no a tutaj masz opcję joy albo pilot na IR, co jest wygodne i tanie rozwiązanie. Zaprogramowanie klawisza na pilocie "mount next disk" nie jest problemem, fire move down fire.
lotharek:
- Cena z dupy - albo cos robisz i chcesz zarobic, albo sie bawisz.
Bawię się w elektronika i nigdy nie mówiłem że hobby to praca. W pracy zarabiam na bułkę i masło, starczy. Ja mogę sprzedawać to nawet za mniej niż 200PLN tylko że monter będzie robił za darmo a flux i cyna też kosztuje.
A propos , dostałem zwrot podatku więc w zeszłym roku niestety RP na mnie nie zarobiło.
lotharek:
- obsluga - pojechales z OLO, Zaxxonem... ale sdbox OLA ma bardzo ciekawa fukcje, ktora moglbys zaimplementowac. Wiecej sie sprzeda w lepszej cenia.
nie kumam sensu zdania, obsługa joy'em plus IR to ani Zaxon ani Olo. Przy projekcie GA pytałem się co chcecie abym wrzucił na pcb bo było miejsce. Jakoś nikt nie wpadł na genialny pomysł łączenia Action Replay z Sd2IEC. Ja przynajmniej nie rozpierdalam cudzych komputerów przypadkowym designem z kompilatora.
lotharek:
- pomysl nad : core (zabezpieczone)
Po co zabezpieczać jak kopiowanie i uzyskiwanie dochodu z kradzieży się nie opłaca.
Olo tego nie zrobi bo wie czym się to skończy.