Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
C64Power Forum
»
Inne
»
Sprawy organizacyjne
»
Zgłaszam wniosek
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
Do dołu
Autor
Wątek: Zgłaszam wniosek (Przeczytany 5896 razy)
kenji
Level 5
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #135 dnia:
10 Stycznia 2015, 22:35 »
Bazar jest od tego żeby na nim handlować. Wiadomo, że lepiej jest gdy sprzęt trafi do fanatyka/miłośnika a nie handlarza. Ot normalna rzecz.
wackee:
Kisiel:
Mieliście próbkę bez mojego udziału, możecie sobie porównać ilość epitetów zacnych interlokutorów vs kisiolenia
Przyznam ci świętą rację przy pierwszej sygnaturze o treści "Postów Sudiego/Kenjiego/Komancza nawet nie czytam i nie wchodzę z nimi w dyskusję".
Generalnie nikt się od najgorszych nie wyzywał. Z każdym jednym mogę usiąść i piwa się napić.
wackee
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #136 dnia:
10 Stycznia 2015, 22:43 »
F7sus4:
Wacek, moze gdybys od poczatku okreslil na jaki okres ban Kisiela satysfakcjonuje Twoja laskawa mosc, nie musialbys sypac teraz takimi smutami.
Generalnie gdybyś nie był niepiśmienny, nie musiałbyś pisać smutów o pisaniu smutów.
Cytat specjalnie żebyś za chwilę nie wyedytował.
Pierwszy post w wątku, może ktoś z rodziny przeczyta ci przez telefon?
wackee:
wnioskuję o profilaktyczny okresowy ban na użytkowanie forum przez Kisiela na okres 2 miesięcy.
F7sus4
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #137 dnia:
10 Stycznia 2015, 22:50 »
wackee:
Cytat specjalnie żebyś za chwilę nie wyedytował.
Skoncz juz z tym edytowaniem. Jak Ty cos poprawisz, to Ci nie wymyslam, ze usunales posta o ruchaniu kozy, choc moglbym. Po Twojemu by bylo.
F7sus4
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #138 dnia:
10 Stycznia 2015, 22:52 »
wackee:
wnioskuję o profilaktyczny okresowy ban na użytkowanie forum przez Kisiela na okres 2 miesięcy.
Przypomne, ze jestes w tej sytuacji wylacznie wnioskodawca, a nie wykonawca. Jezeli Ci sie nie podoba forum z jego uzytkownikami, nikt nie zmusza Cie do uczestnictwa.
wackee
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #139 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:00 »
F7sus, niezły jesteś. Zachowałeś się jak idiota, co nie przeszkadza ci dalej mnie obrażać
F7sus4
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #140 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:02 »
A tak, bo idiota to komplement. Jezeli tak nie pasuje Ci obecnosc niektorych osob, zaloz wlasne forum i rozmawiaj sam ze soba. Byl tu taki jeden11111. Twoje smuty nikogo nie bawia.
wackee
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #141 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:02 »
Baj de łej, ja nie czepiam się aktualnie decyzji o banie lub nie. Czepiam się tego, że Raf podjął decyzję o banie, której nie wprowadził w życie.
Zgodzisz się, że to on jest wykonawcą?
I że to była jego decyzja?
F7sus4
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #142 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:03 »
wackee:
Czepiam się tego, że Raf podjął decyzję o banie, której nie wprowadził w życie.
Wprowadzil. Jedynie nie na taki czas, na jaki sobie wymysliles i, ostatecznie, nic Ci do tego. Na Twoim miejscu cieszylbym sie, ze w ogole ten niczego nie warty apel otrzymal jakikolwiek posluch.
cacodemon
Level 5
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #143 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:04 »
dobrze gadali o komodorowcach na SV
))
wackee
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #144 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:06 »
F7sus4:
Jezeli tak nie pasuje Ci obecnosc niektorych osob, zaloz wlasne forum i rozmawiaj sam ze soba. Byl tu taki jeden11111. Twoje smuty nikogo nie bawia.
Jeżeli tak nie pasują Ci moje smuty, załóż własne forum i rozmawiaj sam ze sobą.
Jak Raf będzie mnie chciał z tego forum wyrzucić, to to zrobi, a do tego czasu możesz pluć ile chcesz. Świadczy to wyłącznie o tobie.
F7sus4
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #145 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:07 »
wackee:
Świadczy to wyłącznie o tobie.
Tudziez relatywnie o naiwnosci tego, co w Twoim mniemaniu jest czyms zasadnym, a na co zwrocilem uwage. Kwestia standardow, jak mawiasz. Tobie pasuje uskutecznianie wielostronicowych wycieczek o kims, kto Ci
prywatnie
nie lezy - w trzech watkach jednoczesnie. I dla Ciebie to jest OK. Dla mnie wystarcza prosty kwit calej tej zadymy - jest warta tyle samo.
wackee
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #146 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:09 »
F7sus4:
Wprowadzil.
Kisiel:
ban ? jaki ban ... zmieńcie leki.
Nie mam czasu na pisanie bo robię produkcję, samo się nie zrobi.
Quod erat demonstrandum.
F7sus4
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #147 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:10 »
wackee:
Quod erat demonstrandum.
To moze wskaze
palcem
.
Kisiel:
dostałem ciekawy niespodziewany prezent pod choinkę BAN za całokształt twórczości
wackee
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #148 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:14 »
Nie dziwota że się nie dogadamy, skoro opieramy się na faktach sprzecznych ze sobą podawanych przez tę samą osobę - nie zauważyłeś? Bo to Kisiel równocześnie twierdzi, że miał bana i go nie miał
I co ciekawe, innym każe leki zmieniać
F7sus4
Level 6
Zgłaszam wniosek
«
Odpowiedź #149 dnia:
10 Stycznia 2015, 23:21 »
wackee:
Nie dziwota że się nie dogadamy, skoro opieramy się na faktach sprzecznych ze sobą podawanych przez tę samą osobę - nie zauważyłeś?
Na pewno zauwazylem brak postow Kisiela we wspomnianym czasie i komentarz o niemoznosci ich zamieszczania.
Drukuj
Strony:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
Do góry