O łał. Nie wiedziałem, że dotrzymanie danej użytkownikom obietnicy ma coś wspólnego z "wjazdem ambicjonalnym".
Ciekawe Raf kiedy zrozumiesz, co właśnie udowodniłeś sobie sam: "elytarność" którą z taką swadą zarzucałeś innym jest też obecna tutaj. Tyle że "elyta" ma inny skład osobowy. Elitarność polegająca na tym, że pewnych ludzi ze społeczności gówno się nie ima, a innych opinie gówno są warte. Ot, taka gówniana rzeczywistość
Oczywiście ja otwierając ten wątek nie spodziewałem się że w ogóle coś z tego będzie, Twoja decyzja parę postów wyżej była dla mnie mega pozytywnym zaskoczeniem, więc poza poczuciem drobnego rozczarowania... meh. It's just internet. Chociaż odniosłem wrażenie że okres międzyświąteczny (wśród "gównianych" użytkowników będziemy latami wspominać go z pewnym rozrzewnieniem) był zadziwiająco obfity pod względem aktywności użytkowników forum. No, ale być może to złudzenie, i zapewne w "forum dla społeczności" nie o to chodzi, c'nie?
Gdybym był kiślem, to pewnie uknuł bym teorię spiskową na temat tego, jak w czasie zbiegła się "wiosna ludów" na forum ze zbiórką na hosting
ale kiślem nie jestem, w zbiórce nie partycypowałem, więc zamknę ten mój słitaśny, elytarny (niepotrzebne skreślić) ryj.