KisielPrzepraszam ale jednak się jeszcze przełamie i coś dopiszę do tej dyskusji, więc:
Kisiel:
Problemem tego kolesia jest taki że na priv jeździ po olku a na forum po mnie.
Jeżeli kiedykolwiek Cię uraziłem to przepraszam, ma do Ciebie szacunek za to co robisz i jak pisałem już w innych wątkach trzymam kciuki za UK1541 bo sam chcę w końcu kupić jakąś dopałkę do C64 więc się wstrzymałem z zakupami jak radził mi shango do ukonczenia Twojego projektu. Zadałem sobie nawet trud ogarnięcia tego tematu włącznie z prezentacją Twojego dzieła na Pierniku. Ale proszę przeczytaj mój pierwszy wątek o powrocie do korzeni min: jak chciałem kupić Final III bo chciałem mieć coś co wykorzystuje mychę(oprócz Geosa), którą udało mi się kupić okazyjnie czyt. nie wiem czy działa za 22zł

albo trochę dalej o wycenie kaset..........a potem ale może mi się tylko wydaje próbowałem się bronić przed Twoimi docinkami więc skąd to przekonanie, że to ja jeżdze po Tobie?
A co do olka to jakbyś przeczytał wątęk na ppa, który założył raf to byś zrozumiał, że nie chcę mieć już z nim nic do czynienia i chciałem aby tak zostało dlatego nic o nim nie pisałem bo po prostu chciałem mieć święty spokuj. Olo mi pomógł przy rozbudowie A600 bo pierwszy się zgłosił do pomocy na PPA i przedstawił się jako miłośnik sprzętu commodore i doszło z mojej strony do zapłacenia mu za pomoc 50zł oraz oddałem mu mojego starego C64 wtedy jeszcze nie świadom jego wartośći ale też nie zadałem se wtedy trudu sprawdzenia go......moja wina a to, że potem wylądał na allegro za 150zł to już było pierwsze przykre doświadczenie. Ale dałem więc nie mam pretensji. Ale tego było mało olek chciał wszystkie moje kasety najpierw kupić ale jak się nie zgodziłęm to zgrać ale też odmówiłem, wszelkie jego próby perswazji zawiodły

Ale raz przesadził kiedy chciał kupić tego karta Atrax Nr8( wtedy myślałem, że jest uszkodzony i tak został wystawiony na allegro) prosił mnie o wycofanie oferty bo sam go kupi poza aukcją jednak po wycofaniu z allegro zaczął zbijać z ceny więc pomyślałem dość tego dam wam do naprawy i se zostawie tak nawet na złość........Pamiętasz wątek naprawa karta atrax? wtedy właśnie do Ciebie pisłałem na mail.
Czy teraz jest już wszystko jasne z mojej strony?
Tobie Kisielu życzę też trochę wyrozumiałości i zrozumienia bo naprawdę nic do Ciebie nie mam nawet podoba mi się Twoja krucjata

a ja jedynie odpowiadałem na pytania rafa jak w tym wątku czy w tym co się wam nie podoba na c64power.........
Pozdrawiam serdecznie
Dodam jeszcze do tego co pisał wackee chciałbym być może nie cząscią społeczności skupiajacej się wokół c64 ale choć być obserwatorem aby zobaczyć co wy potraficie jeszcze z tym sprzętem zrobić bo dla mnie to kawał historii mojego życia i możesz mi wierzyć komodorka wykorzystywałem nie tylko do gier

dlatego wybrałem się już na SACP i miałem to szczęscie poznać tam rafa i sprzęt, który tam ze sobą zabrał