Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: CLUB C64  (Przeczytany 908 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

C64maniaczka

• Gość
CLUB C64
« dnia: 22 Sierpnia 2004, 21:04 »
 Przydałby sie Club dla zainteresowanych commodore C64  .Jeżeli chcecie głosować za TAk wyślijcie SMS-a pod numer 774,a jeżeli NIE to pod numer 775(to były żarty),a teraz na poważnie chyba w POlsce nie ma klubów dotyczącego C64 przydało by się jakies założyć.Jeżeli macie jakieś pomysły piszcie i proponujcie  czy za TAK( ) czy za nie( )

bs0

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Października 2004, 08:26 »
  tak

~drguayr@wp.pl#*#Guayar

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Października 2004, 09:24 »
 i ja jestem za :)  

Offline OSH

• Level 5
CLUB C64
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Października 2004, 09:26 »
 No ja też jestem za. Pytanie, na jakiej zasadzie miałby działać ten klub. Spotkania na siecie, czy w realu? Bo co do tego drugiego to mam wątpliwości.

bs0

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Października 2004, 09:36 »
 no ja jestem z okolic gdanska wiec najlepsze by byly spotkania na ircu: serwer ircnet.pl kanal #nano :)

misterq

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Października 2004, 10:43 »

Napisał: C64maniaczka

Przydałby sie Club dla zainteresowanych commodore C64  .Jeżeli chcecie głosować za TAk wyślijcie SMS-a pod numer 774,a jeżeli NIE to pod numer 775(to były żarty),a teraz na poważnie chyba w POlsce nie ma klubów dotyczącego C64 przydało by się jakies założyć.Jeżeli macie jakieś pomysły piszcie i proponujcie  czy za TAK( ) czy za nie( )
ja równiez jestem za założeniem klubu    
 trzebaby tylko ustalic formę jego działania i sposób wymiany informacji.
 Spotkania osobiste byłyby raczej trudne, biorąc pod uwagę ludzi z całej polski   ale jak by rozkręcic działalnośc, to kto wie może spotakania raz w roku i za każdym razem w innym miejscu i w wakacyjno/feryjnej porze miałyby sens. A co do dodania miejsca spotkań (irc) to czy ja wiem... ciekawe ile osób dałoby się zebrać do jednoczesnej rozmowy. nie jestem długo na tym ( naszym ) forum ale uważam że - biorąc pod uwagę częstość odpowiadania na posty - to może być z klubem pewna trudność...
 mam nieodparte wrażenie, że wyszedł mi z tego spory bełkot - pewnie przez to że mimo późnych godzin przedpołodniowych jestem mocno niewyspany  
 czekam na wasze krytyczne uwagi  
 pozdrawiam

misterq

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Października 2004, 10:46 »
 uuuaaa już się budzę...
 w głosowaniu jestem oczywiście na TAK ( )

bs0

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Października 2004, 21:03 »
 na ircu rozmowy sa zazwyczaj swietne, kazdy widzi co kto pisze, razem rozwiazujemy problemy...a najgorzej jak np 2 osoby o czyms a inne 2 o czyms innym na glownym...od tego jest /msg nick pleple

misterq

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Października 2004, 08:59 »

Napisał: bs0

na ircu rozmowy sa zazwyczaj swietne, kazdy widzi co kto pisze, razem rozwiazujemy problemy...a najgorzej jak np 2 osoby o czyms a inne 2 o czyms innym na glownym...od tego jest /msg nick pleple

spox    
 a co na to wszystko załozycielka wątku      
 ciekawią mnie szczegóły pomysłu,
 pozdrawiam

Ramos

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #9 dnia: 05 Stycznia 2005, 11:35 »
 A czym by się taki klub zajmował ? Co by wydawał, może dema, jakiś magazyn w PDFie ? Najważniejsza rzecz kto by tym wszystkich kierował ?

CRS

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #10 dnia: 05 Stycznia 2005, 13:41 »
 Klub 64-ki? Jaasne    że tak! Jestem z Gdańska, a wszelkich czatów i irców raczej unikam(czasu brak...praca, kobieta, ehh... wiecie sami). Niemniej brawa za pomysł!

Alenson

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #11 dnia: 05 Stycznia 2005, 15:25 »
 Przecież cała społeczność aktywnych Forumowiczów jest już klubem. Jest system wymiany informacji, podstawowa hierarchia (bardzo prosta swoją drogą :) ). Klub już jest IMHO ;).

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
CLUB C64
« Odpowiedź #12 dnia: 06 Stycznia 2005, 07:25 »
 co poniektórzy mieli tyle zapału że już sie wycofują :) ... a forum akurat piękna rzecz :) Może czasem bywają ludzie dziwni i irytujący lecz lepiej tak niż w ogóle :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

tkonojacki

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #13 dnia: 06 Stycznia 2005, 09:01 »
 Dziwni? Moje szóste oko to zobaczyło. Nie wspomnę już o moim trzysta szesnastym zmyśle!  

tkonojacki

• Gość
CLUB C64
« Odpowiedź #14 dnia: 06 Stycznia 2005, 09:03 »
 A tak na serio:
 Według mnie klub ten prędzej czy później się rozpadnie. A to z braku czasu i chęci.