we wspomnianym czasie

Każdy zauważył. Niestety, ja nie zatęskniłem za nimi tak jak pewnie Ty ;)

Offline F7sus4

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #152 dnia: 10 Stycznia 2015, 23:41 »
wackee:
Każdy zauważył.

Wczesniej:

wackee:
Czepiam się tego, że Raf podjął decyzję o banie, której nie wprowadził w życie.

To w koncu wprowadzil, czy nie wprowadzil Twoim zdaniem? Moze wyjasnicie to sobie na priv? Na forum sprawa zostala postawiona jasno:

Raf:
z pewnoscia nie bede banowal na power za to, ze ktos cos pisal u atarowcow.

Raf:
Kisiel dostanie subforum dla uk1541 i bedzie mogl tylko tam pisac a do reszty dostanie bana - mysle ze wtedy wilk bedzie syty i owca cala.

wackee:
Raf, myślę że to bardzo rozsądne rozwiązanie. Jestem pozytywnie rozczarowany ;) i dziękuję. W imieniu wielu, tak myślę ;)

I tego ostatniego bym sie, na Twoim miejscu, trzymal.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #153 dnia: 10 Stycznia 2015, 23:48 »
Gdy wieczorne zgasną zorze,
Zanim głowę do snu złożę,
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi:
"Dopierdolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
Tylko mu dosrajcie proszę."

Kto ja jestem? Polak mały
Mały, zawistny i podły.
Jaki znak mój? Krwawe gały.
Oto wznoszę swoje modły
Do Boga, Marii i Syna:
"Zniszczcie tego skurwysyna
Mego brata, sąsiada,
Tego wroga, tego gada."

"Żeby mu okradli garaż,
Żeby go zdradzała stara,
Żeby mu spalili sklep,
Żeby dostał cegłą w łeb,
Żeby mu się córka z czarnym
I w ogóle żeby miał marnie,
Żeby miał AIDS-a i raka."
Oto modlitwa Polaka.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #154 dnia: 11 Stycznia 2015, 00:04 »
F7sus4:
A tak, bo idiota to komplement. Jezeli tak nie pasuje Ci obecnosc niektorych osob, zaloz wlasne forum i rozmawiaj sam ze soba. Byl tu taki jeden11111. Twoje smuty nikogo nie bawia.

Nie liczy się kasa liczy się pieniądze.
cacodemon:
dobrze gadali o komodorowcach na SV ))

Fałsz , źle się wypowiadali o czarnych owcach od Wacka z grupy.
Ogólnie fajne jest to Arise, wydali "Pytanie do Raf'a" które twierdziło że był hack na komputerze organizatora Silesia Party. Hacka nie było bo rozmowa była prywatna pomiędzy dwoma kolegami, dla celów grupy / jegomościa o ksywce Elban opublikowano ją w tym "demku"
Pytanie do Wacka, co chciała grupa Arise uzyskać tą produkcją ?
Jak to się w pisuje w tajemnicę korespondencji, ludzkiego poszanowania prywatności ?
Arise to elyta ą ę ,  nie kradnie nie ma zysku jest krystalicznie krystaliczna.

Żenujące. Tacy ludzie mówią innym co mają robić na nie swoim forum , dyktują warunki moderatorowi któremu robią takie akcje.
Jesteś Wacku mało inteligentny, bez hejtowania.

PS. zgłaszam wniosek o blokadę działu Bazar dla ludzi nie saportujących C64Power.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #155 dnia: 11 Stycznia 2015, 00:26 »
Ban byl, ale zostal zniesiony. Nie trwal on tak dlugo jak zyczyl sobie tego Wacek - to jest literatura faktu. Reakcje na post Kisiela w temacie o meetingu jakos nie przekonuja mnie, ze inicjatywa tego bana byla inna niz "ukaranie" Kisiela za jego posty na atarowskim forum... Ponadto na powitanie od razu zaczelo sie prowokacyjne trollowanie w jego kierunku... czy ktos sie nie zgadza z tym co napisalem w tym poscie? Staram sie byc mozliwie najbardziej obiektywny.

Tak jak Kisiel napisal - przez pewien czas byla probka forum bez niego - faktycznie uaktywnily sie w tym czasie osoby, ktore dawno tu juz nie zagladaly, ale mozna by oczekiwac wiekszego wysypu ;)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wackee

• Level 6
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #156 dnia: 11 Stycznia 2015, 01:46 »
Kisiel:
Pytanie do Wacka, co chciała grupa Arise uzyskać tą produkcją ?

Nie była to produkcja grupy Arise, zobacz sobie na csdb. Jest to solowa produkcja eLbana, więc możesz porozmawiać z nim na ten temat. Taka to grupa że jak ktoś z grupy chce sobie coś wypuścić solo, to jego prawo. To się nazywa demokracja i jest dla mnie normą. Są powody dla których tego typu produkcje wychodzą nie pod szyldem grupy. Chciałbym żebyś to w końcu zrozumiał i przestał mieszać z błotem Arise. Ja nie oceniam grupy Vulture przez pryzmat poziomu produkcji grupy Elytarium \"\" Byłoby fajnie jakbyś przestał z uporem maniaka udawać, że tego nie rozumiesz, bo tak ci wygodnie. Jak chcesz, to możemy podyskutować o chujowości produkcji które są na csdb na stronie grupy Arise w której jestem.

Arise jako grupa nigdy nie miała podejścia "elytarnego" kiedykolwiek do kogokolwiek. Świadczy o tym wiele rzeczy, między innymi to jak przyjęto ciebie na piernikach, nawet po konflikcie który wywołałeś. Nawet kiedy prezentowałeś UK1541 do czego tak bardzo lubisz wracać, to wśród osób które buczały na twojej prezentacji nie było ani mnie, ani Bimbra, ani eLbana. Prawda czy fałsz?

Kisiel:
dyktują warunki moderatorowi któremu robią takie akcje.

Kisiel, zacytuj gdzie komukolwiek cokolwiek dyktowałem. Jak każdy użytkownik tego forum mam prawo zgłosić wniosek czy prośbę. I tak zrobiłem. Nie pieprz głupot i nie uprawiaj propagandy.

Kisiel:
Jesteś Wacku mało inteligentny, bez hejtowania.

To jest podsumowanie całego poziomu twojej kultury, kisiel. Wszystko co potrafisz to obrażać innych, w mało wyrafinowany sposób zresztą. Twoja opinia na mój temat generalnie mnie jebie, na szczęście. Nie znamy się. Nie wiesz kim jestem, co robię, gdzie pracuję i za ile (wtedy pewnie nie ośmieszałbyś się pisząc o mnie jako o handlarzu). Nie potrzeba ci jednak tego, żeby mnie obrażać, ponieważ właśnie takim jesteś polaczkiem z dnia świra, i czerpiesz z tego chorą satysfakcję. Jesteś nienormalny, bez hejtowania.

Raf:
Ponadto na powitanie od razu zaczelo sie prowokacyjne trollowanie w jego kierunku...

Trollowanie jak rozumiem polega na tym, że wszyscy się zdziwili na temat bana którego nie było ;)

A może zareagujesz na wiele stron trollowania kisiela pod moim adresem? Nie? Tak myślałem.

Staram sie byc mozliwie najbardziej obiektywny.

Raf, miej raz jaja i po prostu napisz jak jest. "To jest moje forum i będzie na nim tak jak ustalę ja i bliskie mi grono." Będzie jasność. Tyle że wtedy wszelkie dyskusje o elitarności c64scene i tyranii nitro nabiorą odpowiedniego wymiaru. Chociaż to i tak bez znaczenia, bo tamta dyskusja dla mnie była równie debilna.

Kiedyś obaj określaliście siebie przedstawicielami proletariatu w kontrze do "elyty", dzisiaj staliście się autokarykaturą, uprawiając dokładnie ten sam sport. Tyle że z innej pozycji. I to jest oczywiście spoko.

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #157 dnia: 11 Stycznia 2015, 02:02 »
Raf:
Ban byl, ale zostal zniesiony.

czcesz zabić użytkowników śmiechem czy jak xd

Offline comankh

• 1liner
  • Level 6
  • *
    • Ty Bułko!
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #158 dnia: 11 Stycznia 2015, 02:06 »
Kisiel:
Oto modlitwa Polaka.

zamknij mordę.

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #159 dnia: 11 Stycznia 2015, 02:09 »
comankh:
zamknij mordę.

Wnoszę o ban ze względu na obrazę użytkownika w słowach uznawanych za obelżywe.

Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie wniosku, chłopak musi się wystudzić.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #160 dnia: 11 Stycznia 2015, 02:21 »
wackee:
Trollowanie jak rozumiem polega na tym, że wszyscy się zdziwili na temat bana którego nie było

ban byl, demo tez. biba na calego tez byla... ogien, ognisko.. ponad wszystko.

Komancz...
chwyta się, rozumiesz, zlepionego Trolla, k... z twarzy Trolla... będę mieć proces jakiś, ja pier... Troll, k..., ale wiesz o czym mówię, no wiesz o czym mówię...

Obiecalem ze bedzie ban - byl, nawet w tym celu przeprogramowywalem w srodku nocy kod tego forum (tak, musilaem pisac custom code, bo funkcjonalnosci wyciecia fragmentu forum nie ma by design w tym silniku czy pluginach!).

Komancz, jak bedziesz pisac dalej takie jednolinjkowce a szczegolnie ciag postow jednolinijkowych to tez dostaniesz banana na uspokojonienie

https://www.youtube.com/watch?v=gx72T6gAPuM&feature=player_detailpage#t=24

Przynalem ze za dlugo tolerowalem ton wypowiedzi Kisiela, ale tez i nie moge ulegac naciskom w druga strone, szczegolnie prawdodpobnie wynikajacych z innych pobudek niz oficjlanie przedstawione ;) (cos w stylu polityki rzadu PO... przepychanie ustaw pod zaslona dymna jakiegos wypompowanego zdarzenia kreowanego na wazne spolecznie)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #161 dnia: 11 Stycznia 2015, 03:17 »
ale to już było ... na krzyż z nim na krzyż ... każdy chce rządzić u sąsiada w domu bo nie musi brać za to odpowiedzialności.
A prowokatorzy , cóż, będą bili jak zawsze, nisko, tekstami z onelinera łudząc się że druga strona jest na tyle głupia aby dać się trollować.
Sorry chłopcy, przegraliście i wygraliście, nie jest problemem pokrzyczeć na forum tylko coś realnie zrobić, wspomóc. Na pocieszenie, to co sobą reprezentujecie nie jest złe, ale dajecie się manipulować  i lepić jak plastelina, wystarczy napisać że "jaki ban ?" a już wierzycie we wszystko i dorabiacie teorię do każdego słowa.... dzięki ...tysięczny tłum spija słowa z mych ust.
Wacek krzyczy "to zagraża organizacji party SV" i jak talibowie idący na rzeź pod nalotem dywanowym, lecą słowa bzdurne i bez pokrycia. Idziecie za gościem który nie potrafi wygrać w warcaby, bo myśli że prawda objawiona płynie z jego ust. Niestety fakty są takie: kolegom odpierdala po wódzie to jest fakt, z faktami się nie dyskutuje, dyskutuje się tylko o posłańcu. Tego się nie da obronić chociażbym był samym Stalinem albo Matką Madzi.

Offline cacodemon

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #162 dnia: 11 Stycznia 2015, 08:56 »
A teraz sobie przypomnijcie życznia z świąteczne i noworoczne z nie tak dawna \"\"

Offline SUDi

• 1liner
  • Level 4
  • *
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #163 dnia: 11 Stycznia 2015, 09:32 »
Raf:
Przynalem ze za dlugo tolerowalem ton wypowiedzi Kisiela

+1

Kisiel:
Wacek krzyczy "to zagraża organizacji party SV"

no i stało się. proponowałbym jednak nie rozstrząsać jak bardzo tutejsze przepychanki słowne wpłynęły na tą decyzję. osobiście myślę że jednak bądź co bądź w niewielkim stopniu.

ogólnie może po opadnięciu emocji może damy sobie wszyscy buzi buzi...nie Seba, Ty nie musisz, to nie tak jak myślisz ;)

Offline Psychik

• Level 5
Zgłaszam wniosek
« Odpowiedź #164 dnia: 11 Stycznia 2015, 10:52 »
comankh:
zamknij mordę.

liczyles, ze okresowy ban spelni swoja role - czyli ochlodzenie usera/strzal w tyl łba na opamietanie? moze by zadzialal, ale nie taki krotki...