Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dlaczego tak malo osob tutaj pisze, a tak duzo obserwuje ?  (Przeczytany 2538 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Dlaczego tak malo osob tutaj pisze, a tak duzo obserwuje ?
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Stycznia 2014, 23:15 »
o kurwa źle mi życzy idę do lekarza.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Stycznia 2014, 23:20 »
Ha ha, dobre \"\"

Offline krolikbest

• Level 3
« Odpowiedź #62 dnia: 13 Stycznia 2014, 23:22 »
Ależ skąd.
Pozdrawiam i życzę zdrowia \"\"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #63 dnia: 13 Stycznia 2014, 23:36 »
Jesteś na celowniku mojej dupeldówki :P
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #64 dnia: 13 Stycznia 2014, 23:38 »
krolikbest:
Kiedyś na grupie dyskusyjnej Delphi (lang.delphi.pl) był użytkownik Piotrek "Lodek" Hosowicz.

O ile pamiętam ten facet (lodek) był prześwietny, wszystkim pisał per Pan i jakieś pretensje naprawdę wykładał w bardzo stonowany sposób. Cóż może aż tak nie wnikałem w to forum, chociaż nieźle je przeryłem, może znalazłeś więcej jakichś jego tekstów, może wiedząc, że jego czas jest krótki pozwalał sobie na to podświadomie. Był tam jeden dla mnie super GURU - MIAB. Wielkie dyskusje, pytania i dociekania, nieraz ciągnące się przez kilkadziesiąt postów załatwiał odpowiedzią w jednym zdaniu i to była kompletna esencja. Raz nawet odważyłem się napisać do niego na email - nigdy nie odważyłem zadać pytania na forum, wszystko znalazłem tam w historii. Chodziło mi o metodę przy pisaniu komponentu eksportującego dane z bazy do Excela i OpenOffice'a. Odpowiedział jednym zdaniem oczywiście w samo sedno - "Spróbuj getparentcomponent" i to wystarczyło.
Lubiłem czytać jego teksty na innych forach - kiedyś (MIAB) na jakimś forum wyśmiał testy CDROMu samsunga bodajże stwierdzając, że "grupa niedzielnych ekspertów" przeprowadziła "testy" i ogłosiła "wyniki" \"\" \"\" \"\"
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???