kenji:
Ja nie wiem czy to jest kwota warta grzechu.
dokładnie. poza tym mam bardzo podobne wnioski.
olo sponsorował. śmiechłem.
kto, sikret service? hue hue hue.
regulamin zamkniętego forum gamedevelopers.pl nie pozwala na udostępnianie jego zawartości na zewnątrz. przykro mi.
Kisiel:
uważasz że user walący teksty "tajne łamane przez poufne" nie rozwala tematu ?
jak wyżej.
jakbyś był odrobinę mądrzejszy przeczytałbyś oświadczenia, zerknął w krs firmy posiadającej obecnie prawa do nazwy i (być może) wyciągnął wnioski.
F7sus4:
Tak naprawde od poczatku chodzilo o sfinansowanie zupelnie innej gazety i jednoczesnie zgarniecie $ suchym pyskiem.
jak wyżej.
tia... i skompromitowanie się u wszystkich potencjalnych pracodawców, zakończenie przygody z polską prasą dla graczy?
za co... za kwotę za którą nie kupisz w wawie polowy mieszkania? faktycznie skok życia
![Chichot :D](http://c64power.com/forumng/Smileys/default/cheesy.gif)
F7sus4:
To jest tak, jakbys kupil dom u dewelopera, a dostal mieszkanie w suterenie pod schodami.
nikt nie twierdzi że nie, ale nie takie historie widział crowfunding na świecie (nieukończone projekty, dopłącanie do milestonów, gry w wersji alfa lub zupełna zmiana koncepcji etc).
i w zasadzie tu jest ciężar zarzutu - projekt który okazuje się sukcesem mocno podważa wiarygodność mechanizmu.
podobnie będzie jeśli SUPERHOT, który uzbierał znacznie więcej kasy będzie miał oceny na poziomie 4/10. mimo tego ludzie siedzą nad tą grą i dostają za to hajs.
Raf:
imo masz tendencje do waskiego patrzenia na sprawy
absolutnie nie. może dopowiem - po prostu nigdy nie byłem fanem sservice, odgrzanie tego kotleta to swego rodzaju kuriozum.